за услов ја стави или ?Хамбург бе па да изгубеа и подобро ќе беше за 1.03 ццц..побрзо распаѓање и никогаш да не се оформите.
Белененсес биле,се мислев дека Сетубал беа...сега проверив,баш ме заинтересира...
Ете ја статистиката...
14 September 2003 Benfica 3 – 3 Belenenses Lisbon [hide]
18:15 João Pereira27'![]()
Fehér54'![]()
Luisão87' Report Sané
82' (pen.), 90+1'![]()
Leonardo90+5' Stadium: Estádio Nacional![]()
Referee: Duarte Gomes
играв повеќе ситни и ги ставив нив и Барса на крај да качат и како по обичај тие си ја завршија работата..за услов ја стави или ?
Играј сингл со прогресија,така да загубата се сведува на минимум,а скоро секој ден постои чиста заработка.Можеби на почетокот се мали добивките,ама само за една недела континуирано од ден на ден се повеќе расте заработката.Милан Xпп за 7000Лоренте по втор пат ми заебува тикет во последните минути, минатиот пат во 93 даде гол со Удинезе мислам беше. Толку од мене не се замарам веќе со кладилницава, ќе лупнам 2 пати неделно по 50 денари на ливче и тоа е тоа ионака во последно време (скоро) ништо неможам да погодам
па тикетот ми беше за дуплирање и на крај ја ставив нејзе за да направам 2 и више..де бе 1.03 колку може да качи добивка, освен ако уплатата не ти е над 100к
Знаш ти колку пари са потребни за прогресија?се разбира ако сакаш да бидеш у плус нешто.Играј сингл со прогресија,така да загубата се сведува на минимум,а скоро секој ден постои чиста заработка.Можеби на почетокот се мали добивките,ама само за една недела континуирано од ден на ден се повеќе расте заработката.
Знам,ама ако почнеш на пример со 100 денари на сингл утакмица со коеф. 1,65 и направиш добитна серија од петнаесет дена(секој ден нов сингл,а ја вложуваш добивката од претходниот ден или еден нејзин дел),после петнаесетиот ден до колку ќе стигнеш,колкава ќе биде последната добивка,ако цело време добивката ја вложуваш?Пресметај,не се малку пари тоа(ова го читав скоро,и навистина само на таков начин обложувачите можат да заработат,а на сите други начини и игри заработуваат кладилниците)Знаш ти колку пари са потребни за прогресија?се разбира ако сакаш да бидеш у плус нешто.
Повеќето рокови застаруваат за 10 години,од утакмицава поминаа повеќе од 10 години...џабе си ги колнел и пцуел овие од Сетубал
а и гледаш дека си ги заборавил![]()
јави се кога ќе фатиш 15 пати по ред 1.20 коеф, а нели па 1.65, според мене единствен начин да бидеш во ќар е играње нонстоп на еден ист начин се додека не добиеш, на пример играш 3 наптревари 2+ прво, секој ден по еден тикет, али нормално треба на почеток да тргнеш едно 1000-2000 евра само за таа работаЗнам,ама ако почнеш на пример со 100 денари на сингл утакмица со коеф. 1,65 и направиш добитна серија од петнаесет дена(секој ден нов сингл,а ја вложуваш добивката од претходниот ден или еден нејзин дел),после петнаесетиот ден до колку ќе стигнеш,колкава ќе биде последната добивка,ако цело време добивката ја вложуваш?Пресметај,не се малку пари тоа(ова го читав скоро,и навистина само на таков начин обложувачите можат да заработат,а на сите други начини и игри заработуваат кладилниците)