Загина Петар Милошевски

• Креатор на темата Креатор на темата Кико Д.
  • Време на започнување Време на започнување
RIP.
Легенда беше на спортов, еден од најдобрите голмани што сме ги имале...

Не ми се верува, се потресов кога ја прочитав веста.
Прерано замина, нека му е лесна земја.
Вистинска легенда!

Гледам сликиве од колата и се чудам како Илчо и другите поминале само со повреди. Страшно изгледа!

Дел од периодот кога не се секиравме дали ќе брани Богатинов или на Пачовски ќе му е денот. Од што не не имаше извадено :cuc: Ќе разбереме после реконструкцијата на случката што се случило само знам дека тешко Илчо што ќе живее со оваа мисла до крајот на животот :facepalm:

Почивај во мир легендо наша.

• Ми се допаѓа
Reactions: n/a
Најдобриот голман што сме го имале.

Нека почива во мир! :(

:( Почивај во мир!

Утрово баш ме потресе веста :(
Вечна ти слава ГОЛМАНИШТЕ!

Веста ја прочитав преку фб страната на ФК Вардар, кога ми стигна известувањето и видов слика негова, искрено си помислив дека го земале во управа, но се шокирав кога отворив и видов што се случило :place:
Нека почива во мир и Бог да го прости, ќе остане запаметен како еден од најдобрите голмани што македонската репрезентација го имала. :(

Дел од периодот кога не се секиравме дали ќе брани Богатинов или на Пачовски ќе му е денот. Од што не не имаше извадено :cuc: Ќе разбереме после реконструкцијата на случката што се случило само знам дека тешко Илчо што ќе живее со оваа мисла до крајот на животот :facepalm:

Почивај во мир легендо наша.
баш.........изгледа има многу брзо возено............

баш.........изгледа има многу брзо возено............
Комбето удрило во десна страната на пежото со кое управувал Илчо. Најверојатно онаму кај што се приклучува некој спореден пат на автопат.
Навистина тажна вест...голема трагедија...

Комбето удрило во десна страната на пежото со кое управувал Илчо. Најверојатно онаму кај што се приклучува некој спореден пат на автопат.
Навистина тажна вест...голема трагедија...
не знам колку има знак таму за брзина на возење,ако е приклучок максимално 40-50 км/час треба да биде......според она што го видовме сигурно се возело многу побрзо од дозволеното.

Аман бе што се случува во последно време, само трагично вести слушаме. :(:( Почивај во мир легендо

:place::place::place::place::place:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom