L
loveisallaround
Гостин
аха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидешаха и морам да се надоврзам на претходното мислење....никат до сега не сум имала подобар секс во животот...всушност сега сфаќам дека и не сум ни имала добар секс до пред него
Значи девојката треба да има најмногу 17. Океј.Do 5 godini -,+ odgovara sve so E poveke ne mi e ok , veruvam deka ke nemam razbiranje so partnerkata
Не ме боли дали ти имаш врска или не и не ме боли дали се шегувас или неИмам врска јас од животот не грижи се Треба да научиш да се шегуваш ,премногу си сериозна изгледа кај Бред Пит нема лабаво
Епа штом не те боли за ништо,не знам што бараш на вакво место кое е наменето за споделување мислења ,поздравНе ме боли дали ти имаш врска или не и не ме боли дали се шегувас или не
Само строго 20 годишни или 20+?Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.
Де бе ти па само 17 годишни ли сакаш да ду*иш.Госпо здравје да му даде на сите 20годишни девојки што сакаат постари патнери, ама стварно постари.
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш
па мн нормално далеку поискусен е некој на пример со 40год отколку на 30, само имај на ум дека ако земеш помлад партнер 10 години подолго ке се сексате плус сите со тек на време ке дрмаме како дотичниот што те дрма сега тебе а он тогаш пензиониран ке е а ти на принуден ке отидеш
Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...Еве ја на пример го применив твојов совет, мислам на иднината
Да де, тоа така иде, на Х години одеднаш сите престануваат да се сексаат па во пензија и на принуден идат... Тој што не го бива на 20 и кусур нема да го биде ни на 50. Се учат некој работи ама некој и не баш [DOUBLEPOST=1393594607][/DOUBLEPOST]
Аххх таа иднина... Овде викаат Tomorrow never comes. Живеј го моментот остај ти за 10 - 20 години...