Хаха. За ово ли ги постирам сликите. За абене на ценен генетски материал.
Ами какво друго ми преостанваХаха. За ово ли ги постирам сликите. За абене на ценен генетски материал.![]()
Бугарски домазет ќе станам.Ами какво друго ми преостанва
Бај д веј, момичето се казва Александра: http://undertheline.net/journal/girls/allexandra/
Е аjде намали малце. Помлада сигурно,но чак поубава версиjа на Меган Фокс нема как да е. Ако беше поубава немаше да jа знаеш само ти. Убава е али не е нешто посебно. Обична девоjка. Наj не ми се допагат устните. Како да има силикон.Помлада и поубава верзија на Меган Фокс
Девојчето е убаво, но устните и на мен не ми личат на многу природни, а и веѓите не са оскубани добре. Гајтан веѓи беа мода отпреди има нема 100 годиниЕ аjде намали малце. Помлада сигурно,но чак поубава версиjа на Меган Фокс нема как да е. Ако беше поубава немаше да jа знаеш само ти. Убава е али не е нешто посебно. Обична девоjка. Наj не ми се допагат устните. Како да има силикон.
Не, сеа Данерис Таргаријен ги врати у мода.:pДевојчето е убаво, но устните и на мен не ми личат на многу природни, а и веѓите не са оскубани добре. Гајтан веѓи беа мода отпреди има нема 100 години.