Ф
Флеш
Гостин
е сега излажа брат , во име на цела NFS фан-базаНајдобрата NFS ever!!!
btw, Unleashed беше

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е сега излажа брат , во име на цела NFS фан-базаНајдобрата NFS ever!!!
btw, Unleashed беше
Абе мораш да пишуваш на секоја тема и тоа вакви безвезни постови?е сега излажа брат , во име на цела NFS фан-база..... Need For Speed Underground 2 е убедливо најдобра до сега излезена,втора е MostWanted .....
![]()
што сум пишал без врска ,не може да ми забрануваш ,се надоврзав со двата поста погоре ..... што е лошо тука , ако те иритира ,игнорирај ,ти се допаѓа ,лајкувај ..... просто е ....Абе мораш да пишуваш на секоја тема и тоа вакви безвезни постови?
Ај се надевам дека ќе ги фатиш некад Фросе или Леа у ПМС па ќе те решат.
п.с Ценам фирми што ги наградуваат вработените за нивниот труд.
Пишуваш за игрици у ЕКОНОМИЈА И БИЗНИС.што сум пишал без врска ,не може да ми забрануваш ,се надоврзав со двата поста погоре ..... што е лошо тука , ако те иритира ,игнорирај ,ти се допаѓа ,лајкувај ..... просто е ....![]()
Па ако е така нека почитуваат и STEALTH и Strider ..... зошто, само на мене се фокусираш ....Пишуваш за игрици у ЕКОНОМИЈА И БИЗНИС.
Истото важи и за нив де, соберете си се групњак и играјте игрици.Па ако е така нека почитуваат и STEALTH и Strider ..... зошто, само на мене се фокусираш ....
ок е тоа ,разбирам , малку оффтопик отидовме , но не бевме до толку лоши,аман ....Истото важи и за нив де, соберете си се групњак и играјте игрици.
Проблемот е што конкретно ти на секоја можна тема идеш офтопик човече.ок е тоа ,разбирам , малку оффтопик отидовме , но не бевме до толку лоши,аман ....секоја тема и бетер е , но двојни стандарди изгледа има ....
![]()
п.с Ценам фирми што ги наградуваат вработените за нивниот труд.
Можеби, но парите не се пресуден фактор во вакви случаи туку повеќе како шлагот на тортата.Сепак станува збор за компанија во земјата со веројатно најдобрата економија во светот.
Едно реторичко прашање - што мислите дали работниците ќе се залагаат максимално за оваа година да го повторат резултатот![]()
Како и каде може да аплицирам за работа во Порше?![]()
Сепак станува збор за компанија во земјата со веројатно најдобрата економија во светот.
Едно реторичко прашање - што мислите дали работниците ќе се залагаат максимално за оваа година да го повторат резултатот![]()