Barclays Premier League Season 2013 - 2014

• Креатор на темата Креатор на темата Ilumious
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ја освои Премиер Лигата?

• Вкупно гласачи
    289
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Free Suarez ‏@FreeSuarez1 9h
My dad is a lawyer and thinks because Liverpool has breached Suarez' contract he can legally switch to Arsenal for FREE. #FreeSuarez

Која дрога човечеее цццццццц

Не не, сигурен сум дека некој се заебава :)

'We marched, we marched, we marched to Anfield to free Suarez, he's a Gooner born and bred his name is Suarez' We will sing this at Emirates

Некое Ганерче го засака Суарез летово па уште неможе да се помири дека дека не е кај нив, па уште и кога ќе ја види табелата дополнително му се :place: ... Али татко му чим вика дека можат да го земат на фри тогаш мора да е точно, адвокат е нема лабаво.:P

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...eres-10-reasons-ALL-want-Liverpool-title.html

Интересен артикл и поглед на работите од друга страна, ме натера и мене да подразмислам...
Еве јас АКО Челзи не освои сакам Ливерпул да освои, никој друг. Не ми е за Ливерпул, за вас :)
А ако освои Челзи, добредојдени сте да ни се придружите во прославата :D

Кретен е ко лик, али добар е артиклов :)

Некои работи се ок ко тоа дека играат најубав фудбал сезонава.
Ама Ливерпул не трошеле? ај провери во ПЛ нет спенд на клубовите, Ливерпул е трет ако памтам добро.
Ливерпул имале енглези у тим? Па ги има и Арсенал и што демек поради тоа заслужуваат да бидат шампиони (Окс, Џек, Тео, Гибс)
Ливерпул ќе ги мотивирале Евертон да бидат подобри? Колку подобри кога реално Евертон никогаш нема да се вклучат во битка за титулата без шеик.

Реално заслужуваат да освојат само поради тоа што играат најубав фудбал за око. Ама нема да освојат :D

Иначе дурхам е кретенче дебилно, хејт према Арсенал има невиден а незнам зашто.

Некои работи се ок ко тоа дека играат најубав фудбал сезонава.
Ама Ливерпул не трошеле? ај провери во ПЛ нет спенд на клубовите, Ливерпул е трет ако памтам добро.
Ливерпул имале енглези у тим? Па ги има и Арсенал и што демек поради тоа заслужуваат да бидат шампиони (Окс, Џек, Тео, Гибс)
Ливерпул ќе ги мотивирале Евертон да бидат подобри? Колку подобри кога реално Евертон никогаш нема да се вклучат во битка за титулата без шеик.

Реално заслужуваат да освојат само поради тоа што играат најубав фудбал за око. Ама нема да освојат :D

Иначе дурхам е кретенче дебилно, хејт према Арсенал има невиден а незнам зашто.
Не верувам да освоиме, фактички Сити една да тепаат од заостанативе ние пак сме 4то. Муабетов е ако Арсенал може да се надева на титула, зашто не и ние.

Иначе не, сезонава многу малку пари потрошивме, рачунај на кој начин другите се засилија, а ние како. Поготово за зимата коа со таквото у раце останавме. Инаку поентата за Англичаните у тимот не е дека треба да освоиме пошто иаме такви у тим, туку дека многу добро прогресираа со клубот. За Фланаган не го поддржувам пошто уште е мини-цепаница, али Стерлинг и Хендо напраија неверојатен прогрес, ја не очекував до ова ниво да стигнат толку брзо.

А за Евертон ме заболе :D

.

Може сака да каже дека не створиле од нив побитни играчи, еве Тео веќе со години е уште талент,Вилшир и Окс исто додека Стариџ од 0 за година дена еве го на Светско може ќе играа заедно со Руни во напад. Стерлинг на година-две огромен напредок. Може сака да каже пошто се во подем.

Може сака да каже дека не створиле од нив побитни играчи, еве Тео веќе со години е уште талент,Вилшир и Окс исто додека Стариџ од 0 за година дена еве го на Светско може ќе играа заедно со Руни во напад. Стерлинг на година-две огромен напредок. Може сака да каже пошто се во подем.

Другар Окс има 13 настапи за репрезентација, на неполни 19 години беше повикан исто како Стерлинг и веќе играше на Европско, така да како тоа со години е талент? На 20 години што треба да биде?
Оваа година беше повреден неколку месеци, ако не се доповреди до крај убеден сум дека ќе игра на светското.
Вилшир има 22 како тоа и он со години е талент?

Волкот не сакам да го коментирам, колку фали на Арсенал се гледа во моментот поради тоа што никој неможе да ги надомести неговите 22 гола и 14 асистенции од лани. Може е тиња техничар и неатрактивен за гледање ама никој неможе да го оспори учинокот во 36 гола што го имаше лани за тимот а и учинокот во 12те гола сезонава.

Мислам дека оваа беше таа што ја однел у Мекдоналдс на дејт :ROFLMAO: сирота таа мислела фудбалер ќе фати, нема зима, друг пат нека чита повеќе за Балканциве :pos:

Балканци е широк поим, три вери и дупло повеќе нации :)

Прочитав дека Мурињо на лето сакал да го донесе Алан Џагоев и Думбиа од Цска(y),опасен тандем,мислам дека ова ќе им биде добар потег.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom