Општи дискусии за ТВ серии

• Креатор на темата Креатор на темата zlxlclvlbln
  • Време на започнување Време на започнување
загледав трејлери на јутуб ми се виде интересна па ја симнав цела.. ај кажете на кратко како одат настаните и за што се работи

Артур и Мерлин си играат играчки и го спасуваат Камелот. Башка, Моргана <3

ја стопив јас и греат е

Само ако сте со слабо срце, ви се гади од крв не гледајте. и не јадете ништо.

Потер е доктор во москва, млад и работат со уште еден, постар но хари потер има некој психички проблем изгледа

Абе Потер, за Мерлин те цитираат.

Артур и Мерлин си играат играчки и го спасуваат Камелот. Башка, Моргана <3

Абе Потер, за Мерлин те цитираат.

аа не видов. Инаку неможам да дадам коментари за мерлин, немам многу изгледано.

Последно уредено:
:pos::pos::pos::pos:
Ај кликни тука...
Ебате јенките ебате, не дај Боже на нешто да не направат римејк они, живи не се.
Не сум ич во тек, не знаев дека е римејк. Случајно го начекав, реков да споделам. :)

Не знам дали е за тука прашањево, ама да си прашам јас. Да не знаете некоја страна од каде што можам да си симнувам цели серии со превод(србски,хрватски), зборувам за попознативе серии ко Breaking Bad, Prison Break... Јас си симнував цела серија па пак симнував преводи, па се нервирав ако симнам некој што касни или подранува, да си олеснам маката :D

Се разочарав малку од Borgen поради култниот статус што го има очекував повеќе. Се е добро освен приказната некако не ми одговара главниот лик да биде најпозитивен во целата ситуација а и нема еден битен настан што се случува во текот на целата сезона. Некако се навикнав на американските политички драми каде што главниот лик беше опкружен со многу скандали и постојано беше во борба да ги сокрие, овде ситуацијата е речиси целосно спротивна.

Не знам дали е за тука прашањево, ама да си прашам јас. Да не знаете некоја страна од каде што можам да си симнувам цели серии со превод(србски,хрватски), зборувам за попознативе серии ко Breaking Bad, Prison Break... Јас си симнував цела серија па пак симнував преводи, па се нервирав ако симнам некој што касни или подранува, да си олеснам маката :D

симни си bs player , штом ја пушташ епизодата ти дава листа на преводи

pVAwxJE.jpg

кај мене ханибал прва сезона и детективот последната епизода ми се стаени :)

Препорака за добра серија? Последно ја гледав House of Cards, нешто од тој тип, да не биде на пример How I Met Your Mother.

Препорака за добра серија? Последно ја гледав House of Cards, нешто од тој тип, да не биде на пример How I Met Your Mother.

True Detective
A young doctor's notebook
Archer
Merlin

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom