Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Aбе ти стварно си ментален изгледа, не ли читаш дека пред 5 поста е убаво објаснето дека сепак ќе видиме кој за кого гласал одкако ќе изгласаме сите... Гласај таму и не замарај.Во врска со гласањето.... мислам дека идејата за тоа како да се гласа на @DaniBMW е најдобра..... во самата тема пријавените пишуваат ..... толку и толку поени кај тој, толку кај овој, а и башка ќе бидат јавни, исто како на Евровизија....... ем ќе се избегнат дубари за кои ти спомна погоре![]()
Добро бе, жими се ќе почнам да ви ставам казнени поени, иако не сум модератор во овој подфорум! 100 ПАТИ КАЖАВ: Пак ќе бидат јавно презентирани гласовите во темава, ама откако ќе гласаат сите. На тој начин се ќе биде транспарентно!Во врска со гласањето.... мислам дека идејата за тоа како да се гласа на @DaniBMW е најдобра..... во самата тема пријавените пишуваат ..... толку и толку поени кај тој, толку кај овој, а и башка ќе бидат јавни, исто како на Евровизија....... ем ќе се избегнат дубари за кои ти спомна погоре![]()
)Гласа тој што учествува. Учествуваат само тие што ќе пријават песна на време. Во исчекување сме на последните гласеви. Повеќе среќа во пријавување за наредниот натпреварЗлатен, дај кажи во 2 збора шо да напрам, како да учествувам, како да гласам, кај да видам листа? (и не прај кисела фаца)

Ќе те пингнам во темата за следното издание.Златен, дај кажи во 2 збора шо да напрам, како да учествувам, како да гласам, кај да видам листа? (и не прај кисела фаца)

Како што велиш направи, стави бодови кај следната каде што немам.Добро бе, жими се ќе почнам да ви ставам казнени поени, иако не сум модератор во овој подфорум! 100 ПАТИ КАЖАВ: Пак ќе бидат јавно презентирани гласовите во темава, ама откако ќе гласаат сите. На тој начин се ќе биде транспарентно!
@Prime - Твоите 5 гласови кои си ги дал за себеси одат кај оној на кој си дал 4, четирите одат кај оној на кој си дал 3, трите на оној на кој си дал 2, а 2 гласа одат за оној за кој си дал 1. Еден глас од тебе оди кај рандом песна (Освен ако не ми пратиш порака и да ми кажеш за кого даваш 1 глас).
Ги очекуваме уште гласовите на: @FilipMKD007 , @M-1 и @Juve-Fan . Ајде дечки, има многумина нестрпливи тука!

Абе си трај до 15ти гласањето се по процедура фер и демократскиАјде до кај е тоа гласање, јебало вас гласање?![]()

Еј Сунѓер брат уба идеја јас сум во преговори да отвориме и линија за гласање. Шо викаш а ?Во врска со гласањето.... мислам дека идејата за тоа како да се гласа на @DaniBMW е најдобра..... во самата тема пријавените пишуваат ..... толку и толку поени кај тој, толку кај овој, а и башка ќе бидат јавни, исто како на Евровизија....... ем ќе се избегнат дубари за кои ти спомна погоре![]()
Твоите гласови уште ги немам добиено. А вчера рече дека ќе гласаш веднаш.Абе си трај до 15ти гласањето се по процедура фер и демократски
Еј Сунѓер брат уба идеја јас сум во преговори да отвориме и линија за гласање. Шо викаш а ?