Indian Wells 2014 BNP Paribas Masters 1000

• Креатор на темата Креатор на темата Stefan-kobe
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Овој Гонзалез е со средно жими се.

Утре си тепа Мареј, не ми се лигавајте многу многу.

Novak kako zaspanata ubavica denes , na momenti beshe slow motion , kako da go mrzeshe da trcha. So Cilic ke mora da se rassoni ushte pred da pochne mechot.

Вие пак ми ја форсирајте Џорџи, Панета е во топ форма ..

Корне од последните 19 поени,18 освои. Чудо од турнир.

Гулбис заслужено победува со Димитров. Само да не се испосере одма со Баутиста, мислам дека има отворен пат до 1/2 финале. :)

Лол што курац е со тенисов, Новак губи сет од Гонзалес, вчера Надал губи меч од Долгополов, Мареј ќе изгубеше од Весели, Шарапова се преврте против Гиорги, Азаренка у прво коло... Мислам у реду е, полош старт на сезоната не памтам.

Гулбис заслужено победи, но имаше много противно држание на кортот. Мислим, дека требваше да биде наказан со 1 точка за бавене.

Гулбис заслужено победи, но имаше много противно држание на кортот. Мислим, дека требваше да биде наказан со 1 точка за бавене.

Да и не мене ми се остави ваков негативен впечаток овоj тенисер Гулбис. Кога губи во резултат сознателно пречи на играта.Веке втор меч гледам да си чупи от ракетот. Мислам дека ова требва да се накажува.

Вас за друго ве изнервирал, ама ајде нека е. :D

И јас бев повеќе за Димитров, ми се допаѓа како игра сезонава, ама реално го плеснаа денеска. :D

И јас бев повеќе за Димитров, ми се допаѓа како игра сезонава, ама реално го плеснаа денеска.

ЗА какво друго може да ни изнервира ? Аjде кажи ? Изнервира ни дека цел меч не спре да гледа кон судиjата, да бави играта и за пореден меч си чупи ракетот. Ова не е тенис за фалба. Следниот меч ке го добие Григор. Не е като да не е плескал Гулбис. Аjде со здраве.

И јас бев повеќе за Димитров, ми се допаѓа како игра сезонава, ама реално го плеснаа денеска. :D
Григор не одигра добре и за тоа загуби, но Гулбис со тија селски номера нема да стигне далеку!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom