Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Иде на рекламата на антена за брит авардс иде нешто на рефрен као how i feel пее незнам.. :D

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Од ко се раслушав радија освен 103-ка сфаќам дека чутук сум бил за некои песни :pos:

Ја зачекав на радио како македонска, електро, значи добро електро, со машки и женски вокал и нешто пееја, јас и ти и љубовта наша, па спомнуваа нешто Неон дали, или слични работи, певлива онака денсерска, ко The John да ги спојам со Бернајс и да му акнам плус електро. Ваљда некој хит моментален, пошто прв пат ја зачекав.....на Антена 5 ова чудо.
Роботек, тоа е од оној филмот музиката Скопје Ремиксед. Има две, оргинал и ремикс.под зборов видеото.
Остало тука: http://www.youtube.com/user/NewMacedonianVideo/videos

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Браво Хип Хоп :D Ме насочи да ја најдам вистинската песна. Баш вчера пак направив напор да се присетам. А филмот го скокнав оти ми се виде тешка хипстерана. Фала уште еднаш, имаш пиво од мене ;)

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Браво Хип Хоп :D Ме насочи да ја најдам вистинската песна. Баш вчера пак направив напор да се присетам. А филмот го скокнав оти ми се виде тешка хипстерана. Фала уште еднаш, имаш пиво од мене ;)

И да на 103-ка се вртат и како џинглови често. Иначе Роботек е со ПМГ Рекордингс и таму може знаеш има он емисија. Се вртат од домашно, а за другото еден дечко што е таму ми даде торент сајт од каде симнува музика тоа по ПП.

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Иде на рекламата на антена за брит авардс иде нешто на рефрен као how i feel пее незнам.. :D

:vozbud:

морав да ја споделам оваа лепотица од песна :D

ob1

Член од
7 март 2010
Мислења
9.100
Поени од реакции
25.147
Македонска песна, навигација нешто мислам дека се викаше, на радио ја слушнав.

Член од
2 март 2013
Мислења
32
Поени од реакции
1
Помооооооооооооош ве молам за песнава, никако неможам да ја најдам. Женски изведувач и рефренот иде вака :
-Од љубовта јас земам сила и ширам крилја сакам да полетам...
Не е тајна што јас се би дала да бидам твоја мила, најсаканаааа :P

.Sky.

Заменик министер без титула
Член од
15 февруари 2013
Мислења
6.857
Поени од реакции
7.241
http://vocaroo.com/delete/s1DcX4MnXuMk/8824ff8b03080d94
Знае некој која е песнава ?
Не ми ја наога ни на Shazam ниту пак на Soundhound ...
Здраво @GoofyMini ,

Пред се сакам да ти посакам добродојде на кајгана форум. На овој форум постојат правила едно од нив е при отварање на некоја тема пожелно е да видиш дали веќе постои таква тема. Бидејќи веќе има постоечка тема наменета за пронаоѓање на музика би сакал следниот пат доколку сакаш да пронајдеш некоја песна да се обратиш на следнава тема.

Што се однесува до песната која ја бараш, носи наслов:

The sound messengers - The last thing

П.С Темата ти ја споив.

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Хелп.
Арена Спорт - преглед на италијанското првенство, кога завршува прегледот има една ваљда италијанска песна. Нешто со дечиња мали како се симнуваат по скали.

Кој знае нека постира.
Ја најдов

Член од
24 мај 2013
Мислења
138
Поени од реакции
207
Леле сега ја слушав на радио и друг пат ја имам слушано, но не знам која е песната, некоја женска ја пее, ако можи помош, дел од текстот беше Јас имам глава полна вируси.... Ти си тој што носи бејбе лек на моите вируси, ти си тој што ноќва...(царува?) Никако не можам да ја најдам.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
120
Поени од реакции
93
Пред 2-3 дена на Метрополис најверојатно беше, хип хоп емисија, и скит МИСЛАМ дека беше гостин и на крај му пуштија некоја песна. Мислам дека се викаше Моја Емисија, или Своја емисија, и кажуваше дека ја направил ко бил помал, во времето на Чиста Околина. Дајте некако да дојдам до неа :)

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.293
Поени од реакции
7.019
На антена преѓеска,а и пред тоа ја иам слушано...To sleep by your side нешто во тој стил имаше,тоа беше рефренот женско го пееше...хелп??

Член од
28 февруари 2014
Мислења
1
Поени од реакции
0
aj ako mozi pomos makedonska pesna .. kacise mome nakonja dojdi pri mene ... prepev e

Kajgana Shop

На врв Bottom