НБА Сезона 2013/2014

• Креатор на темата Креатор на темата grande-juve
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2013/14?

• Бостон Селтикс

Гласови: 2 2,5%
  • Њујорк Никс

• Чикаго Булс

Гласови: 17 21,5%
  • Мајами Хит

Гласови: 17 21,5%
  • Сан Антонио Спарс

Гласови: 9 11,4%
  • Индијана Пејсерс

Гласови: 1 1,3%
  • Хјустон Рокетс

• Оклахома Сити Тандер

Гласови: 8 10,1%
  • Денвер Нагетс

• Лос Анџелес Клиперс

Гласови: 5 6,3%
  • Лос Анџелес Лејкерс

Гласови: 6 7,6%
  • Голденс Стејт Вориорс

Гласови: 0 0,0%
  • Бруклин Нетс

• Атланта Хоукс / Перо Антиќ

Гласови: 6 7,6%
  • Мемфис Гризлис

• Вкупно гласачи
    79
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Какво газење на мајами клошарите уфффф. Fu.. Off HEAT! Ноа ѕвер и во одбрана им помагаше на сите и блокади и се...Батлер како ме бендиса против грдион мајмун му покажа дека нема мрдање и со ногата во лице --закон~![DOUBLEPOST=1394410547][/DOUBLEPOST]Какво газење на мајами клошарите уфффф. Fu.. Off HEAT! Ноа ѕвер и во одбрана им помагаше на сите и блокади и се...Батлер како ме бендиса против грдион мајмун му покажа дека нема мрдање и со ногата во лице --закон~!
:facepalm:

ноа разибарм дека играе со емоција, и дека ја сака играта, али човече дај прибери се у зоолошката од која те имат пуштено. заедно со татко му. да беше битна утакмица у плејоф, или да беше финале, да сфатам, али овај на секоја утакмица со мајами се понаша ко некој дивјак. џабе му е тоа фукање, секоја година се понаша вака, за да у плејоф го попијат од самите мајами. just chill dude

ноа разибарм дека играе со емоција, и дека ја сака играта, али човече дај прибери се у зоолошката од која те имат пуштено. заедно со татко му. да беше битна утакмица у плејоф, или да беше финале, да сфатам, али овај на секоја утакмица со мајами се понаша ко некој дивјак. џабе му е тоа фукање, секоја година се понаша вака, за да у плејоф го попијат од самите мајами. just chill dude
:facepalm::facepalm: Ноа секоја утакмица е таков не е само против мајами...Булс играше без Роуз кој е повреден и Денг кој го трејдуваа кои беа 2 топ играчи во Чикаго...Мајами да игра без Вејд и Број ќе губи по 20 разлика...знам дека болеше поразот ама не тропај вакви глупости за Ноа...

:facepalm::facepalm: Ноа секоја утакмица е таков не е само против мајами...Булс играше без Роуз кој е повреден и Денг кој го трејдуваа кои беа 2 топ играчи во Чикаго...Мајами да игра без Вејд и Број ќе губи по 20 разлика...знам дека болеше поразот ама не тропај вакви глупости за Ноа...

мајами последната играеше без леброн па ги мочаа чикаго, вејд секоја втора утакмица не игра, и пак си вадат резултати, шо ти е поентата. демек онака ноа не е дивјак. али против мајами највеќе се фука. просто затоа шо мајами е шампионот, и пошто со здрав роуз во мвп форма мајами ги плеснаа чикаго у плејоф. ова боли, не ми ти кажувај болело утакмица од регуларен дел

Последно уредено:
мајами последната играеше без леброн па ги мочаа чикаго, вејд секоја втора утакмица не игра, и пак си вадат резултати, шо ти е поентата. демек онака ноа не е дивјак. али против мајами највеќе се фука. просто затоа шо мајами, освои последните две титули, и пошто со здрав роуз во мвп форма мајами ги плеснаа чикаго у плејоф. ова боли, не ми ти кажувај болело утакмица од регуларен дел
Што коментираш ондак кога не боли ? Ноа не е дивјак...туку игра со страст секоја утакмица без разлика дале е регуларна сезона или плеј оф секад дава 200% како што треба ... толку го исфрстрираа леброн што почна да се тепа со батлер...ама Батлер не е пичка и не му ќути на Леброн.... Последен пик на драфт го затвори прв пик на драфт од една од најјаките класи...богами те боли...

Што коментираш ондак кога не боли ? Ноа не е дивјак...туку игра со страст секоја утакмица... толку го исфрстрираа леброн што почна да се тепа со батлер...ама Батлер не е пичка и не му ќути на Леброн.... Последен пик на драфт го затвори прв пик на драфт од една од најјаките класи...богами те боли...

