True Detective

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
Холивуд и општо аудиториумот амерички е крив шо вака размислуваш. Жално е да дефинираш квалитет со mindfucks и cliffhangers...
Кај реков дека епизодата/серијата не е квалитетна?

S

sim4e

Гостин
Ќе нема кои да ги надминат во глумата? Па шо знам, на пример може да се појави некој што задњиве 10 години имал лоши улоги во лимунада филмови. Звучи остварливо, шознам. Секако не праам муабет за Меконахи, пошто он нели и у Хау ту луз а гај ин 10 дејс беше маестрален, ама ете филмовите не се погодија.
Првпат коа чув за серијава, баш се прашував као ќе изгледа Меконахи додека пробуе да глуми поред ѕвер како Харелсон. И ете, тоа веројатно дава одговор кој ќе го надмине. Настрана муабетот што Меконахи НЕ Е НАЈДОБРИОТ ГЛУМЕЦ У СВЕТ.
Што се однесува до серијата, се согласувам со позитивните критики, фала богу. Ремек дело, не би рекол, само ХБО има 4-5 боље серии од оваа.
Него муабетов ми е, what's scented meat?

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Ќе нема кои да ги надминат во глумата? Па шо знам, на пример може да се појави некој што задњиве 10 години имал лоши улоги во лимунада филмови. Звучи остварливо, шознам. Секако не праам муабет за Меконахи, пошто он нели и у Хау ту луз а гај ин 10 дејс беше маестрален, ама ете филмовите не се погодија.
Првпат коа чув за серијава, баш се прашував као ќе изгледа Меконахи додека пробуе да глуми поред ѕвер како Харелсон. И ете, тоа веројатно дава одговор кој ќе го надмине. Настрана муабетот што Меконахи НЕ Е НАЈДОБРИОТ ГЛУМЕЦ У СВЕТ.
Што се однесува до серијата, се согласувам со позитивните критики, фала богу. Ремек дело, не би рекол, само ХБО има 4-5 боље серии од оваа.
Него муабетов ми е, what's scented meat?
Ја тоа со месото го сфатив ко шала т.е. прифаќање од страна на Вуди дека не го сфаќа т.е. го “изгубил“ со муабетот уште после scented meat. Демек пак си стариот ти и уште не те сфаќам иако се степавме и не сме се виделе 10 години.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Малце ко да претеравте со фалењето, да, одлична е серијата, ама вие претеризам. Дали уште ви траат импресиите не знам, али ај, ќе ви помини.

S

sim4e

Гостин
Ја тоа со месото го сфатив ко шала т.е. прифаќање од страна на Вуди дека не го сфаќа т.е. го “изгубил“ со муабетот уште после scented meat. Демек пак си стариот ти и уште не те сфаќам иако се степавме и не сме се виделе 10 години.
Хаха, сфатив бе, него онака смешен момент беше, а постов многу мрчење имаше, па си викам да затворам со шега. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
meh имплицира дека не си воодушевен. Meh...
Па не сум, затоа што како што реков очекував нешто друго. Тоа никаде не асоцира дека сум разочаран од серијата или нешто друго :)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.762
Поени од реакции
52.738
Да, кога веќе почнавме со желбиве...

(кликнете, поголема е)
И некоја лепотица.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Еј сеа коа спомна џенцка убана, жими се се надевам дека нема да е лепотица типката, нека е харизматична ама не привлечна - ќе го убие шмекот на реалност во серијава ако ја заебат работата ко нашите со Катерина Ивановска.
Ама не мислам на џенцка која ќе биде во битна улога туку обичен role player (швалерка). Ко овие три што беа сезонава. Немој да ми речеш дека лоши беа минутите со Lili Simmons. :гик:

Kajgana Shop

На врв Bottom