Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде вечер да ги згазиме кипраниве, да им ебем семето! Леле, ќе им го дадат лошо осеќам, 2 комада таму не им бегаат на копилињата!

Абе на РТС рекоа дека ќе пренесуваат, ама гледам ќе даваат Борац која почнува во 17:15. Ќе заврши точно во 19:00, ама незнам дали ќе има. И да има на РТС, може нема да даваат на оваа РТС Сат што ја имаме ние, ќе видиме дај боже да има!

Уште пола саат...Ја фаќам РТС 2 па не му ја мислам за пренос....

Ќе биде интересно да видам што стокмил Земан....На припремите беше катастрофа ама ако денес се покажат тогаш ќе се разубеди....

Ај нека играат нерешено па у реваншот една петарда....

2-2 :) ја мислев дека уште таму ќе идат на победа,ама и вака е супер.
Петарда не, ама 3-0 сигурно:olee:

Богами, како играа резултатов е премија.....

Само Тричко ме накурчи кога промаши 100% шанса...Сам пред гол,голманот веќе паднат, а овој у надворешен дел на статива.....

Добро, сепак е убав резултат, сеа на Маракана може мирно да се игра......

Добро е приживеавме...:vozbud::vozbud:Иначе ке ме заебаваа другарите,сите се за Партизан :pos2::pos2:...Ајде на маракана ги еб**е:vozbud:

Многу поволен резултат според мене, само треба стегната одбрана, со 0-0 или 1-1 одиме натаму.

Абе у пичку матер!!! Само Звезда ме заеба, немав уплатено 4 месеци и реков ајде да уплатим, и само Звезда. Цццц, тоа е, ебате среќата. Инаку добар резултат.

на маракана ке го јадат и тв ного ...

Многу поволен резултат според мене, само треба стегната одбрана, со 0-0 или 1-1 одиме натаму.

Не трипај бе...Против болидиве од Кипар мора да се победи...Поготово затоа што се игра дома...Делије 3 месеци немаат видено утакмица и не знам баш дали ќе се задоволат со пацерско реми....

2-2 ne e los rezultat na marakana e dr prasanje mora da se pobedi remi na marakana so vakov protivni e ednakvo na poraz do 28mi ima vreme a i noviot teren mora da se otvori so pobeda.Pocnuva prvenstvenite natprevari vo nedela ZVEZDA gostuva na dosta nezgodniot protivnik vojvodina.

Прво коло денес од новото првенство и одма дерби со Воша у гости....

Тешко ќе биде иако мислам дека Војводина е послаба од лани и дека ќе се почне со победа....

Термин....17.30 , нема пренос заради Олимпијадата...

vojvodina-ZVEZDA 2-0 prvo kolo prv poraz los start za zvezda

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom