Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Да се разбереме нас ливерфејл не тепаше дома 3:0 ,еве сеа сити ке не напуни , па што ке се случува кога ке дојде берн,реал или барса?
Една година пауза имаме од ЛШ , иначе за утре е многу важно да се победи од финансиски аспект (Еден Тони Крос е разликата), многу поголеми пари ке се земат.[DOUBLEPOST=1395154055][/DOUBLEPOST]Ехххх тој мојс што ни направи да пишеш пост дека ке изгубиш на велико на Олд Трафорд[DOUBLEPOST=1395154293][/DOUBLEPOST]

Убаво викаат дај те му пари нека купува и во Америка на турата ако изгуби избркајте го:D

Последно уредено:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Него ми текна за ситуацијата кога Брендон Роџерс го превзеде Ливерпул. Ливерпул таа сезона заврши на седмо место мислам. Значи сезоната им беше нешто налик на оваа нашава сега, која е прва сезона на Мојс.
Ми текнува тогаш успут муабетот дека се накотија клубови во ПЛ со вештачки формирани тимови како Сити, Челзи, Тотенхем, дека развивме една дискусија за старите ривалства како на пример Јунајтед-Ливерпул и Јунајтед-Лидс. Тогаш падна муабет со фановите на Ливерпул( @RickyLFC9, @Peja989, и други) за моменталната ситуација во која е Ливерпул, и беа крајно разочарани дека пред нив е уште еден неуспешен менаџер. Јас бев тој што во нивниот фан клуб им напишав дека на Роџерс треба да му се даде време само, и оти е млад и талентиран менаџер. Некои се сложуја со тоа, некои не. Еве дојде време сега сите да го величат Роџерс, и да забележат резултати под негова палка. И баш затоа ги тагнав овде за да го потврдат ова, неможам да го најдам мислењето мое, 100 години да го барам сега. Како и да е, време треба за се.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Него ми текна за ситуацијата кога Брендон Роџерс го превзеде Ливерпул. Ливерпул таа сезона заврши на седмо место мислам. Значи сезоната им беше нешто налик на оваа нашава сега, која е прва сезона на Мојс.
Ми текнува тогаш успут муабетот дека се накотија клубови во ПЛ со вештачки формирани тимови како Сити, Челзи, Тотенхем, дека развивме една дискусија за старите ривалства како на пример Јунајтед-Ливерпул и Јунајтед-Лидс. Тогаш падна муабет со фановите на Ливерпул( @RickyLFC9, @Peja989, и други) за моменталната ситуација во која е Ливерпул, и беа крајно разочарани дека пред нив е уште еден неуспешен менаџер. Јас бев тој што во нивниот фан клуб им напишав дека на Роџерс треба да му се даде време само, и оти е млад и талентиран менаџер. Некои се сложуја со тоа, некои не. Еве дојде време сега сите да го величат Роџерс, и да забележат резултати под негова палка. И баш затоа ги тагнав овде за да го потврдат ова, неможам да го најдам мислењето мое, 100 години да го барам сега. Како и да е, време треба за се.
Еве ти ги трите мислења кои ги имаш пишано во фан клуб Ливерпул
Прво
Друго
ТреЌо

Член од
14 април 2012
Мислења
33.041
Поени од реакции
67.997
Брат, види вака.

Ливерпул лани заврши 7-ми, АМА, имаа игра. Најмногу погодени стативи имаа од сите, најмногу удари на гол. Играа напаѓачки фудбал.
Кај нас нема нешто што наговестува промена кон подобро. Нема дисциплина, нема живост во играчите, летаргија.
Не го добија потребниот lift што мислеа дека ке го донесат со Мата.

Едни те исти грешки, извади го Рафаел, врати го Валенсија на десен бек, и изгуби 3 утакмици заради истата ебана измена.
Не креираме гол шанси, тоа е проблемот.

Никако не можеш да ги споредиш Роџерс и Мојс, засега.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Брат, види вака.

