Поплаки

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Хамбург бе па да изгубеа и подобро ќе беше за 1.03 ццц..побрзо распаѓање и никогаш да не се оформите.

L

Löwe

Гостин
Доста оптимизам ми влева ова нерешено со Балинген во пресрет двомечот со Вардар.

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.687
Поени од реакции
11.786
Белененсес биле,се мислев дека Сетубал беа...сега проверив,баш ме заинтересира...
Ете ја статистиката...:noze:
14 September 2003 Benfica 3 – 3 Belenenses Lisbon [hide]
18:15 João Pereira
27'
Fehér
54'
Luisão
87' Report Sané
82' (pen.), 90+1'
Leonardo
90+5' Stadium: Estádio Nacional
Referee: Duarte Gomes
:ROFLMAO: џабе си ги колнел и пцуел овие од Сетубал
а и гледаш дека си ги заборавил :icon_lol:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
де бе 1.03 колку може да качи добивка, освен ако уплатата не ти е над 100к

А

Атомската мравка

Гостин
Милан Xпп за 7000 :tapp: Лоренте по втор пат ми заебува тикет во последните минути, минатиот пат во 93 даде гол со Удинезе мислам беше. Толку од мене не се замарам веќе со кладилницава, ќе лупнам 2 пати неделно по 50 денари на ливче и тоа е тоа ионака во последно време (скоро) ништо неможам да погодам

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Милан Xпп за 7000 :tapp: Лоренте по втор пат ми заебува тикет во последните минути, минатиот пат во 93 даде гол со Удинезе мислам беше. Толку од мене не се замарам веќе со кладилницава, ќе лупнам 2 пати неделно по 50 денари на ливче и тоа е тоа ионака во последно време (скоро) ништо неможам да погодам
Играј сингл со прогресија,така да загубата се сведува на минимум,а скоро секој ден постои чиста заработка.Можеби на почетокот се мали добивките,ама само за една недела континуирано од ден на ден се повеќе расте заработката.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
де бе 1.03 колку може да качи добивка, освен ако уплатата не ти е над 100к
па тикетот ми беше за дуплирање и на крај ја ставив нејзе за да направам 2 и више..

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.541
Поени од реакции
17.958
Играј сингл со прогресија,така да загубата се сведува на минимум,а скоро секој ден постои чиста заработка.Можеби на почетокот се мали добивките,ама само за една недела континуирано од ден на ден се повеќе расте заработката.
Знаш ти колку пари са потребни за прогресија?се разбира ако сакаш да бидеш у плус нешто.

Член од
3 јуни 2013
Мислења
1.944
Поени од реакции
1.192
Знаш ти колку пари са потребни за прогресија?се разбира ако сакаш да бидеш у плус нешто.
Знам,ама ако почнеш на пример со 100 денари на сингл утакмица со коеф. 1,65 и направиш добитна серија од петнаесет дена(секој ден нов сингл,а ја вложуваш добивката од претходниот ден или еден нејзин дел),после петнаесетиот ден до колку ќе стигнеш,колкава ќе биде последната добивка,ако цело време добивката ја вложуваш?Пресметај,не се малку пари тоа(ова го читав скоро,и навистина само на таков начин обложувачите можат да заработат,а на сите други начини и игри заработуваат кладилниците)

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
:ROFLMAO: џабе си ги колнел и пцуел овие од Сетубал
а и гледаш дека си ги заборавил :icon_lol:
Повеќето рокови застаруваат за 10 години,од утакмицава поминаа повеќе од 10 години...:icon_mrgr:нека ми простат Сетубал шо неправедно ги замешав во случајот....
Името не го памтев,ама начинот на кој ме издупија не се заборава...:place:

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.568
Поени од реакции
1.016
Знам,ама ако почнеш на пример со 100 денари на сингл утакмица со коеф. 1,65 и направиш добитна серија од петнаесет дена(секој ден нов сингл,а ја вложуваш добивката од претходниот ден или еден нејзин дел),после петнаесетиот ден до колку ќе стигнеш,колкава ќе биде последната добивка,ако цело време добивката ја вложуваш?Пресметај,не се малку пари тоа(ова го читав скоро,и навистина само на таков начин обложувачите можат да заработат,а на сите други начини и игри заработуваат кладилниците)
јави се кога ќе фатиш 15 пати по ред 1.20 коеф, а нели па 1.65, според мене единствен начин да бидеш во ќар е играње нонстоп на еден ист начин се додека не добиеш, на пример играш 3 наптревари 2+ прво, секој ден по еден тикет, али нормално треба на почеток да тргнеш едно 1000-2000 евра само за таа работа

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.387
Поени од реакции
5.503
Ваквите тикети јас си ги чувам кај шо ме паѓа само по една, до сега сигурно преку 100 имам собрано само по 1 утакмица каде што ме паѓа, веќе години наназад собирани тикети...
Сега тие пари да ми ги исплати некој сигурно ќе возам ферари низ Битола :ROFLMAO:

Разни, утакмици ме паѓале, кој примил гол во 90та, негде сум чекал уште 1 гол, кога ќе ги разгледам вака, се и сешто има ! Да не дискутирам на таја тема оти има 3 дена да пишам :)

Но, на еден тикет кој ме падна НИКАКО и НИКОГАШ нема да го заборам за 32 000 беше со 50 денари уплата, имав 16 утакмици - 15 влегоја и ме падна Цеље-Мура од Словенија 1 лига
Ова беше сигурно пред 7-8 години, ги имав Цеље 1 да победат, коефициентот негде беше околу 1.60
Си почна утамицата и фино лепо си ја чекам за 32 000 цело време си беше 0:0 во првото и пред да заврши првото полувреме 40 минута негде светна 0:1 за Мура и така заврши првото полувреме, и ај си викам има уште едно полувреме можи ќе ја свртат Цеље јас се тресам цел не се малку 32 карти да ти избегат. Само шо почна второто по 5-6 минути игра одма израмни Цеље на 1:1 баш то шо сакав одма брз гол во второто за да има шанси за пресврт то и се случи. По 10тина минути игра на резултат 1:1, Цеље дава нов гол и прави пресврт и води со 2:1 јас ќефој готово, значи до 65 минута негде Цеље веќе имаше даено 2 гола и си тера цело време 2:1 чекам да заврши со стилото враќа чекам да си ја заокружам на тикетот и шо се случи 85та негде пред да заврши Мура дава гол и фино лепо утакмицата си заврши 2:2 :facepalm:

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Gi spremam kursumite.:sick::notworthy:

Belgija under 3.5 i crncite posleden napad davaat gol za 2:2Mi izbegaa 11.017 (n)

Otkako gi vidov golovive mi se stemni.Pa vakvi greski ne se pravat ni vo treta tanzaniska liga.

Последно уредено:

Kajgana Shop

На врв Bottom