F
FARANG
Гостин
Знам знам само тоа не е ради „советот“Го живем и те како ич не ме мисли
Знам знам само тоа не е ради „советот“Го живем и те како ич не ме мисли
Советот ќе се истакне покасноЗнам знам само тоа не е ради „советот“
другарче ептен си буквалиста да му се сневиди и ко да се пронајде у мојов пост, свесен сум дека има неколку клучни фактори кои влијаат врз ерекцијата и дека кај секој е различно но нејси нема да навлегувам у таа темаДа де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат... Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш [DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]
Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...
Од 20 до 26.Само строго 20 годишни или 20+?
ја разочара, испадна од конкуренцијаОд 20 до 26.
За вака стар прч како тебе, многу младо мевце си посакуваш. Ако, ако, ти посакувам да си најдеш некое такво рскавче, ко за тебе праено да бидеОд 20 до 26.
ја разочара, испадна од конкуренција
Фала срцке, тебе ти посакувам некој искусен пастув да те исцеди како што цеди евреин лимон во најскоро време.За вака стар прч како тебе, многу младо мевце си посакуваш. Ако, ако, ти посакувам да си најдеш некое такво рскавче, ко за тебе праено да биде
Море како убаво би ми дошло едно такво цедење... Ајде, се надевам дека ќе ми се исполне ова што ми го посакуваш.Фала срцке, тебе ти посакувам некој искусен пастув да те исцеди како што цеди евреин лимон во најскоро време.
Не знам кога 28 години станаа старост. Можеби во среден век кога умирале на 40.
Овој кој знае колку контејнери има јадено во животот, па се теши дека е до жените а не до него.Па и најголеми курви да сме барем знаеме да пишуваме за разлика од тебе.
другарче ептен си буквалиста да му се сневиди и ко да се пронајде у мојов пост, свесен сум дека има неколку клучни фактори кои влијаат врз ерекцијата и дека кај секој е различно но нејси нема да навлегувам у таа тема
али факт е дека ке дојде ден кога жениве ке си викаат а да беше помлад 10год
еве да земеме пример со членката која се такви со 40 годишен
преку сила тој активно нека ја цепа до 60г , што значи она ке ужива у сексуланиот живот уште 20г
додека ако е со некој 30г ке си има пеглач за наредните 30г
ете нешто налик ова ми беше муабетот
би те посоветувал со постари да поправиш муабет на темаваДругар на 50 год кога ќе е тешко дека ќе и е до секс па и ти да си и и генерација... Остај ти такви математики во глобала не работат
Викаш на 50 години до секс ќе и е? Слободно нека си најде дечко јас пак се си мислам дека после климактериум порадо би плетела и гледала турски серии ама ете ти ваљда знаеш повеќеби те посоветувал со постари да поправиш муабет на темава
ете така
ти збориш од памет, си мислел беВикаш на 50 години до секс ќе и е? Слободно нека си најде дечко јас пак се си мислам дека после климактериум порадо би плетела и гледала турски серии ама ете ти ваљда знаеш повеќе
На 50 да не ѝ е до секс?!?Другар на 50 год кога ќе е тешко дека ќе и е до секс па и ти да си и и генерација... Остај ти такви математики во глобала не работат
Јас имав дечко +60 години. Од искуство тврдам дека не си во право!ти збориш од памет, си мислел бе
ти кажав, збори со постари и доби информација од прва рака
На 50 да не ѝ е до секс?!?
Тогаш жената е во цутот на младоста. Во тој период највеќе ѝ треба одржавање.
На темата: Ако се работи за маж, сакам исклучиво чичковци над 40 години. Не сакам неискусни дваесетгодишни ропаци.[DOUBLEPOST=1393702849][/DOUBLEPOST]
Јас имав дечко +60 години. Од искуство тврдам дека не си во право!