Струмица

Tемјан

the Kingslayer
Член од
19 мај 2011
Мислења
691
Поени од реакции
1.141
http://press24.mk/pritvor-za-pretsedatelot-na-ums-na-vmro-dpmne-vo-strumica

Ептен арогантно беше типчето , се понашаше как господ за јајцата да го фанал. Пред некоо време со Обама се беше сликал , саа нек се слика со Велија. :pos:
На секој криминалец ке му го најдат местото во ќорка... Без разлика што го фанал господ за јајца. :D

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Select многу ми прави ќејф. Многу добра дискотека. Голема е доста. За мерак. А она десно од плоштадот никакво е. Тесно ептен. Не ми текнува на името, на врв на јазик ми е.

Цените општо низ Струмица се одлични. Во Скопје ние можеме да сонуваме за такви цени. Луѓето пријатно настроени, гостопримливи. Имав малку лошо искуство на 1 Март со Амор.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.429
Поени од реакции
39.040
Select многу ми прави ќејф. Многу добра дискотека. Голема е доста. За мерак. А она десно од плоштадот никакво е. Тесно ептен. Не ми текнува на името, на врв на јазик ми е.

Цените општо низ Струмица се одлични. Во Скопје ние можеме да сонуваме за такви цени. Луѓето пријатно настроени, гостопримливи. Имав малку лошо искуство на 1 Март со Амор.
Богами за разлика од Скопје се супер. Пиев кригла пиво во Скопје , незнам име на кафичот , али платив 160 денари за кригла од пола литро. :свиркам: И шо е најјако не видов ни цена на пивото , само прочитав точено пиво во кригла и порачив. За тие пари во Струмица ќе порачаш шема кафе+сок за 60-70 денари зависи каде , и плус ќе ти останат 100 денари за да се најадаш.

За народо воглавно пријатен народ , нормално можеш да налеташ и на заебанции али у споредба со западна Македонија сме светлосни години напред у гостопримливост.

Член од
11 декември 2008
Мислења
397
Поени од реакции
212

мислиш на ПЛАТИНУМ дискотеката тоа да тесно е али сепак има добри забави

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.310
Поени од реакции
3.365
Jas sum od Tetovo i vo Platinum si cekav nova godina i super bese...Mnogu sakam da odam pak vo Strumica navistina prijaten narod se :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
мислиш на ПЛАТИНУМ дискотеката тоа да тесно е али сепак има добри забави
Да Платинум. Ем што е тесно, па и се пуши и загушливо беше. Само што влеговме и за 15 мин излеговме.

Член од
30 август 2009
Мислења
262
Поени од реакции
78
Некој да ми каже дуќан за поправка на часовници ? под услов што поблиско место до центарот на градот :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.732
Поени од реакции
11.609
Некој да ми каже дуќан за поправка на часовници ? под услов што поблиско место до центарот на градот :)
Имаш спроти Кинг (кај собранието) еден саатчии, за други не ми текнува :D

Член од
15 март 2010
Мислења
5.869
Поени од реакции
6.383
У "дупката" дек шо е се спортлајф и бисер .. по центар од тава нема ...

ultras1988

4600
Член од
6 февруари 2014
Мислења
3.031
Поени од реакции
7.145
На 24 Мај у Струмица се славе СВ. Кирил и Методиј и се збират сите маали ради земјотреси :D.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Вчера бев во ПР и го прашуваме на келнерот дали може да ни пушти да гледаме Формула 1. И ни вика може седнете си. И нарачуваме и седнавме пред ТВ и веќе стана 2 саат и му викаме абе другар Формула ни рече ќе ни пуштиш ние затоа и седнавме. И вика добро еве сега...почнавме да досаѓаме и гледаме не не рецкаат ни два посто и се изнервиравме и станавме. Си плативме пијачките и веќе никад таму во тој шугав кафич. Седнавме во Кафе 19 и таму гледавме.

Rokko

SiFU 師父
Член од
30 мај 2014
Мислења
714
Поени од реакции
299
У Струмица не се иде за Формула 1, се иде за забава и дружење, а не гледање :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom