UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Баерн бе, до пред 3 години беа заглавени во времето на Оливер Кан, а сега се

Хахахххахааххххххххаах!!! :pos: А, се спомни задрид и нивното несаламно трошење(за да платиш за Бејл 100 милини треба да си толку очаен, исто ко финале од ЛШ да немаш видено 10 години) одма парите ги враќале!!! :pos: Па и ние ќе ги вратиме бе Зрно!!! :) Абе не го бркаме Мојс ако треба 5 години ЛШ нема да играме ама нема да замини се додека не си направи свој тим и не почни да освојува титули. Не сме ние Реал секоја сезона тренери да менуваме. Фала иначе, многу сакаат да играат во утд, ама кој ќе игра останува да видиме.
Немаме видено, сме гледале.. секој во негова Ера.
А ако мислиш дека 5 години неиграње ЛШ е подобро од 10години не освојување ЛШ.. Добар си. А дека че освојувате титули незнам.....шознам...

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Најважно за да бидеш добар судија е да имаш муда. 100 пати сум го кажал тоа и уште толку изгледа ќе треба да го кажам. Не дека не виде овој судијата денеска дека врз Меси беше направен чист пенал, туку едноставно немаше муда да го свирне од сите муабети кои се вртат. Помошникот исто така голема грешка при поништувањето на голот на Барса, ама ајде нека биде тоа како човечка грешка.

Исто не ми е јасно како не свирна и за Сити кога го фаулираа Џеко, па жити се покажа дека топката ја потфатил играчот а топката беше пред Џеко спремна за шут. Стварно претерано лоши се судиите од земји како Франција, Данска и слични. Не дека од поголемите се којзнае што, ама пак покажуваат поголема професионалност и муда. Овие заникаде се.

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
Сарказам, друже.

Гордост швабска е што Ноер не сме го купиле. Фала богу, имаме одличен голман. Според светите баварски правила за бизнис, неуспех е ако Шбаво не го излажеш да дојде во Англија да игра.
Неуспех е исто што и Тиаго не сме го потпишале, затоа што Господ рекол, немој Тиаго, не ги сечи.

Се просраа дека победиле во 2 ситуации во кои имаа upper hand во преговорите.

My bad, не укапирав одма шо сакаше да кажеш со спомнивањето на Тиаго, одпосле ми текна шо е работата :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.806
Поени од реакции
44.118
Најважно за да бидеш добар судија е да имаш муда. 100 пати сум го кажал тоа и уште толку изгледа ќе треба да го кажам. Не дека не виде овој судијата денеска дека врз Меси беше направен чист пенал, туку едноставно немаше муда да го свирне од сите муабети кои се вртат. Помошникот исто така голема грешка при поништувањето на голот на Барса, ама ајде нека биде тоа како човечка грешка.

Исто не ми е јасно како не свирна и за Сити кога го фаулираа Џеко, па жити се покажа дека топката ја потфатил играчот а топката беше пред Џеко спремна за шут. Стварно претерано лоши се судиите од земји како Франција, Данска и слични. Не дека од поголемите се којзнае што, ама пак покажуваат поголема професионалност и муда. Овие заникаде се.
Kaj си забегал офтопик и ти па. :pos:

Red Man

we do what we want!
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.057
Поени од реакции
1.947
Че те сватев, лани ви го опашивме дупето, оломнани Билбао, претходно Барселона... поминете олимпијакос можи и Атл Мадрид че ве опаши... Те свајчам крцкај си.
Абе едно опашување шо да ти расправам. Да не беше турчино сечен че ве јадевме со се опинци ама ве спасија се со цел да играте финале ама пак не му успеа.:icon_lol: А та Барселона шо ни ја спомнуваш, вас (и ден денеска) секоја сезона ве опашува па никому ништо, че дојди лето и пак Бале че го купите.;) :icon_lol:

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.414
Поени од реакции
26.413
До пред 3-4 години фан клубот на баерн беше пуст, со само 2-3 фанови а сеа се накотиле 20 и држат предавање на навивачи на манчестер :pos:
Чиниш,тие го измислиле фудбалот :vozbud:
Епа ај да почнеме да се броиме по фан клубовите колку сме дека бројката на фанови на форумот е битна за тоа кој има право и колку може да дискутира за фудбалот.

