Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Сега видов на МТВ ќе не даваат со грците

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Се надевам дека ова е точно
David Moyes looking to change coaching staff in the summer, he been given green light by Manchester United board. ‪#‎MUFC‬

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Не знам како али ми ги пушта видеава ,а треба да се плаќа ова. Зимајте гага дур може и снимајте (кој знае тоа)
http://www.tv.manutd.com/video/i/812205/title/liverpool-preview-wayne-rooney[DOUBLEPOST=1394828606][/DOUBLEPOST]
Се надевам дека ова е точно
David Moyes looking to change coaching staff in the summer, he been given green light by Manchester United board. ‪#‎MUFC‬
Ова е од тњитер ,некој си индијци
https://twitter.com/indykaila/status/444564884987326464

Не ми се верува ,сакам да е точно,али тешко

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Не знам како али ми ги пушта видеава ,а треба да се плаќа ова. Зимајте гага дур може и снимајте (кој знае тоа)
http://www.tv.manutd.com/video/i/812205/title/liverpool-preview-wayne-rooney[DOUBLEPOST=1394828606][/DOUBLEPOST]
Ова е од тњитер ,некој си индијци
https://twitter.com/indykaila/status/444564884987326464

Не ми се верува ,сакам да е точно,али тешко
А зошто да не според мене е можно да бидат заменети барем некој од нив само Невил, Гигс и Крис Вудс би сакал да останат, а Стив Раунд и Џими Лaменстин би ги заминил со некој поквалитетни од нив пример Ники Бат и Пол Сколс кој моментално се тренери на младите.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
А зошто да не според мене е можно да бидат заменети барем некој од нив само Невил, Гигс и Крис Вудс би сакал да останат, а Стив Раунд и Џими Лaменстин би ги заминил со некој поквалитетни од нив пример Ники Бат и Пол Сколс кој моментално се тренери на младите.
Абе сите знаеме дека се петарди донесе ваму,а златни луѓе побрка. Јас би сакал да остане само Гигси ,Фил да се замени со Гери,Ники и Сколси да дојдат + некој заменик менаџер?(ко Филан шо му беше на САФ) асален човек со искуство+ го сакам Бекам само ради маркетинг ,добро и искуството што го има(на терен ,не со преселбите)

Едит: Добар е овој на Де Геа тренерот ,тој може

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Абе сите знаеме дека се петарди донесе ваму,а златни луѓе побрка. Јас би сакал да остане само Гигси ,Фил да се замени со Гери,Ники и Сколси да дојдат + некој заменик менаџер?(ко Филан шо му беше на САФ) асален човек со искуство+ го сакам Бекам само ради маркетинг ,добро и искуството што го има(на терен ,не со преселбите)
Како прво Гери работи во СС и не е во тренерските води, а исто и Бекам нема ни теоретска шанса да дојде зошто тој има изјавени дека не е заинтересиран да биде менаџер моментално.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Како прво Гери работи во СС и не е во тренерските води, а исто и Бекам нема ни теоретска шанса да дојде зошто тој има изјавени дека не е заинтересиран да биде менаџер моментално.
Гери ми е желба пошо е тој тип на чоек ,ке урла ке вика ке пцуе по сите кој не го даваат максимумот, а и за англиската репрезентација е нели тренер или сл.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Гери ми е желба пошо е тој тип на чоек ,ке урла ке вика ке пцуе по сите кој не го даваат максимумот, а и за англиската репрезентација е нели тренер или сл.
Па и мене ми е желба Гери да биде дел од стручниот штаб зошто како што го гледам по анализите на сс доста има познавање и го познава клубот како дише ама моментално ми е неостварливо тоа, а Бекс претходното лето изјави дека не е заинтересиран да биде менаџер.
"Management has never interested me at all, I must admit. In five or 10 years, I might turn around and say 'I actually fancy management', but I don't think that's ever going to happen. I enjoy other stuff more," said Beckham.

Kajgana Shop

На врв Bottom