муабетот ми беше за ноа, ти сам си се префрли на "butthurt", леброн пичката, ставиле го у џеп леброн, бла бла. страшна работа направил батлер, затворил го леброн на една утакмица у регуларен дел, да му дадеме медаља. оти не го затвори лани у плејофот тај батлер?
сума сумариум, чикаго нека го тупат ако сакат секоја утакмица у регуларен дел, и лани истата приказна кога им прекинаа серијата на мајами, па у плејоф го лапнаа.
плјеоф меѓусебни дуели: мајами 8 победи, чикаго 2
така да кој кого затворил, исфрустрирал, кој бил пичка, и кој го болело....си е докажано
чао пријатно

муабетот ми беше за ноа, ти сам си се префрли на "butthurt", леброн пичката, ставиле го у џеп леброн, бла бла. страшна работа направил батлер, затворил го леброн на една утакмица у регуларен дел, да му дадеме медаља. оти не го затвори лани у плејофот тај батлер?
сума сумариум, чикаго нека го тупат ако сакат секоја утакмица у регуларен дел, и лани истата приказна кога им прекинаа серијата на мајами, па у плејоф го лапнаа.
плјеоф меѓусебни дуели: мајами 8 победи, чикаго 2
така да кој кого затворил, исфрустрирал, кој бил пичка, и кој го болело....си е докажано
чао пријатно
Значи збориме за натпреварот што се случи денес...не ми збори прошла година плеј оф ова она...си изгуби мајами вечерва..кажи ми каква врска има последните 2 титули на мајами со вчерашниот натпревар??? А веќе коа сакаш така и збориме за плеј офф натпревари ( пошо се гледа дека нба глеаш 2-3 години само сеа ја ќе те подучам малку... пошо си неупатен...

Плеј оф меѓусебни дуели мајами 13 победи Чикаго 18...

какво што викаш се си е докажано...
Чао пријатно дете и убаво наспиј се...

Значи збориме за натпреварот што се случи денес...не ми збори прошла година плеј оф ова она...си изгуби мајами вечерва..кажи ми каква врска има последните 2 титули на мајами со вчерашниот натпревар??? А веќе коа сакаш така и збориме за плеј офф натпревари ( пошо се гледа дека нба глеаш 2-3 години само сеа ја ќе те подучам малку... пошо си неупатен...

Плеј оф меѓусебни дуели мајами 13 победи Чикаго 18...

какво што викаш се си е докажано...
Чао пријатно дете и убаво наспиј се...

хахахаха па кога зорле нејќеш да помислиш дека споредив од кога леброн отиде у мајами, и откога роуз е у чикаго (откога овие две екипи се вратија на врвот) ќе ми споредуваш од времето на хитлер, пред нашата ера. уште да почнеш да ми се фалиш со титулите, те ние имаме 6 :pos:
кога ти почна да ми мешаш батлеровци, леброновци, баби, жаби ти пишав во иста мера. ти кога си идеш зорле со глаата у ѕид ја неможам да разврзувам маабети. и како шо глеам, само ми вртеш „оваа“ утакмица, чим ти е толку битна „оваа“ утакмица, продужи со мавањето

п.с. мајами да ги тепа чикаго 10 пати, а овие 1, тука пак ќе има свршки за таа 1 утакмица
п.п.с. 8-2 :coffee:

хахахаха па кога зорле нејќеш да помислиш дека споредив од кога леброн отиде у мајами, и откога роуз е у чикаго (откога овие две екипи се вратија на врвот) ќе ми споредуваш од времето на хитлер, пред нашата ера. уште да почнеш да ми се фалиш со титулите, те ние имаме 6 :pos:
кога ти почна да ми мешаш батлеровци, леброновци, баби, жаби ти пишав во иста мера. ти кога си идеш зорле со глаата у ѕид ја неможам да разврзувам маабети. и како шо глеам, само ми вртеш „оваа“ утакмица, чим ти е толку битна „оваа“ утакмица, продужи со мавањето

п.с. мајами да ги тепа чикаго 10 пати, а овие 1, тука пак ќе има свршки за таа 1 утакмица
п.п.с. 8-2 :coffee:
aбе дете нба со години се игра...не се игра од коа ти си почнал да глеаш пред 2-3 сезони:свиркам:...пошо не си упатено ти кажав колку е скор во плеј оф да не се глупираш друг пат..
П.с. не плачете после секој пораз и не се вадете со глупости
П.п.с едуцирај малку за нба пред да коментираш

aбе дете нба со години се игра...не се игра од коа ти си почнал да глеаш пред 2-3 сезони:свиркам:...пошо не си упатено ти кажав колку е скор во плеј оф да не се глупираш друг пат..
П.с. не плачете после секој пораз и не се вадете со глупости
П.п.с едуцирај малку за нба пред да коментираш
не знам зошто се расправаш со фејсбук генерации што навиваат за Мајами, Клиперси...

не знам зошто се расправаш со фејсбук генерации што навиваат за Мајами, Клиперси...
најжално е што е фан на бостон.. или мајами не знам точно. :tapp:

Абе Џони, а господинот Бош, такозвани диносаурус, што се пали на секое дадено слободно фрлање, со него што правиме? Немој да збориш за палење, има во Мајами такви за извоз, Андерсен е еден од нив, ќе залепи блокада, па стои 20 минути под кош, гледа околу него, се пува, се мава у гради мислиш Господ го фатил за муда. И баш најде за Ноа да коментираш, еден од најдобрите центри во НБА, човек кој игра со срце секоја утакмица. Многу те тангираат поразите на Мајами, не знам што е работа, ти за Бостон беше едно време...
coffee.gif

Топ му е понашањето на Ноа фали тоа у сегашнава НБА ,фалат такви ликови кој знаат што е ривалитет и даваат 200% од себе на секој натпревар.
Што повеќе такви ликови тоа подобар лига и натпревари ќе гледаме.

Momci ne e mesto ovde no se mislam Philadelphia 2 da ja izigram ??? Valjda nejkat sve do kraj da izgubat :D

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom