F
FARANG
Гостин
тоа што ручавме со нив е дел од директната соработка на раководствата и клубовите а не значи дека сме браќа со нив..се знае ние сме македонци и неможиме да бидиме со нив браќа ни под разно..нас не ни направија ништо во 2001 бидејќи војната беше во Тетово и Куманово не во Битола бидејќи во Битола не се ни 5% за разлика од Скопје ...и затоа не мешај баби жаби кога тука се работи за фудбал а не политика..и ние не си одбравме ништо туку клубовите си одбраа..мене лично ако ме прашаат ќе ги отерам упичку матер но ете јас не сум никаков фактор..затоа не генерализирај
Војниците што ги масакрираа? Треба некоја песна за тоа да смислиме? Остај ти проценти, моронски ви е цел концепт, милјон глупости може да смислите најдовте нив да им го пушите.
Можеше да ги отераш на овде на форумот кога стави некој слика. Место тоа си преќутевте. Јасно ми е дека не си никаков фактор ни ти ни јас ама ако барем сега ваљда малку ќе размислиш[DOUBLEPOST=1394390687][/DOUBLEPOST]Имаме ли ние среден ред? Ѓоко не мислите дека му дал некој совет? Тренерот е или немаме играчи? Етен слабо денес, мада и пелистер се бранеше со сите сили... Ќе видиме до кај сме наредното коло, ако не го тепаат работнички тогаш нека се пакува или нека го стават да работи со младите.