Фан Клуб: Црвена Звезда

• Креатор на темата Креатор на темата DarkWalker
  • Време на започнување Време на започнување
Нема смисла со продажбава на најдобриве фудбалери! Мисли купи сега толку играчи, и ќе може да ги уигра за 1 месец и да бидат спремни за предизвиците кои ги очекуваат.

така е тоа секогаш, нека не ве чуди. инаку не си во право кога викаш дека во звезда ќе му било поубаво, сепак франција е франција, а башка тоа здравје боже ќе влезат во прва лига па ќе си игра елитен фудбал.

И ако не влезе Ленс во прва лига, ако се докаже добро, а сигурен сум во тоа...не се знае може ќе му фрлат око појакиве клубови од Франција па ќе го земат, па од таму во уште појак клуб. Така иде тоа, малку по малку. Паметна одлука му е ова!

ZVEZDA-ilc 13-0 prv pripremen natprevar protiv cetvrtoligas ilc vredi da se napomeni deka nasiot trickovski ucestvuvase vo asistenciite na prvite dva golo no i postigna 1gol.Zeman ne e zadovolen od nacinot na igrata inaku mene mn mi se dopaga negovata taktika 4-3-3 no protiv vakov protivnik toa nemoze mn dobro da se oceni .

zvezda-mura(2slovenecka liga) 0:0

Ете зошто Земан не бил задоволен и покрај победата од 13-0 над данскиот четвртолигаш! Срамота е да не се тепаат овие бе...

ZVEZDA-ilc 13-0 prv pripremen natprevar protiv cetvrtoligas ilc vredi da se napomeni deka nasiot trickovski ucestvuvase vo asistenciite na prvite dva golo no i postigna 1gol.Zeman ne e zadovolen od nacinot na igrata inaku mene mn mi se dopaga negovata taktika 4-3-3 no protiv vakov protivnik toa nemoze mn dobro da se oceni .
MALCE E PARTIZAN LANI TEPASE 15-0 NA TRETOLIGAS OD GERMANIJA

И Звезда во девеес прва освои ЛШ, Партизан испадна пред неколку години во групи. Ај поздрав, оди на твојата тема. ;)

Ако сакал партизан нека тепал и 100 нула , кој ке освоја ЛШ нека се јава ако сакаа ќе им го отаем бројот сомо што мислим дека нема потреба дека тиа никогаш нема да освоја ЛШ.
ДЕЉИЈЕ СЕВЕР
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marijan Markovic poranesniot kapiten na CRVENA ZVEZDA se vraka na marakana po istekot na dogovorot so dinamo kiev so sreka Marjane

Marijan Markovic poranesniot kapiten na CRVENA ZVEZDA se vraka na marakana po istekot na dogovorot so dinamo kiev so sreka Marijane

het-trik na nasiot trickovski postignuvajki 3gola protiv dravograda koj ZVEZDA go dobi so 9-0

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom