Поплаки

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
Последно, Реал 2-ка што го пишав у Генерална за 10 000 уплата, идам у чаршија да ја пуштам, на банкомат да извадам пари, ми ја голтна картичката. Крај бе.
Се пресмеав на ова, извини не е за смеење али комична ситуација е :)
Реал иначе ми единствена светла точка последниве месец и пол... ризикував максимално и се исплатеше... штета што не си уплатил.
Иначе обично ги фрлам тикетите такви со по 1 шо ме турка, ама еве последниве 2 ги сликнав, иначе од денеска го имав играно селби на тикет, и нормално само тој си изгуби, али ништо страшно , имав пишано тикетче чисто колку да бидам во игра, за 50че.

Mondonico

ВАР експерт
Член од
15 јануари 2013
Мислења
10.248
Поени од реакции
18.454
Ај кога сте почнале да се жалите и јас да се додадам, поточно брат ми да го додадам.

Никогаш нема да заборавам 2011 брат ми го имаше пишано Надал-Фиш да има тајбрејк.. Резултатот во сетови мислам дека беше 2-0 за Надал кога во третиот сет почнаа гем за гем да си земаат и така Фиш сервираше прв што значи дека стигна до резултат 5-6 за него со Надал на серва. Се што му требаше во тој момент на брат ми беше Надал да си освои гем на свој сервис (на земја да нагласам во Франција беше Роланд Гарос). Може да претпоставите. Надал го изгуби својот гем :facepalm:

После во четвртиот сет нормално убедливо си го освои и победи 3-1.

Член од
9 април 2008
Мислења
790
Поени од реакции
357
Пред пет години едно другарче ми ѕвони и ми кажува некоја утакмица 2-1 , влегувам во една кладилница како барака беше на партизанска и сакам да ја пуштам на иљадарка, вработената вели неможе сингл и јас ја врзувам со Ливерпул 1x квота 1,05 и може да погодите што се случи и Ливерпул и јас попарени.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Јас ако ви кажувам што ми се има случувано па ни шаманите од Индија неможат да ми ги залечат раните..

Ја пишам Бетис 1X за да го исполнам условот против Алмериа дома и нормално 0-1, шанси стативи,празни голови се промашваат,тотална доминација,но кај Алмерија еден ѓупак од 40 метри ја стегна и гол даде за после да се бранат како животот да му зависи од натпреварот..

Јута со Минесота губи води цел натпревар во егал со 10-15 разлика и последните две минути промашваа слободни(како за Инает), и на крајот водеа два разлика и напад за Минесота каде го промашија и на 0,000001 секунда до крајот Пекович прави офназивен скок и ја дотурнува топката за мене да ме фати инфаркт..

Ракомет на 1.05 коефициент ми заврше нерешено 26-26

Надал прв пат изгуби од Ферер дека јас го пишав,иначе кога не го пишав по две недели лесно Надал си победи

Барселона ми е стара болка, како да ги играм ги промашвам веќе со години..ги играм против и почнуваат со тики-така фудбалот и се максимално мотивирани, а ги играм да победат како курој се вртат по теренот а Пике и Маскерано почнуваат да се глупираат

Баерн со Арсенал го играм 2 во 2 и Алаба промашва пенал во 42 минута

Вардар(ракомет) го играм да изгуби од ПСЖ и на три минути до крајот ПСЖ водеше 5 разлика за на крајот да заврши нерешено

и ВРВОТ : Баерн Минхен ја играм против Манчестер Сити колку да ми го исоплни условот 1X 1.10 коефициент и имаа водство од 2-0 во првите 10 минути, за нормално подоцна да го забележат првиот пораз во целата сезона од 2-3 и тоа на Алианц арената,бидејќи јас ја пишав се разбира

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Да надополнам во темата..нешто слично што му се деси на Видок со банката.
Тоа беше пред 2 месеца.Колега ми се јавува во 15 за 3 сабота и ми вика Бреша 1-Х местена е,и јас трчање до банкомат да извадам пари,пробувам неколку пати ама ми ја враќа и кога гледам ми била истечена картицата а сабота е банките не работат,и си заврши 1:0-1:1:facepalm:

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Може ли нешто полошо од ова да му се деси некому??????? :(
Последната што ја чекам 1:
Screenshot_1.jpg
Бел ден да не видат овие од ридинг!!!

Член од
23 август 2010
Мислења
39.966
Поени од реакции
116.592
Очекувано Игокеа изгуби од Оклахома.

