- Член од
- 7 април 2012
- Мислења
- 1.130
- Поени од реакции
- 1.510
Се е подобро со Чарлс Денс.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дека 2 недели пауза, јас викам да се навратите на ретардираните муабети, која е појака, Санса или Марџери.
Санса LOL.
TEAM MARGERY!
Демек кога немаше пауза за нешто друго се збореше.
Margery all the way!
You people disgust me. Како прво е мала, како второ е грда, како трето е мизерен карактер.
Кога бев ја матурант повеќе вкус имав!
.
Јас не знам што толку се замарате која е боље.
Искусните во Тим Марџори, тинејџерите и педофилите во Тим Санса.
Тапа вкус за жени, ме разочара темава. Марџери е дотепана од промаја, најкрива уста во Вестерос. Од младите Санса е број 1 без конкуренција, додека севкупно Мелисандре ги шие сите.
Јас сепак нема да кажам во кој тим сум, сами откријте.
Шо ви е на сите со жениве бе, мене сите освен Калиси и Мелисандре ми се overrated искрено, улогата во серијата и стајлингот ги прават привлечни.
Смири се Лорд Варис.![]()
Добро има луѓе што не идат многу во темата за книгите па нека стои како потсетување да одат и кај книгите .има тема за книгите..
Озбилно? Зошто? Не знаев оваjas bev team Dario Naharis ama mu napravija recast![]()
Ni jas ne znam zosto ama za nego prv kazaa deka ke bide smenet, nema dolga kosa noviov, sosema obicna faca e, mi nema neso prepoznatlivoОзбилно? Зошто? Не знаев ова![]()
Мислам дека имал проблеми со дрога, глумецот. Инаку и мене ми беше совршен за улогата имаше баш некоја језива фаца како што ги замислувам фриковите од Бравос.Ni jas ne znam zosto ama za nego prv kazaa deka ke bide smenet, nema dolga kosa noviov, sosema obicna faca e, mi nema neso prepoznatlivo![]()