GROBAR1986
САМО ПАРТИЗАН
- Член од
- 16 септември 2007
- Мислења
- 627
- Поени од реакции
- 92
Фалкао звезриштееееееее
тој во фан клуб Вардар е дежурен и во македонско фудбалско првенство..не се заангажирва дотолку за депортиво ама овие двата интересни ми сеА што да каже Сабер Рајдер во Депор?
Брат, не знам како да ти објаснам дека ме заболе уво за Милан, а и за Атлетико искрено. Јас си терав ремет на ЛШ темата затоа што некои фанови на Милан тврдеа нешто друго. Можеби не ти, ама имаше некои што збореа дека Милан ќе пројдел, дека е големо име и слично. Извини брат али одамна ИМЕТО на клубовите не игра преголема улога во ЛШ, особено не кога некој гигант има вака слаб тим.@Stefan-kobe @Џони Вајсмилер @Џонтра Волта и @Ѓорче 1932
Абе, што е ова, сте си го запоставиле фан клубот, го тепавте вчера Милан, кај сте да си честитате у фан клуб ко што е ред ??
Да се пофалите што вашиот тим помина у 1/4 финале у лига шампиони
Кажи те им на Миланистите дека вие ќе го гледате вашиот тим и понатаму вторник/среда на телевизија, а они не можат !!
Толку свршување у темата за ЛШ, а у свој фан клуб не се испофаливте, срамота !!
Абе Ставрогин е баниран иначе здравје ќе ви земеше.@Stefan-kobe @Џони Вајсмилер @Џонтра Волта и @Ѓорче 1932
Абе, што е ова, сте си го запоставиле фан клубот, го тепавте вчера Милан, кај сте да си честитате у фан клуб ко што е ред ??
Кажи те им на Миланистите дека вие ќе го гледате вашиот тим и понатаму вторник/среда на телевизија, а они не можат !!
не заебавај сега јас пост не напишав....очигледно беше дека Милан ќе изгуби нема што тука иначе никогаш не сум се сител на пораз на Милан ..освен Паласио кога ви го чукна со пета@Stefan-kobe @Џони Вајсмилер @Џонтра Волта и @Ѓорче 1932
не заебавај сега јас пост не напишав....очигледно беше дека Милан ќе изгуби нема што тука иначе никогаш не сум се сител на пораз на Милан ..освен Паласио кога ви го чукна со пета
Пред недела дена Коста изјави дека пред три сезони бил пред трансфер со тим од Турција ама повредата го спречила тоа да се оствари (Атлетико ја прифатил понудата) Изглеа дека тимот бил Бешикташ, а Кварезма играше таму. Многумина луѓе лани не знаеа кој е Коста и покрај тоа што постигна 20 гола а не пред 3 сезони. (Тоа беше пред да појди на позајмица во Рајо, кога беше практично никој и ништо и му беше замена на Форлан и Агуеро)Кога ја прочитав веста што ја постирале август 2012 "Диего Коста за Кварезма" се насмеав до солзи