Ливерпул лани заврши 7-ми, АМА, имаа игра. Најмногу погодени стативи имаа од сите, најмногу удари на гол. Играа напаѓачки фудбал.
Кај нас нема нешто што наговестува промена кон подобро. Нема дисциплина, нема живост во играчите, летаргија.

Едни те исти грешки, извади го Рафаел, врати го Валенсија на десен бек, и изгуби 3 утакмици заради истата ебана измена.

СУмирано до сеа Мојс нема ниту една WIN ситуација во Јунајтед.

Мојс нема формација - брендон го прима - има
Мојс нема авторитет - брендон го прима -има
Мојс има огромни ѕвезди во тимот - брендон го прима -нема

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Кога ќе види Инглориус Бастерд дека го споредувате со Мојс :)

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Брат, види вака.

Заврши лани Мојс со Евертон со буџет од 300k фунти, пред Роџерс со Ливерпул со милионски буџет? Нема што да се дискутира. Роџерс беше новајлија му требаше време. Мислам дека е праведно сека и Мојс да добие време.
А тоа што владее недисциплина и летаргија во тимот повеќе е до играчите, отколку до Мојс. Кажав еднаш играчиве се од САФ, тој им беше бог нив, а во Мојс гледаат просечен тренер кој до лани беше во Евертон.
Нека си донесе Мојс неколку клучни играчи па да видиме дали нема да се подобри ситуацијата.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Кога ќе види Инглориус Бастерд дека го споредувате со Мојс :)
Колку бодови имате во Уефа (ЛШ) ? Пошо е се поизвесно дека ке играте ЛШ , ме интересира од кој шешир ке ве влечат 3 или 4?Сити беше четврт мислам.

Едит : 32 место сте ,ке бидете трети рангирани во групата :D

Последно уредено:

Morgan Freeman

Немодератор
Член од
23 април 2010
Мислења
2.941
Поени од реакции
4.456
Заврши лани Мојс со Евертон со буџет од 300k фунти, пред Роџерс со Ливерпул со милионски буџет? Нема што да се дискутира. Роџерс беше новајлија му требаше време. Мислам дека е праведно сека и Мојс да добие време.
А тоа што владее недисциплина и летаргија во тимот повеќе е до играчите, отколку до Мојс. Кажав еднаш играчиве се од САФ, тој им беше бог нив, а во Мојс гледаат просечен тренер кој до лани беше во Евертон.
Нека си донесе Мојс неколку клучни играчи па да видиме дали нема да се подобри ситуацијата
.
Тоа е единственото нешто што ме теши и ми дава надеж дека догодина ќе биде подобро, барем доволно добро за 4-то место.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ако ова се однесува на мене...simply not true. Секад за Роџерс сум бил (y) Али да, генерално гледано во поглед на менаџерот, ситуацијата беше слична ко сега вашата, само кај нас одамна се знаеше кој за какви работи мрчи кај менаџерите и јасно ни беше кој член каков коментар ќе даде (во врска со купувањето на такви и такви играчи, политиката, изјавите, начинот на игра, форсирање на различни работи и тн.), а кај вас тек сега се оформуваат тие мислења. Затоа уствари и повеќето делуваат негативни, плус што вие сте првпат у ситуацијава, а ние веќе 2-3 пати (позиција во која никој не смета дека е прифатлива за клубот). Дали се justified тие мислења, времето ќе покаже :)

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.679
Поени од реакции
14.562
А шо е најтрагично, па ова ни го кажуваат и фанови на Реал, Баерн, и тако даље... демек ни мислат арно на нас пак не сакаат да не испердашат во случај да се паднеме со нив
Ja од никој фан на Баерн на форумов не сум го прочитал ова, провери си ги фактите

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.141
Ај ќе ја комплетираме 4000ката на темава и после тоа ќе ни тргне на добро. Така да, пишувајте глупости да утре, да ја комплетираме, па да влеземе со новите сили против Олимпијакос. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom