Дали сте изневериле?

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.567
Поени од реакции
87.844
ama ne mozam da se zamislam bez nego se me potseka na nego ke poludam
Ти ако беше до толку луда по него, немаше да го оставиш како најголемо гомно.
Види тој ќе се смири по извесен период и ќе заборави на тебе, ќе најде некое друго девојче кое ќе знае да цени што е љубов.

А ти... памет за другпат

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
Еј изверување? Јас тој збор во мојот речник него познавам ниту пак постои. Јас си имам свои принципи на живеење и едно од нив е да не изневерам без разлика на искушенијата. Патем сум бил во искушение но битно не сум барал можност во тоа искушение за да го направам тоа. Зошто? затоа што тоа ќе биде повреда за мојата личност поточно јас самиот ќе го носам тоа на совест бидејќи како прво знам како е кога ќе бидеш изневерен, го знам тоа проклето лошо чуство кое го имаш во себе кое те тера да се запрашуваш, да урлаш, ќе бидеш нервозен со денови итн. да не навлегувам толку длабоко. Секој нешто си има подвлечено и зацртано но има и такви кои едноставно не се придржуваат до тоа па си изневеруваат. Затоа и јас си имам зацртано и подвлечено линија која не сакам да ја преминам никогаш таа линија без разлика колку е големо искушението и таа личност колку ти била убава или пак јака девојка со големи атрибути, преубав задник итн бидејќи сето тоа нема да вреди откако веќе направиш нешто. Сепак не е се во сексот ниту пак во едно лапање,драпање. Исто и никогаш не сум ни посакал да се осветам поради тоа што сум бил изневерен сепак некој паѓа на искушението и како човек се простува и едноставно после 2-3 години поминува тоа чуство и веќе и скоро да не се сеќаваш на тоа освен ако се упадне во некој моабет на ваква тема па да се присетиш но тогаш нема да биде од големо значење.

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Da bidam iskren nemam izneveruvano, a dali mene me izneveruvale...... sega toa voopsto ne e vazno.

L

loveisallaround

Гостин
никогаш...презирам луге што си ги изневеруваат партнерите...[DOUBLEPOST=1393540910][/DOUBLEPOST]никогаш...презирам луге што си ги изневеруваат партнерите...

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Еј изверување? Јас тој збор во мојот речник него познавам ниту пак постои. Јас си имам свои принципи на живеење и едно од нив е да не изневерам без разлика на искушенијата. Патем сум бил во искушение но битно не сум барал можност во тоа искушение за да го направам тоа. Зошто? затоа што тоа ќе биде повреда за мојата личност поточно јас самиот ќе го носам тоа на совест бидејќи како прво знам како е кога ќе бидеш изневерен, го знам тоа проклето лошо чуство кое го имаш во себе кое те тера да се запрашуваш, да урлаш, ќе бидеш нервозен со денови итн. да не навлегувам толку длабоко. Секој нешто си има подвлечено и зацртано но има и такви кои едноставно не се придржуваат до тоа па си изневеруваат. Затоа и јас си имам зацртано и подвлечено линија која не сакам да ја преминам никогаш таа линија без разлика колку е големо искушението и таа личност колку ти била убава или пак јака девојка со големи атрибути, преубав задник итн бидејќи сето тоа нема да вреди откако веќе направиш нешто. Сепак не е се во сексот ниту пак во едно лапање,драпање. Исто и никогаш не сум ни посакал да се осветам поради тоа што сум бил изневерен сепак некој паѓа на искушението и како човек се простува и едноставно после 2-3 години поминува тоа чуство и веќе и скоро да не се сеќаваш на тоа освен ако се упадне во некој моабет на ваква тема па да се присетиш но тогаш нема да биде од големо значење.
Оти сите луѓе што никогаш не изневериле т.е неискусни мислат дека неверството доаѓа во облик на Саша Греј и Роко Зигферди?!...Го има и тоа, но тоа всушност е најлесното неверство, момент на страст, добар секс и фалачаопријатно.
Најчесто неверството доаѓа во други облици како личност која е спремна да те ислуша, се чуствуваш одново сакан, го гледаш оној поглед во неа на заљубеност, разговорот ви е одличен и сексот доаѓа како нус производ на односот со таа личност.

Член од
12 февруари 2014
Мислења
7.928
Поени од реакции
25.354
Оти сите луѓе што никогаш не изневериле т.е неискусни мислат дека неверството доаѓа во облик на Саша Греј и Роко Зигферди?!...Го има и тоа, но тоа всушност е најлесното неверство, момент на страст, добар секс и фалачаопријатно.
Најчесто неверството доаѓа во други облици како личност која е спремна да те ислуша, се чуствуваш одново сакан, го гледаш оној поглед во неа на заљубеност, разговорот ви е одличен и сексот доаѓа како нус производ на односот со таа личност.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.746
Поени од реакции
4.508
Не сум ама во план ми е. Мислам се знае дека не си фраер ако не ебеш нешто на страна нели? Освен тоа која е користа да имаш морални принципи и чиста совест?

p.s sarcasm alert

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
До сега не ама некако се ме тера понатаму да го направам тоа :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Не сум ама во план ми е. Мислам се знае дека не си фраер ако не ебеш нешто на страна нели? Освен тоа која е користа да имаш морални принципи и чиста совест?

p.s sarcasm alert
Zdravo jas sum Majka Tereza i nikogas ne upotrebuvam sarkazam.
Sarkazam go upotrebuvaat samo badass luge, vo slucajov luge sto znaat da izneverat i se 'bez custva' kako sto vie terezite sakate da gi narekuvate.

