- Член од
- 21 ноември 2008
- Мислења
- 1.651
- Поени од реакции
- 1.597
AлелујаВе трола бе и вие па.![]()

Што има врска годините, татко ми има мн повеќе од 40 па сигурно ја има гледано работно

AлелујаВе трола бе и вие па.![]()
А шта се тиче морала, морала самСледбеник и даскал на етиката и моралот.
Ова е од тњитер ,некој си индијциСе надевам дека ова е точно
David Moyes looking to change coaching staff in the summer, he been given green light by Manchester United board. #MUFC
А зошто да не според мене е можно да бидат заменети барем некој од нив само Невил, Гигс и Крис Вудс би сакал да останат, а Стив Раунд и Џими Лaменстин би ги заминил со некој поквалитетни од нив пример Ники Бат и Пол Сколс кој моментално се тренери на младите.Не знам како али ми ги пушта видеава ,а треба да се плаќа ова. Зимајте гага дур може и снимајте (кој знае тоа)
http://www.tv.manutd.com/video/i/812205/title/liverpool-preview-wayne-rooney[DOUBLEPOST=1394828606][/DOUBLEPOST]
Ова е од тњитер ,некој си индијци
https://twitter.com/indykaila/status/444564884987326464
Не ми се верува ,сакам да е точно,али тешко
Абе сите знаеме дека се петарди донесе ваму,а златни луѓе побрка. Јас би сакал да остане само Гигси ,Фил да се замени со Гери,Ники и Сколси да дојдат + некој заменик менаџер?(ко Филан шо му беше на САФ) асален човек со искуство+ го сакам Бекам само ради маркетинг ,добро и искуството што го има(на терен ,не со преселбите)А зошто да не според мене е можно да бидат заменети барем некој од нив само Невил, Гигс и Крис Вудс би сакал да останат, а Стив Раунд и Џими Лaменстин би ги заминил со некој поквалитетни од нив пример Ники Бат и Пол Сколс кој моментално се тренери на младите.
Како прво Гери работи во СС и не е во тренерските води, а исто и Бекам нема ни теоретска шанса да дојде зошто тој има изјавени дека не е заинтересиран да биде менаџер моментално.Абе сите знаеме дека се петарди донесе ваму,а златни луѓе побрка. Јас би сакал да остане само Гигси ,Фил да се замени со Гери,Ники и Сколси да дојдат + некој заменик менаџер?(ко Филан шо му беше на САФ) асален човек со искуство+ го сакам Бекам само ради маркетинг ,добро и искуството што го има(на терен ,не со преселбите)
Гери ми е желба пошо е тој тип на чоек ,ке урла ке вика ке пцуе по сите кој не го даваат максимумот, а и за англиската репрезентација е нели тренер или сл.Како прво Гери работи во СС и не е во тренерските води, а исто и Бекам нема ни теоретска шанса да дојде зошто тој има изјавени дека не е заинтересиран да биде менаџер моментално.
Па и мене ми е желба Гери да биде дел од стручниот штаб зошто како што го гледам по анализите на сс доста има познавање и го познава клубот како дише ама моментално ми е неостварливо тоа, а Бекс претходното лето изјави дека не е заинтересиран да биде менаџер.Гери ми е желба пошо е тој тип на чоек ,ке урла ке вика ке пцуе по сите кој не го даваат максимумот, а и за англиската репрезентација е нели тренер или сл.
Кажи и дека давам бесплатно на часови по ... шо и да учи.