Game of Thrones

• Креатор на темата Креатор на темата RiseAgainst
  • Време на започнување Време на започнување
Ако го ставиме на страна фактот дека е убава, може ли некој да ми каже кои други позитивни особини ги има Санса.

П. С јас во ни еден од овие 2 не спаѓам

Дека 2 недели пауза, јас викам да се навратите на ретардираните муабети, која е појака, Санса или Марџери.
Санса LOL.
TEAM MARGERY!

Демек кога немаше пауза за нешто друго се збореше. :icon_lol:
Margery all the way!

You people disgust me. Како прво е мала, како второ е грда, како трето е мизерен карактер.
Кога бев ја матурант повеќе вкус имав!

.

A сеа едниот има аватар од Санса, другиот става лајкови, добро е. Once. there was only dark... ѕou ask me, the light's winning.”. Кај и да е, ќе ја напуштите Марџери. :icon_lol:

Јас не знам што толку се замарате која е боље.

Искусните во Тим Марџори, тинејџерите и педофилите во Тим Санса.

Тапа вкус за жени, ме разочара темава. Марџери е дотепана од промаја, најкрива уста во Вестерос. Од младите Санса е број 1 без конкуренција, додека севкупно Мелисандре ги шие сите.

Јас сепак нема да кажам во кој тим сум, сами откријте.

@Röddást по прашањево е конструктивен ко Ѓорге Иванов :pos: На крај, една година подоцна ни октри дека е за двата тима. Plot twist lvl судбината на Фатмаѓул. :X3:

Шо ви е на сите со жениве бе, мене сите освен Калиси и Мелисандре ми се overrated искрено, улогата во серијата и стајлингот ги прават привлечни.

So much gay even Лорас ќе биде љубоморен. :facepalm:

1982232_471900182909523_1162986487_n.jpg

Смири се Лорд Варис. :D

Tвоите сосема случајно се најдоа, роварев да видам каква беше vs. состојбата лани. :icon_lol:

p.s. кога сме веќе кај Варис...

Narrated by Varys and Petyr Baelish

by Ser Jorah Mormont :cuc:

by Tywin Lannister

Од сите женски ликови само Серси во сите 3 сезони си дрижи некое ниво, останатите си имаат нагорен или надолен тренд. Морам да кажам дека ми е задоволство што ја утепаа Кетлин, ајде може Арја ќе го спаси лицето на фамилијата[DOUBLEPOST=1394976038][/DOUBLEPOST]
Ni jas ne znam zosto ama za nego prv kazaa deka ke bide smenet, nema dolga kosa noviov, sosema obicna faca e, mi nema neso prepoznatlivo :confused:
Мислам дека имал проблеми со дрога, глумецот. Инаку и мене ми беше совршен за улогата имаше баш некоја језива фаца како што ги замислувам фриковите од Бравос.

Да нема толкава брада и образи како предходниот, не се препознава од далеку.:D

Chinman Naharis

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom