Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Па и мене ми е желба Гери да биде дел од стручниот штаб зошто како што го гледам по анализите на сс доста има познавање и го познава клубот како дише ама моментално ми е неостварливо тоа, а Бекс претходното лето изјави дека не е заинтересиран да биде менаџер.
"Management has never interested me at all, I must admit. In five or 10 years, I might turn around and say 'I actually fancy management', but I don't think that's ever going to happen. I enjoy other stuff more," said Beckham.
Или со други зборови :
Вики моментално не ми дава тоа, можеби понатаму ке се предомисли и ке може да земам некој клуб :D

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Или со други зборови :
Вики моментално не ми дава тоа, можеби понатаму ке се предомисли и ке може да земам некој клуб :D

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Бекам си формираше свој фудбалски клуб во Мајами, и мислам дека целиот фокус ке му иде таму.
За Гери, да му понудат работа во Јунајтед, какој Скај Спортс, какви бакрачи, мислам дека одма ке дојде.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
леле одма направивте реорганизација :D да се разбереме, Квеироз само фали како асистент тренер. Другото си е се на место. Поготово немојте да го чепкате Вудс, глејте Де Геа како се тепа со напаѓачи сега, не му е страв во дуел да влезе. Сколс е за деца да тренира.

The Edge^

the force
Член од
11 јуни 2011
Мислења
2.882
Поени од реакции
2.397
Гери најмногу од сите го сакам во тимот. Башка, што стана со тој хотелот (или што беше) што ќе го градеа тој и Гигс (мислам) покрај Олд Трафорд? :D

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
леле одма направивте реорганизација :D да се разбереме, Квеироз само фали како асистент тренер. Другото си е се на место. Поготово немојте да го чепкате Вудс, глејте Де Геа како се тепа со напаѓачи сега, не му е страв во дуел да влезе. Сколс е за деца да тренира.
За Вудс се согласувам дека не треба да се менува јас кажав дека би сакал да се сменат Ламенстин и Раунд со некој поквалитени и доколку Квеироз прифати да се врати и да биде астстент на Мојс тоа би било супер.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
9.377
Поени од реакции
11.748
Го прашуваат мојс дали ке игра јунајтед до крај на сезона како последниот пола саат против вба,интезитет,пасови,движење, изгледало многу поинаку од предходната игра...... мислам хелоу
еве видеото
http://www.tv.manutd.com/video/i/812264/title/manager-s-press-conference-liverpool-part-2

може и тебе да ти годи паузата надвор од европа наредната сезона
-јас планирам да бидам во европа

Член од
14 април 2012
Мислења
33.053
Поени од реакции
68.055
Педери, зашто никој не го коментира лесниот распоред што ни следи?

Со оваков распоред, можеме до титулата.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.812
Поени од реакции
44.142
Педери, зашто никој не го коментира лесниот распоред што ни следи?

Со оваков распоред, можеме до титулата.
Некни го гледав јас, ама викам ако не тепаме со Ливерпул, се е џабе... Па полека прво во недела да тепаме, после може да правиме пресметки... :P

Rooney's Temper

in front of Old Trafford
Член од
14 јуни 2009
Мислења
2.888
Поени од реакции
2.653
За Вудс се согласувам дека не треба да се менува јас кажав дека би сакал да се сменат Ламенстин и Раунд со некој поквалитени и доколку Квеироз прифати да се врати и да биде астстент на Мојс тоа би било супер.
Микс од Ламсден и Муленстин? (y) I'll take it!

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Сега ќе средиме.
Прегледај го приврзокот 86812

Оваа колешката :X3:
Не ја замарајте после ќе ми се жали на факултет ова она и пишувале некои непознати, инаку утре во Мондано заедно ќе гледаме. :)

Danny Welbeck has a better EPL chance conversion rate this season (32%) than both Rooney (18%) & Van Persie (27%).

Последно уредено:
Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Микс од Ламсден и Муленстин? (y) I'll take it!
Па на тој стариот мислев како и да му е името:D.[DOUBLEPOST=1394874417][/DOUBLEPOST]
Не ја замарајте после ќе ми се жали на факултет ова она и пишувале некои непознати, инаку утре во Мондано заедно ќе гледаме. :)

Danny Welbeck has a better EPL chance conversion rate this season (32%) than both Rooney (18%) & Van Persie (27%).
Само што Руни и РВП не промашуваа такви 100 % шанси како Велбек на пример на натправаот со Евертон не сакам го напаѓам Велбек сега ама да го споредуваш со РВП и Руни и да го правиш подобар од нив навистина нема смисла.

Последно уредено:
Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Само што Руни и РВП не промашуваа такви 100 % шанси како Велбек на пример на натправаот со Евертон не сакам го напаѓам Велбек сега ама да го споредуваш со РВП и Руни и да го правиш подобар од нив навистина нема смисла.
Срамота е да кажеш дека е подобар од Руни или ван Перси, цело време тоа го кажувам. Али шансите што му се укажале него како напаѓач оваа сезона подобро ги искористил него ли Вејн и Робин, да добие шанса да игра цела сезона како напаѓач ќе добиеме расен стрелец, движењето напред му е фантастично.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Срамота е да кажеш дека е подобар од Руни или ван Перси, цело време тоа го кажувам. Али шансите што му се укажале него како напаѓач оваа сезона подобро ги искористил него ли Вејн и Робин, да добие шанса да игра цела сезона како напаѓач ќе добиеме расен стрелец, движењето напред му е фантастично.
Некако доста го преценуваш Велбек не велам јас дека е лош ама тој е далеку од ресен стрелец и дека може да биде главен напаѓач во екипта зошто расен стерлец не ги промашува шансите што тој ги промаши сезонва и не ми вели сега дека тој не играл напаѓач зошто и стопер да играл штом се најдел во таква шанса мора да ја реализира.

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Некако доста го преценуваш Велбек не велам јас дека е лош ама тој е далеку од ресен стрелец и дека може да биде главен напаѓач во екипта зошто расен стерлец не ги промашува шансите што тој ги промаши сезонва и не ми вели сега дека тој не играл напаѓач зошто и стопер да играл штом се најдел во таква шанса мора да ја реализира.
Воопшто не го преценувам Велбек, едноставно вие не го цените доволно а тоа се гледа по сезонава и се потврдува тоа што го зборев, кога игра на позиција напаѓач е многу корисен и цело време или асистира или дава голови.

Kajgana Shop

На врв Bottom