Постари или помлади партнери?

L

loveisallaround

Гостин
аха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него;)

Член од
12 декември 2010
Мислења
10.431
Поени од реакции
11.348
аха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него;)
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате :sneaky: плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш :LOL:

Член од
25 февруари 2014
Мислења
41
Поени од реакции
32
Јас сум имала и помлад 1 година од мене и дечкото е стварно многу паметен и се изненадив дека постојат такви машки кои не доживеале толку работи, а сепак знаат како да се понашат , а сум имала и постар кој поминал се и уште е зелен во главата, така да не е важно тоа дали е постар или помлад...
Со помладиот најмногу сум се чувствувала почитувана, ама со постариот сум имала повеќе спомени и сум учела многу нови работи :)

Член од
26 февруари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
6
Имам врска јас од животот не грижи се :pos: Треба да научиш да се шегуваш ,премногу си сериозна изгледа кај Бред Пит нема лабаво :)

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.

L

loveisallaround

Гостин
Имам врска јас од животот не грижи се :pos: Треба да научиш да се шегуваш ,премногу си сериозна изгледа кај Бред Пит нема лабаво :)
Не ме боли дали ти имаш врска или не;) и не ме боли дали се шегувас или не;)

Член од
26 февруари 2014
Мислења
5
Поени од реакции
6
Не ме боли дали ти имаш врска или не;) и не ме боли дали се шегувас или не;)
Епа штом не те боли за ништо,не знам што бараш на вакво место кое е наменето за споделување мислења ,поздрав

L

loveisallaround

Гостин
твоиве постови ми створија одбивност..така да читај мегу редови...не ме боли и не ме тангира ТВОЕТО мислење поздрав

Hiryu

H+
Член од
5 мај 2013
Мислења
674
Поени од реакции
848
Јас мислам најважно е да е ЗРЕЛА, а возраста не е прблм.[DOUBLEPOST=1393593439][/DOUBLEPOST]
Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.
Де бе ти па само 17 годишни ли сакаш да ду*иш.

Нцк Нцк;)

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате :sneaky: плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш :LOL:

Еве ја на пример го применив твојов совет, мислам на иднината :D

F

FARANG

Гостин

Да де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат...:pos: Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш ;)[DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]
Еве ја на пример го применив твојов совет, мислам на иднината :D
Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...

коцка

Curiouser and curiouser!
Член од
12 јули 2005
Мислења
7.170
Поени од реакции
13.780
Да де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат...:pos: Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш ;)[DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]

Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...

Го живем и те како ич не ме мисли :D

Kajgana Shop

На врв Bottom