Пример јас тебе не сум те видел да пишуваш општо на подфорумот фудбал и сеа кога дискутираш со некои на одредена тема исто да пишам како тебе пр: "Кој е па овој да кажува како треба и не треба. До вчера го немаше да пиша на кајгана форумот денес нашол да објаснува за фудбалот"

_predator_

Студент\Џаболебар
Член од
17 декември 2012
Мислења
2.254
Поени од реакции
2.461
@Mondonico ти си по судиските правила , ама нели е она пасвен офсајд при поништениот гол на Нејмар ?
И еве хипотетички да кажеме, Меси при голот е позади "линијата", Лескот ја допира топката, оваа доѓа до Меси.Ќе дигнеше офсајд ?
Скоро го мењаа ова правило чинам, ама не сум сигурен дали ќе беше офсајд .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Че те сватев, лани ви го опашивме дупето, оломнани Билбао, претходно Барселона... поминете олимпијакос можи и Атл Мадрид че ве опаши... Те свајчам крцкај си. Патем барем никош не сме биле колку вас дупки... И да отпадниш од некој тим шо игра во 15 лига во свето. За на трол фудбал сте на ковер . (Не ми спомнувај судии 20години ве скапаа во Англија за да го стасате во титули ливерпул, уште газ да му даеа на САС и најубо че му беше... ем најдобар ем клецнал нешто)
Прво колку годинки имаш?ова ме занима за да знам дал си ја памтиш последната освоена титула,зошто за другите сигурно татко ти ти раскажува,мада тиа не се ни важат,Куп на самеските градови:pos:,К*р се тресе у ладна вода,ко сте играле против треторазредни екипи.Тоа лани срамота е да го спомнеш ко победа,али ајде и што напраевте пак ви летнаа милионите у вода,пак ве натртијаа браќата ваши(y).Од толку тртење не ви дојде памет дека не ве бива?А за Мојс уживај си ти,нашата политика не е земи тренер една утакмица и отказ,ко вие,сеа од коа нема да земете лш оваа година,сигурно нова жртва ќе ви биде Анчелоти,
повеќе пари за тренери сте дале него ли за засилувања овја од Челзи вода може да ви носат.

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Си изгубив саати и саати и пак истото во круг.Залудно ама барем има дискусија,да не се љути види_фотос.

Ман.Утд фанови=љубители на лош сарказам

Сега агентот на Тиаго т.е братот на Пеп е крив што не отиде Тиаго во Ман.Утд.

Кај е таа рекламата со шампончето не можам да ја најдам,@dragonsky e задолжен за тие работи.

Зрното

Еден е Зизу.
Член од
17 септември 2007
Мислења
1.526
Поени од реакции
634
Абе едно опашување шо да ти расправам. Да не беше турчино сечен че ве јадевме со се опинци ама ве спасија се со цел да играте финале ама пак не му успеа.:icon_lol: А та Барселона шо ни ја спомнуваш, вас (и ден денеска) секоја сезона ве опашува па никому ништо, че дојди лето и пак Бале че го купите.;) :icon_lol:
Ти реков судии да не мешаш...цел живот ви ределе во ПЛ, сеа шо рипаш одма :)
Брат секој во своја ера, Барса нa Пеп беше најјаката екипа, немојш ти да го одрекуваш тоа. Па не ни јас. Сеа тоа шо остана од Пеп си крцка уште малку. Че видиме кога че стасаат големите измени(така најавија) па после че ти пишам дали не опашува. А ако не си разбрал Реал 2 и пол години немаше пораз од таа екипа(Пред оваа сезона). За разлика од машинеријата Сити......

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
@MiaSanMia Па да не се умешаше Пеп каде ќе одеше Тиаго? :)
Му прекурчи да го ебавате неговиот пулен 2 месеца по таблоиди,и не заминаа 5 дена откако се појави шпекулација дека Баерн пројавиле интерес и бам Тиаго во Баерн.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
@MiaSanMia стварно појма немам за која реклама збориш. Од реклама за Шампон го знам само КР7.

А од Барса-Сити и ПСЖ-Леверкузен сте стигнале до расправање за Тијаго,Баерн и Јунајтед :cuc:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom