la-loca
Immortal...
- Член од
- 24 јули 2009
- Мислења
- 2.545
- Поени од реакции
- 1.252
Ја читам темава и се чудам зашто сте толку против пораките. Па цела младина во светов комуницира преку пораки. Јас лично обожавам кога ке ми стигне порака после состанок. Прв пат сте излегле и сиг нема газ да ти каже како си поминал вечерта и како се осека, па затоа ти пушта порака која ако и мене ми се допаѓа типот на моето лице ке предизвика блажена насмевка шо нема да се тргне цела нок и нема да ме остави да спијам. Да, исто како мало дете, ама тоа е љубовта, за момент знае да те крене буквално на седмо небо.
Сеуште сум старомодна и не сум таа што пишува порака прва (не за друго,туку не сакам да мисли дека сум полетала по него или дека сум премн заинтересирана), но ако пишеш, а не ти врати културно е да го одјебеш. Инатот е најаката страна на човекот. Прави што ке правиш само пази да не повредиш нечие его оти после на сцена настапува омразата
Сеуште сум старомодна и не сум таа што пишува порака прва (не за друго,туку не сакам да мисли дека сум полетала по него или дека сум премн заинтересирана), но ако пишеш, а не ти врати културно е да го одјебеш. Инатот е најаката страна на човекот. Прави што ке правиш само пази да не повредиш нечие его оти после на сцена настапува омразата