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Да не ги редам маките низ годините...
Па да ги соберам ливчињата шо ми избегала по една утакмица и за нив да ми дадат макар 10% од добивката сега ќе купев еден стан сигурно....
Не знам колку пати ме паѓала утакмица во последна секудна,на секој му се има случено...
Милион ливчиња избегале,и допрва ќе бегаат...
Ама овие два примери се за Гинис...
Не можам да заборавам никогаш,пред 10 ина и кусур години...
Ја чекам последна Бенфика за 30К..
Тогаш немаше сингл па да ја покривам,па морав да си ја чекам,,,
Во недела се играше,играа со Виторија Сетубал,добро го запамтив тој проклет тим,немаше тогаш стримови,преноси,па ја пратев на телетекст:facepalm:...
И водат 3-1 Бенфика 93 минута:confused:..јас веќе си ги заокружив ливчињата,одам да јадам,среќен упм..
И се враќам по 10 ина минути шо ќе видам?
Гледам 3-3 завршила....:гомце:
Па во ракомет екипа не би дала 2 гола за 2 минути....
Еден другар ја чекаа со татко му за 150 К,ја гледал на сателистка и кога ми кажа какви грешки направи голманот на Бенфика ми идеше да си каснам од таковото..
Исто и пред 2 години...
Чекам за 35 К ракомет,ХСВ-Фуше кец, играа 1/8 финале на ЛШ,реванш меч...
На првиот меч Фуше доби 2 разлика...
И шо се дешава?
50 минута некаде ХСВ води 5(пет)разлика...
И на крај изгубија кретените со два...:facepalm:
Да одлепи човек упм....

Член од
17 јуни 2012
Мислења
1.934
Поени од реакции
2.438
Да не ги редам маките низ годините...
Па да ги соберам ливчињата шо ми избегала по една утакмица и за нив да ми дадат макар 10% од добивката сега ќе купев еден стан сигурно....
Не знам колку пати ме паѓала утакмица во последна секудна,на секој му се има случено...
Милион ливчиња избегале,и допрва ќе бегаат...
Ама овие два примери се за Гинис...
Не можам да заборавам никогаш,пред 10 ина и кусур години...
Ја чекам последна Бенфика за 30К..
Тогаш немаше сингл па да ја покривам,па морав да си ја чекам,,,
Во недела се играше,играа со Виторија Сетубал,добро го запамтив тој проклет тим,немаше тогаш стримови,преноси,па ја пратев на телетекст:facepalm:...
И водат 3-1 Бенфика 93 минута:confused:..јас веќе си ги заокружив ливчињата,одам да јадам,среќен упм..
И се враќам по 10 ина минути шо ќе видам?
Гледам 3-3 завршила....:гомце:
Па во ракомет екипа не би дала 2 гола за 2 минути....
Еден другар ја чекаа со татко му за 150 К,ја гледал на сателистка и кога ми кажа какви грешки направи голманот на Бенфика ми идеше да си каснам од таковото..
Исто и пред 2 години...
Чекам за 35 К ракомет,ХСВ-Фуше кец, играа 1/8 финале на ЛШ,реванш меч...
На првиот меч Фуше доби 2 разлика...
И шо се дешава?
50 минута некаде ХСВ води 5(пет)разлика...
И на крај изгубија кретените со два...:facepalm:
Да одлепи човек упм....
Последен пат Бенфика одигра 3-3 со Сетубал во 1936та.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.965
Поени од реакции
9.596
Ѓер да ве ебаам сите до една ороспии низаедни :mad:

Tomasino

За својот народ и за тебе, морав јас да робувам.
Член од
19 март 2009
Мислења
9.252
Поени од реакции
19.549
Последен пат Бенфика одигра 3-3 со Сетубал во 1936та.
Белененсес биле,се мислев дека Сетубал беа...сега проверив,баш ме заинтересира...
Ете ја статистиката...:noze:
14 September 2003 Benfica 3 – 3 Belenenses Lisbon [hide]
18:15 João Pereira
27'
Fehér
54'
Luisão
87' Report Sané
82' (pen.), 90+1'
Leonardo
90+5' Stadium: Estádio Nacional
Referee: Duarte Gomes

Член од
12 септември 2008
Мислења
746
Поени од реакции
533
01032014239.jpg
ја претерав со типов за челзи знам ама...ама ако :)

L

Löwe

Гостин
Абе, Надал - Русевски да играат, Русевски ке се преобрази во Сампрас, Лендл, Борг, Мекинро и сите останати заедно, и ќе го добие Надал.
Реал - Цементарница на Бернабе да играат, мене да ми е Реал игран, ќе тепа Цементарница.

Некни Тием го чекам да тепа, во 3тиот сет водеше 4-1, и имаше 3 брејк шанси за дупли брејк 5-1. Не искористи ниту една. Во нареден гем му вратија брејк. На 6-5 имаше 0-30 и уште 2 поени фалеа за меч, тој ги изгуби 4рите наредни и во тајбрејкот беше попарен 7-1.

Kajgana Shop

На врв Bottom