Фан Клуб: Црвена Звезда

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Абе да не ми беше пројден лимитов ич не се секирав, ама финтава е што ми е пројден :mad: Ќе видим по другари ваму таму ќе гледам да се снајдем, ваљда ќе имам среќа...Мада вакви утакмици практикуем да гледам сам и да уживам, ама кога се мора се мора :)

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Do sega proveriv 4-5 web strani so srpski televizii i zamislete nikade ja nema FOX :jaj:

Охохохо, една другарка има сателитска и ја прашувам де бе провери дали имаш FOX дома, српска програма ? И ми вика, да имам - епа доаѓам у сабота на гости :kesa::pos2:
Да дојдеме и ние од форум?
:)
Ubavo vika vac da dojdeme i nie od forum a ? :pos2:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Ej kako ne mi tekna tamu da proveram , inaku fala ti mnogu :smir:

Pak li ova gomnovo ke sudi ? dobro be mater mu ebem do kogaj ke suda vakvi sudije ja neznem :kesa:

http://sportal.rs/news.php?id=14969
Спортска јавност зато треба да зна да су судију 137. „вечитог дербија“ одредили органи ФСС заједно са ФК Партизан и да Црвена звезда у томе нема никаквог учешћа. :nesum:

Член од
29 август 2009
Мислења
134
Поени од реакции
19
znaci pesnava e UF UF UF !!!!! NAJDOBRA E !!!!!!
hahahhahahahahahhahahahahahha JAKO!!!!!!!!

Член од
4 септември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
17
Cela nedela nemam saglam spieno!Mozokot mi e na MARAKANA! Poveke iam trema od igracite xD vcera edvaj pisuvav pismena po makedonski! mi se tresea racete :S! EDVAJ CEKAM 16:15 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Sega zboruvav so drugar mi koj e glodar i e vo Bg i mi vika deka atmosferata niz bg e vrela i so denovi se zboruva samo za ovaa utakmica, pa mozam da zamislam sto ke bide utre.:vozbud:

Cela nedela nemam saglam spieno!Mozokot mi e na MARAKANA! Poveke iam trema od igracite xD vcera edvaj pisuvav pismena po makedonski! mi se tresea racete :S! EDVAJ CEKAM 16:15 :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Kuti ne zbori i jas isto...neznam vecer kako ke zaspijam koga uste od sega mi se diga adrenalinot,a kamoli da bev vo Bg (a trebase) tek togas srcevo ke mi izlezese...

Член од
4 септември 2009
Мислења
53
Поени од реакции
17
i ja trebase da idam ama ne sobrav pari :( :kesa:

mene mi e STRAV ako izgubime.. kako ke se pojavam u skolo.. toa GLODARITE ke me rebraat ! :mad: so :kesa: ke treba da odam :S

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.638
Поени од реакции
1.227
Nemaj gajle...mojot najdobar drugar e glodar i sekogas se raspravame i duri ednas i se zatepavme za Zvezda i partizan pa pak se druzime...za toa nemaj gajle

Kajgana Shop

На врв Bottom