првиот, рафаел со шака ја удри, суарез го заеба у 16, ненамерно според мене ама суарез добро изреагира..Не гледав, ама 3 пенала?
Што правеа бе, жити све?
Јанузај не ме чуди што викате дека изиграл лошо, формата му иде во надолна линија, слично на Стерлинг лани, и ако не го повлечат од првиот тим, има да го уништат целосно.
Siguren si deka Manchester go gledashe?
Tи брат за друг клуб да не навиваш?Значи не го тупете многу јасно...
Реално да збориме...
Ливерпул не изигра ништо посебно, ама буквално ништо посебно.... И Суарез и Стариџ не беа ништо посебно.
Несреќа, пенали глупи, поведоа педерски 2-0 и тоа е тоа..
Јунајтед не беше толку лош како што кревате галама.
Тоа е ок и е точно, постот ми беше за утакмицава.Tи брат за друг клуб да не навиваш?
Од клуб кој е најтрофеен во светот во последните 20 години, стигнавме да се жалиме на несреќи, пенали? Стигнавме од Јунајтед топ 3 клубови во последната деценија, до не беше толку лош?
Сигурно и Фергусон кога го дадоа во кадар во себе го пцуеше Клатенбург![]()
Мислиш дека не бевме толку лоши бидејќи после вториот гол не оставија да игра со топката, па малце се подобри впечатокот. До вториот гол се на се направивме една акција.Тоа е ок и е точно, постот ми беше за утакмицава.
За ситацијата што стигнавме до невидено дерџе... тоа е проблемот...
Што сигурно не е Мојс само крив, Фергусон 1000 посто го советува, му кажува сеуште некои работи што,како,кога и сл.
Размислете и тоа...и Фергусон може има удел во слабата сезона...
Не за џабе го избрал него и цела сезона иде на секои утакмици , исто како Боби и Ферги што си помагаа.
Сепак еве и минатата сезона Ливерпул беше шит со Роџерс, па оваа си газат..
Да му оставиме простор на Мојсие и следната сезона па ке судиме...
Третиот ти беше дајв на годината, Јанг и Суарез можат да љубоморат само.Шо бе и трет пенал имало ,па уште и црвен за Видич
Јас до кај 50мин глеав ,сеа ке барам снимка, да видам велемајсторот што сторил
Сеа најдов и турив да се симињаТретиот ти беше дајв на годината, Јанг и Суарез можат да љубоморат само.