Странци, странкињи

• Креатор на темата Креатор на темата Sussaro
  • Време на започнување Време на започнување
Нормално дека сакам и сакам да угодувам како секој нормален заљубен човек. Али изјави од типот дека странките се подобри оти тука не ги тинтрале нашите се нон сенс.

Искуствата верувам дека им се кеширани. Удобствата и метаниите кои се опишани зависат од цената :coffee:

Нормално дека сакам и сакам да угодувам како секој нормален заљубен човек. Али изјави од типот дека странките се подобри оти тука не ги тинтрале нашите се нон сенс. Ако нашите не се тинтрени, незнам кој е. Од друга страна кога збориме за забулените закоравени исламистички радикални земји сите се согласуваме дека жената се третира како роб, своина. И тогаш сте против.

Нема нзс, неможам веќе да ве дешифрирам, како стрини сте станати, само кукате, се жалите, уговарате :D

Зависи со што споредуваш. Гледаш на некој места повеќе не тинтраат :pos:

Тргни ги муслиманите на страна пак имаш цел куп земји каде традиционалните вредности (еве тинтрањето по твое) сеуште си функционира. Во МКД тоа е сменето и сеуште се менува. На некој тоа им одговара на некој не.[DOUBLEPOST=1395118925][/DOUBLEPOST]
Овие од дијаспорава се рачунаат за странкињи?

The million dollar question... Ајде баш дајте одоговор на ова.

Тргни ги муслиманите на страна пак имаш цел куп земји каде традиционалните вредности (еве тинтрањето по твое) сеуште си функционира. Во МКД тоа е сменето и сеуште се менува. На некој тоа им одговара на некој не.

Свесен си дека со „тинтрањево“ ставаш акцент на несособноста и едиповиот комплекс кај мажите? :icon_lol:

Свесен си дека со „тинтрањево“ ставаш акцент на несособноста и едиповиот комплекс кај мажите? :icon_lol:

Мене ми е гајле вие како го гледате тоа. Музиката свири, караванот си врви. Јас гледам МЕНЕ да ми е убаво. Вие слободно продолжете да ги бркате ветерниците...:pos:

Тргни ги муслиманите на страна пак имаш цел куп земји каде традиционалните вредности (еве тинтрањето по твое) сеуште си функционира. Во МКД тоа е сменето и сеуште се менува. На некој тоа им одговара на некој не.[DOUBLEPOST=1395118925][/DOUBLEPOST]

The million dollar question... Ајде баш дајте одоговор на ова.

Ам со кој да споредувам. Црнкињи и Азијатки и Муслиманки. Некоја бела раса има ли за споредување или исчезна тинтрањето од нив?

Не е точно. Не верувам дека некој има срце после такво нешто да рече дроља. А и да каже некој сигурно не го мисли тоа, ами така е адетот.
А за погодено, кој како се снашол. За едни мајка за други маќеа.

Не сум сретнала странец шо нејќе Македонка за жена. И не сум сретнала Македонец шо сака жена од странство (добро, ФАРАНГ не го бројам, ама мислам дека и тој да најде некоја џепна Венера во Македонија, ќе му дојде ќоравиот саат).

Вие мажите само пекате по туѓо, а сигурна сум да ве грабнат 2-3 Украинки дека свеста ќе ви се сврти и може вие ќе лежете како морски ѕвезди. :D

Не сум сретнала странец шо нејќе Македонка за жена. И не сум сретнала Македонец шо сака жена од странство (добро, ФАРАНГ не го бројам, ама мислам дека и тој да најде некоја џепна Венера во Македонија, ќе му дојде ќоравиот саат).

Вие мажите само пекате по туѓо, а сигурна сум да ве грабнат 2-3 Украинки дека свеста ќе ви се сврти и може вие ќе лежете како морски ѕвезди. :D
Еми арно де, такви луѓе си сретнала. Луѓето кои јас ги сретнувам немаат баш некакви преференции околу тоа од која држава им е дечкото/девојката. Други работи им се побитни.

Абе многу луѓе на планетава немаат видено ни слушнато за Македонци ама не значи дека не постоиме. Треба повеќе со самостални дечки да се дружиш. Да бидеме објективни, освен со готвење и чистење Македонките немаат со што друго да се истакнат. Наши сме си, ама Македонките да се поубави од 1.75 фит плави Швеѓанки мало сутра. Супермоделите од МК во Украина, Русија, Шведска па и Германија би биле обични девојки на улица. За една недела во овие држави ќе видиш 100 пати повеќе убави девојки отколку што имаш за цел живот видено во Македонија. Не дека се лоши на изглед Македонките, ама средно жалосно. Значи, убавината сигурно не им е предност пред странкињи. Што друго...вкусови, менталитет? Слуша Пинк и Пајнер продукција, осет за мода ала певачица, гледа турски серии...материјалистки до даска...да не навлегувам понатаму.

Значи остануваат нашите на чистење и готвење. Е сега проблемот е што мажите во МК се длабоко разгалени и неспособни. Кога ќе прочитам или слушнам некој 50 годишен ерген како бара жена да му готви и чисти ми се стемнува пред очи. Па толку ли е тешко да го ебам? Орангутан да беше ќе научеше да вклучи перачка и да се прехрани. Само затоа Македонците бараат Македонки.

Еми арно де, такви луѓе си сретнала. Луѓето кои јас ги сретнувам немаат баш некакви преференции околу тоа од која држава им е дечкото/девојката. Други работи им се побитни.

Како сакаш кажи, менталитетот е многу важен за успехот на една врска. За секс е важна само привлечноста.

Како сакаш кажи, менталитетот е многу важен за успехот на една врска. За секс е важна само привлечноста.
тоа е твое мислење што не значи и дека е точно. Субјективно е се работи вкусови. Нема правила.

Абе многу луѓе на планетава немаат видено ни слушнато за Македонци ама не значи дека не постоиме. Треба повеќе со самостални дечки да се дружиш. Да бидеме објективни, освен со готвење и чистење Македонките немаат со што друго да се истакнат. Наши сме си, ама Македонките да се поубави од 1.75 фит плави Швеѓанки мало сутра. Супермоделите од МК во Украина, Русија, Шведска па и Германија би биле обични девојки на улица. За една недела во овие држави ќе видиш 100 пати повеќе убави девојки отколку што имаш за цел живот видено во Македонија. Не дека се лоши на изглед Македонките, ама средно жалосно. Значи, убавината сигурно не им е предност пред странкињи. Што друго...вкусови, менталитет? Слуша Пинк и Пајнер продукција, осет за мода ала певачица, гледа турски серии...материјалистки до даска...да не навлегувам понатаму.

Значи остануваат нашите на чистење и готвење. Е сега проблемот е што мажите во МК се длабоко разгалени и неспособни. Кога ќе прочитам или слушнам некој 50 годишен ерген како бара жена да му готви и чисти ми се стемнува пред очи. Па толку ли е тешко да го ебам? Орангутан да беше ќе научеше да вклучи перачка и да се прехрани. Само затоа Македонците бараат Македонки.

Во врска со болдот: дали ти мислиш дека некоја долгонога, русокоса убавица, економски независна, некоја што е порасната во метропола, а не во некоја вукојебина, ќе си го губи времето со средностатистички Македонец?
Демек Македонците едни лепотани, а Македонките средно жалосни. Иди бегај! Само Македонкие да не слушаат Пинк и Пјанер? Ами мажите само спорстки канали гледаат.

Чистење и гоствење не е доволно, а? Сакаш и свингерка да биде?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom