Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

не сме прва, туку шеста. Ако може да му се верува на господин Калински кој никако да ги погоди кој е Евра, а кој Велбек.

Барса минатата година со Милан :ROFLMAO:, инаку одлична победа, многу среќа во ждребот!

Упс ... не гледам шпански серии од оправдани причини ;) , си ја признавам грешката - ама пак сум си среќен :D

Фала на инфо, во секој случај

За @Јунајтед ми е најжал. Ни 1-1 и 4+, ни Велбек, ни Керик, ни Видиќ стрелци. Ама ај бар поминавме во 1/4 финале.

Него ме интересира, дали навиваше за да ја фатиш првата, макар и Олимпијакос да го даде 4тиот гол на мечот? :D

Мене не ми е ич жал за него, 2-3 гола ја имав уплатено на убава сумичка. :ROFLMAO:

Hhahahha koga gubime Mojs uvek vika deka sme igrale dobro, a sega vika ne igravme nesto posebno no vazno pobedivme :icon_lol:

1-1 3+ 3.40 koef. Поклон беше!
Многу другарчиња се опарија денеска на овој тип :D

Честита победа, заслужено иако натпреварот можеше да заврши и поинаку. Пак Евра покажа дека веќе не е шампионски материјал, го избудалија денеска по негова страна, а во офанзива беше просечен...дали некој знае првични информации околу повредата на Ван Перси?

Честита победа, заслужено иако натпреварот можеше да заврши и поинаку. Пак Евра покажа дека веќе не е шампионски материјал, го избудалија денеска по негова страна, а во офанзива беше просечен...дали некој знае првични информации околу повредата на Ван Перси?
Нема, ама најверојатно нема да е нешто заебано. :) Очекувам да одмара за со Вест Хем, па за Сити ќе биде тука. :) Ама ќе им пуштиме и на нив, нема да е фер само на вас да ви пуштаме, така да не ти мени ништо. :D

BjIAmJsCMAA4twx.jpg:large

El gato rubio srtikes again ,and again

@ziak92, ти спомна зашто не сме го критикувале Робин за промашената шанса во Атина.
Еве зашто. Затоа што ке се искупи со хет трик.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom