Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Не ми се верува да игра Сабота, за со Јунајтед таман. А за Енрике тешко си викам дека ќе заигра сезонава.
Абе не е битно, битно е што сеа коа ќе имаме густ распоред после ова коло, и тоа повеќето гости, ќе имаме 4 спремни централни. И ја мислам исто за Енрике, али да се надеваме...

Мислам дека Енрике нема да се врати до крај на сезона. Уште е во УСА.
И да се врати, ќе биде за 2-3 утакмици...[DOUBLEPOST=1393548326][/DOUBLEPOST]@RickyLFC9 само да знаеш дека не те сакаат...да се пазиш :DRiki.jpg

Последно уредено:
Знам, цело време девојчиња ми викаат дека најслатко се смејат на моите шеги :love:
Уствари, кога ќе порасниш поголем ќе сфатш зошто ВСУШНОСТ се смеат на твоите шеги.

Кафански настроени :D
1780711_10152263863130763_1889885028_n.jpg

article-2260099-143C0B6C000005DC-998_468x538.jpg

Stegen_2675811.jpg

- Купи еден од овие двајца со парите од Реина! (Батленд / Тер-Штеген)

:D

Инаку настрана од утакмицава, се шират гласини дека утре ќе испратиме последна понуда за Инс, а ќе пробаме да го лапнеме и Батленд. Во тоа за Инс можам да верувам, исто правевме и со Демпси летото. Па искрено иако не го рејтувам доволно високо, ако немаат друг играч на ум да земат на крај, подобро барем овој да го земеме отколку без ич да останеме. А за Батленд колку и да сакам да верувам, некако не ми се верува и мислам дека е медијска хајка. Во секој случај ако пристигне ќе бидам пресреќени пријатно изненаден. Се надевам на конечно позитивен исход во последниот ден од трансфер пазарот за разлика од последните два трансфер прозори (претходниот летен и зимски).

Реина и Батленд за жал нема шанси да се најдат во ист тим. Овој ќе дојде ако другиот си иде, ако не си иде нема да дојде...

Човеку, Батленд си го сакал во тим....хахахахаха
Си го гледал ко фирст тим чоис.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom