Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Стварно замарате со табеливе, дебилно е, озбилно. Ако мислите дека нешто не работите, се лажете.
Па Барса 50 и кусур кола беше прва па 2/3 пати дали се постираше табела, пошто е дебилно. Зар требаше ние после секое коло година ипол да постираме табели ? Ебаве бељата.
Али ок, не сте таму често па затоа ќе пробам да ве сватам.
pogore malku jas mu barav tabela
zamene bese stavena da vidam kako stoe situacijata :) i ne e strasno mnogu,na cetvrto mesto ne moze da padnime :D[DOUBLEPOST=1394398308][/DOUBLEPOST]
Стварно замарате со табеливе, дебилно е, озбилно. Ако мислите дека нешто не работите, се лажете.
Па Барса 50 и кусур кола беше прва па 2/3 пати дали се постираше табела, пошто е дебилно. Зар требаше ние после секое коло година ипол да постираме табели ? Ебаве бељата.
Али ок, не сте таму често па затоа ќе пробам да ве сватам.
zamene bese stavena da vidam kako stoe situacijata :) i ne e strasno mnogu,na cetvrto mesto ne moze da padnime :D

zamene bese stavena da vidam kako stoe situacijata :) i ne e strasno mnogu,na cetvrto mesto ne moze da padnime :D[DOUBLEPOST=1394398308][/DOUBLEPOST]
zamene bese stavena da vidam kako stoe situacijata :) i ne e strasno mnogu,na cetvrto mesto ne moze da padnime :D
Абе тебе без памет ти е најлесно.

• Ми се допаѓа
Reactions: ob1
вчера додека немаше струја на Местаља

а што беше ова со Карвахал? :D

иначе за вчера морам да признам дека судијата на Валенсија - Билбао беше тотален идиот! како и оној коментаторон од СК (изгледа беше оној што навива за Манчестер Јунајтед)

Се повреди, па и авторов на видеово пишал "epic reaction" :unsure:

видов, ништо страшно докторот му рекол дека за 2-3 дена ќе се врател[DOUBLEPOST=1394454670][/DOUBLEPOST]Хетафе му дадоа отказ на Луис Гарсија

Последно уредено:
The Greatest captain in Barcelona's history

:cuc:
(y)

Плус, моментите кога на Вембли 2011та, му ја даде капитенската трака на Абидал, за он да го крене трофејот(месец дена претходно Аби се врати после операцијата на тумор) и на прославата на титулата во Примера 2012-13, кога наместо тој да го крене пехарот, ги повика Тито и Абидал да го направат тоа(и 2цата претходно имаа операции за отстранување на тумор).

Рајо :cool:
ако некој заслужува да остане тоа е Рајо (според мене) ако не друго заради фудбалот што го игра Пако Хемес.
добро е што и управата на Рајо не избрза да му даде отказ, само ќе ја направеа ситуацијата полоша.
Алекс Галвез е одличен штопер незнам зошто тимовите што се борат за Европа не пробаа да го ангажираат, па потпиша за Вердер(од Јуни како слободен играч) :eek:, според мене и во Барселона би имало место за Галвез. :)

голема гужва и во долниот дел од табелата!
1975070_547952755303174_491032827_n.png

Да. И Мундо Депортиво исто така е весник од Барселона(најстар весник кој сеуште се печати во Шпанија, втор во Европа, после Газета дело Спорт од Италија).
Еве ја i нивната насловна за денес:

1554608_10152286390830763_693066138_n.jpg
Насловна на денешен спорт

1920607_10152063237922535_947323660_n.jpg

Курир гомна да јаде бе! :vozbud:

И Ас и Марка се забегани ама каталонскиве весници скроз. Најдобрата екипа во историјата затоа што освоиле осум титули во последните шест години? Старото добро „фудбалот се игра од тика-така наваму“. :icon_lol: А у оној погоре пак го најавуваат мечов ко Барса да губи 2-0 и да игра на гости а не Сити. :pos:

Најтрагично е што 95% од читателите на ова (зборам за тие таму во Каталонија) и го прифаќаат глатко напишаното и ретко критикуваат, а тоа не е секогаш со позитивен крај. :свиркам:

Рајо :cool:
ако некој заслужува да остане тоа е Рајо (според мене) ако не друго заради фудбалот што го игра Пако Хемес.
добро е што и управата на Рајо не избрза да му даде отказ, само ќе ја направеа ситуацијата полоша.
Алекс Галвез е одличен штопер незнам зошто тимовите што се борат за Европа не пробаа да го ангажираат, па потпиша за Вердер(од Јуни како слободен играч) :eek:, според мене и во Барселона би имало место за Галвез. :)

голема гужва и во долниот дел од табелата!
1975070_547952755303174_491032827_n.png

Галвез во Вердер?:eek: И тоа за без пари?:eek: Сигурно можеа да извлечат едно 5-6 милиони ако не и повеќе. :tapp: Изглеа ептен се слаби со финансии па на половина тим договорот му истекува ова лето. Малага, Алмериа и Гетафе нека испаднат. Жално е Бетис и Рајо да су одат!:coffee:

Да имаш избор помеѓу слушање на коментаториве и вторник и среда и самоубиство....на кој начин би се убил ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom