Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
@Nino Manchester

Здраво брат, еве ме повторно. Тоа шо беше постар од мене и шо требаше лекција да ми држиш, денеска како што ти кажав пред некој ден, ви одржа Роџерс..
Само еден поздрав ништо друго. Следечи 5/6 години појче срејча и можи со Тотенхем че се мерите знајш на шо мислам убо напишав во Уефа темата...
Морав овде да те позз, нејчам да ми се фрли цела гарда од твојот тим...да го наречиме така.

#Salzburg Fan.

Значи Сити со трите утакмици што треба да ги изигра може да избие на прво со три повеќе од Челзи, односно четири од Ливерпул и Арсенал. Но затоа пак гостува и на Емирати и на Енфилд. Каква сезона, не верувам дека било кој би се осмелил да предвиди што ќе биде на крај, во мометов, осум кола пред крај било кој од четирите тимови може да биде шампион.
A mislevme deka nema da ima poneizvesna sezona od onaa pred 2 godini... Zamislete posledno kolo namesto United i City i dva prenosa imash 4 prenosa od Arsenal, Liverpool, Chelsea i City #Vrv :drk:

Е фали уште во последно коло да влезат сите четири тима со шанса за титулата. Ќе останат само фановите на Јунајтед, сите ќе цркнеме. Кој од радост, кој од тага, нервоза и што не :D

@Nino Manchester

Здраво брат, еве ме повторно. Тоа шо беше постар од мене и шо требаше лекција да ми држиш, денеска како што ти кажав пред некој ден, ви одржа Роџерс..
Само еден поздрав ништо друго. Следечи 5/6 години појче срејча и можи со Тотенхем че се мерите знајш на шо мислам убо напишав во Уефа темата...
Морав овде да те позз, нејчам да ми се фрли цела гарда од твојот тим...да го наречиме така.

#Salzburg Fan.
Фала ама искрено ни тебе не ти е лесно,очигледно го сонуваш Манчестер и дркаш на нивните порази,ако ако така треба.Само не знам што мука си видел од Манчестер па имаш толку набиено комплекси,или па таков си по природа?

@Nino Manchester незнам кој ти го бираше аватарот знам дека беше некој од денешниве опоненти ама добро ти го одбрал, бар ти одговара со текстот под името, бар овој што ти го дале е цел живот црвен.

Значи Сити со трите утакмици што треба да ги изигра може да избие на прво со три повеќе од Челзи, односно четири од Ливерпул и Арсенал. Но затоа пак гостува и на Емирати и на Енфилд. Каква сезона, не верувам дека било кој би се осмелил да предвиди што ќе биде на крај, во мометов, осум кола пред крај било кој од четирите тимови може да биде шампион.
Треба и на Олд Трафорд да гостува де.. :pos:

Тежок филм е да останат дури 4 екипи реално. Ама ако не нешто друго, бар ќе си гледам фудбал со мерак до крај на сезона и без нервози уопште. Веќе е 100% сигурно кој ќе игра ЛШ, а ЛЕ не сакам да играат моиве, па дури ќе навивам да губат изгледа. :icon_lol: Иначе кога би бирал кој сакам јас да освојат, нормално ќе го изберам од четирите зла, најмалото - Арсенал. (ама нема да ми смета и Сити да освојат донекаде, пишав вчера зошто :D)

За Ливерпул во ЛШ иам пишано 100 пати оти и мене ми фали. Без разлика на ривалитет и се, ЛШ на Енфилд фали многу...како што ќе фали на Олд Трафорд наредната година. Колку и да ви е интересно моментално со заебавањето и тролањето, мора да признаете. Но исто така мора да спомнам, не со цел да го омаловажам успехот на Ливерпул, ама кога веќе е ваква темата...според мене успехот на Ливерпул сезонава освен на убавата игра, се должи и на тоа што не играа во Европа. Наредната година со овој тим и со ЛШ немаат шанса според мене на нешто слично. :) Баш затоа и не сакам Јунајтед да игра ЕЛ, бидејќи според мене ќе биде безвеза трошење на играчите само. :)

Ливерпул со овој фонт на играчи, наредна сезона во ЛШ може да се надева на испаѓање во Европа Лига.

А нели воведоа правило победникот во ЛЕ 2015 да добие место во ЛШ за сезоната 2015-16 или сум сонувал? :unsure:

А нели воведоа правило победникот во ЛЕ 2015 да добие место во ЛШ за сезоната 2015-16 или сум сонувал? :unsure:
Па имаше такви муабети не сум 100% сигурен.. :D Мада идејата ти е добра (ако е точно), почнав да се предомислувам... :icon_lol:

Кутињо е најбитен играч на Ливерпул оваа година.
Колку и да изгледа смешно напишаното.
Еве пример, утакмицава, Кутињо ги реши Ман Ју.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom