Primera División 2013/14

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    195
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Да не ја утна темата?
Не бе коментаториве за Барса коментираат, Барса е во Ла Лига, јас во Ла лига со коментирам.

Да :facepalm:, не знам ни јас како сум ја отворил оваа :D

Салва Севиља пак им бапна гол на Севиља. :D Бетис у Ла Лига и Бетис у ЛЕ тотално неспоредливи. Адан со само еден примен гол на последните пет утакмици. #Class

Салва Севиља пак им бапна гол на Севиља. :D Бетис у Ла Лига и Бетис у ЛЕ тотално неспоредливи. Адан со само еден примен гол на последните пет утакмици. #Class

Исто играат само во Примера судиите ги дупат, ама ќе се вратат :D

Утре Гранада без Пити, Брахими и Ресио гостува кај Хетафе. А, колку сакам да ги исплескаат овие умрениве кои нон-стоп играат пред празен стадион. На домашен терен немаат победа некаде од ноември месец. А, како и ќе победат, кога кај нив нема разлика дома-гости, кога гостуваат можеби и повеќе навивачи имаат. :facepalm:

можно е Хетафе конечно да победи вечер... го донесоа Косим Контра нивен поранешен играч за тренер, најавува дека ќе го напунел Колосеумот :D
баш му гледав статистика како тренер на Петролул и Тимишоара во Романска лига на 54 утакмици има само 2 пораза (вау).

^Aj баш да видиме дали ќе го наполнат :D

Иначе просечно имаат 7 000 гледачи сезонава(најмалку во цела лига), а стадионот собира околу 17 и пол илјади.

Составите:
Granada: Roberto; Nyom, Coeff, Murillo, Angulo; Iturra, Fran Rico, Fatau; Pereira, Riki; El Arabi.
Getafe: Codina; Valera, Lisandro, Rafa, Lago; Borja, Míchel; P. León, Sarabia, D. Castro; Ciprian.

Oдбранава од Хетафе смешки е, добро e што Ел Брахми се изнапромашува :P
Ајде уште еден гол нека им брцнат во второ и доста им е за денес :D

добро отварање на колово нема што ! (y)

Iturralde (ex-referee): In 2011, the Spanish federation put me forward for the clasico cup final, but Madrid changed the referee.
Што сака писателот да каже во оваа реченица ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom