Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Руни, Ван Перси, Де Геа и Валенсија... да ме мачат нема да можам од нив да изберам играч на натпреваров

bounty_hunter

Фатенко
Член од
13 октомври 2009
Мислења
1.268
Поени од реакции
322
За сите што не им беше јасно,мислам дека денеска ја видовте разликате помеѓу Велбек и Перси?и секоја понатамошна дискусија е сувишна.
V.Persie ima 30 god, a Welbeck 23 :D[DOUBLEPOST=1395265620][/DOUBLEPOST]
Мојс: Substitution? Never heard of her.
Go izigvravme najdobriot natprevar ovaa sezona...u dont have a reason for a complaining

B

BooBojan

Гостин
На кое дереџе паднавме... Олимпијакос го поминавме, не сме освоиле ЛШ :)

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
ЛЕЛЕЛЕ НЕ МИ СЕ ВЕРУВА ,СТАРИОТ ДОБАР ЈУНАЈТЕД ИГРАШЕ,ДОБРО ТЕ НАЈДОВМЕ!!!
се надевам се е во ред со Робин Ван Перфект , во наредна фаза сме без Евра ,ајде Алекс срце мое спремај се

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.695
Поени од реакции
11.804
интересна замисла беше ова со Фелаини на крај, топка не пипнаа :D
ај за арно за убаво нека е пласманот у 1/4финале :cool:

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Честито нека ни е победата и пласминот понатаму и можам да кажам дека навистина ме изненадија во позитивна смисла :) ама сепак не ми се допадна тоа што кога остваривме предност од 3 гола разлика се повлековме и го браневме тој резултат и да не бранеше Де Геа толку добро вечерва ќе примавме некој гол сигурно зошто ни направија доста шасни Олимпијакос. РВП покажа вечерва каков играч е и се надаевам дека не е посеризно повреден.

Cassaro

Паразит
Член од
15 февруари 2012
Мислења
3.320
Поени од реакции
10.357
Гигс,Рафаел,Руни, и херојот ДеГеа. Чоече руни имаше истрчано поише него тимот просечно.И Валенсиа ау усаин болт денес гомна да јаде може.Многу убаво изиграа напред,ама одбраната треба да се среди нешто не штима.Евра чат пат се губеше , ама не беше само он.Се на се многу сум среќен што ми се оствари желбата барем олимпијакос да ги тепаме 3-0, и да идеме даље.Ова ќе влијае многу позитивно на тимот и се надевам дека Робин ќе е океј. Конечно да се смеам после утакмица на Јунајтед сезонава.

Член од
14 април 2012
Мислења
33.048
Поени од реакции
68.018
Убаво е вака кога не можеш да избереш MOTM.

Руни маестрален, за вакви мечеви зима 300к, Робин презентираше пред Велбек што значи first touch goal, Рафаел одличен, Давиде сине дрес зимам од тебе, Џонс прецизен ко хирург.

Многу лошо одиграа Керик и Гигс дефанзивно, Евра стандардно во одбрана.

Позитив е што Мојс покажа дека може да ги мотивира, очигледно, припремата за одреден дел од мечевите била погрешна.

Али, ако не средиме одбрана, тешко дека мотивација може тоа да го надомести, зашто вечерва, не служеше и среќа за цела сезона.

И ова е тоа што го зборев, колку е подобро кога Џонс игра до Евра, а не Рио или Вида. Само што на црепот Мојс му требаше цел меч за да го увиди ова

Член од
15 февруари 2012
Мислења
2.680
Поени од реакции
1.805
И денес сришивме некои рекорди... ни тргна со рекордиве

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ama i na vas ne vi se naoga krajot. Da ne projdevme ke imase placki, sea projdovme, sme se raduvale epten. Eve jas iskreno ne go ocekuvav ova, momcite me demantiraa. Projde sezonava sto projde, usravme sto usravme, samo na vreme da si kupime igraci i pravilno da gi izbereme i nemame gajle. Manchester United e ova, ne e Alex Ferguson. Vakvi utakmici pruzal uste pred Alex da se rodi. Ajde smireno malce :)

Член од
23 април 2012
Мислења
438
Поени од реакции
653
ова многу ми наликваше како САФ да ја има праено играта.... велбек лани вака играше со САФ како крило одбранбено многу добро и цело време пресинг ...само очигледно не е за напад можи да се проба како бек за наредната :rolleyes::vozbud::drk::cuc::cuc::cuc:

Kajgana Shop

На врв Bottom