On:
Da imav kogo da go varam, ke se smetase. Vaka,nema vrska, nema nisto, DOESN'T COUNT![DOUBLEPOST=1393644340][/DOUBLEPOST]

p.s sarcasm alert
Sarkazam go upotrebuvaat samo badass luge, vo slucajov luge sto znaat da izneverat i se 'bez custva' kako sto vie terezite sakate da gi narekuvate.

On:
Da imav kogo da go varam, ke se smetase. Vaka,nema vrska, nema nisto, DOESN'T COUNT!

• Ми се допаѓа
Reactions: wot

Windfucker

Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат
Член од
30 април 2010
Мислења
8.459
Поени од реакции
15.326
Океј де се согласувам, треба да се има малку интегритет во врската и разговара ако нешто не оди...Мене ми беше друг муабетот оти не секогаш физичката атрактивност е стимуланс да се направи тоа.

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.746
Поени од реакции
4.508
Премногу ја симплифицираш изјавата и не само што не и ги извртуваш зборовите туку и им даваш целосно ново значење. Тие што изневериле не се без чувства туку баш луѓе со наплив на емоции. Изневерувањето е нанесување штета на друго човечко суштество со кое претходно си дал/а завет за доверба/љубов/почит и свесно си го прекршила во момент на слабост.

Лекот за ова е доколку се познаваш себе си, но доколку тоа не е случај треба да му признаеш на партнерот наместо да даваш лажни ветувања, ама колку луѓе имаат муда за вакво нешто е друг муабет.

Еве за мене лично ќе зборам иако тоа ретко го правам. Се водам по сопствени принципи и ако нешто се коси со нив не го правам тоа.

Еве на пример јас не сум спремен да ја жртвувам довербата на блиска личност на сметка на моментална добивка. Јас изневерувањето го поистовестувам со кукавличук, а тоа не е особина која сакам да ја поседувам.

П.С Од овие 18 страни само постот на Ебиветар ме подзамисли малку

Ceci0

Captain
Член од
20 јануари 2011
Мислења
334
Поени од реакции
208
vsusnost ne go izneveriv goostaviv i zaminav so drug no prvo mu raskinav
оф-топик

Обично не флејмам по форуми и не се замарам ама морам да ти пишам. Абе ти чупе свесна си што зборуваш? Го остави се исклецка со друг или други не е битно и сега ајде извини да правиме како ништо да не било? Тебе да ти направел некој така ти ќе му простеше? Мислиш него убаво му било после незнам колку време врска си сретнала некој рандом таму и си го оставила овој онака оти ти сакало газето? Извини ама не заслужуваш да ти прости пошто тоа што си го направила е ептен ниско.

он:

Не и не би зашто е глупо и имам какви такви морални вредности некои..

И читам во темава и се чудам... Забранети овошја, зеленчуци и тие што "живеат за моментот"... Како прво не си фраер ако изневериш туку според мене барем си тотален сељак. Ако не ти убаво со некоја поарно кажи и остај ја а не да ја вртиш кутрата а таа да мисли се е во ред... А пак женскиве и нивните моменти на слабост ...жити се...момент на слабост... ма марш упм немој да се вадиш со глупости... Ако толку си го сакала некој немало да го изневериш... Искрено се надевам дека вие што кажувате дека изневерувате поради било какви причини...ќе засакате некој/а и толку јако да ве заебе што никогаш веќе нема да помислите на ова... Ко децана од 15-6 години...

Па шо знам можи заостанат сум јас што вака гледам на работите оти читам вие сте од т.н современо време...

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Премногу ја симплифицираш изјавата и не само што не и ги извртуваш зборовите туку и им даваш целосно ново значење. Тие што изневериле не се без чувства туку баш луѓе со наплив на емоции. Изневерувањето е нанесување штета на друго човечко суштество со кое претходно си дал/а завет за доверба/љубов/почит и свесно си го прекршила во момент на слабост.

Лекот за ова е доколку се познаваш себе си, но доколку тоа не е случај треба да му признаеш на партнерот наместо да даваш лажни ветувања, ама колку луѓе имаат муда за вакво нешто е друг муабет.

Еве за мене лично ќе зборам иако тоа ретко го правам. Се водам по сопствени принципи и ако нешто се коси со нив не го правам тоа.

Еве на пример јас не сум спремен да ја жртвувам довербата на блиска личност на сметка на моментална добивка. Јас изневерувањето го поистовестувам со кукавличук, а тоа не е особина која сакам да ја поседувам.

П.С Од овие 18 страни само постот на Ебиветар ме подзамисли малку
Komentarot ne mi bese na temata, samo pojasnuvanje kako se koristi sarkazam haha :)

Za izneveruvanje ne mozam da zboram, ne sum imala seriozna vrska dosega :-D
Tvojot stav e sosem okej, I agree :-D

Kajgana Shop

На врв Bottom