Џ
ЏинЏер
Гостин
Со сила убавина не бива. Не се труди толку.Да. Заедно сме веќе 8 месеци.
Месеци во кои повеќе туркам јас. Имам разговарано со неа на оваа тема, после разговорот има резултати до неколку дена, после пак по старо.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со сила убавина не бива. Не се труди толку.Да. Заедно сме веќе 8 месеци.
Месеци во кои повеќе туркам јас. Имам разговарано со неа на оваа тема, после разговорот има резултати до неколку дена, после пак по старо.
Тврда ти душа.Да. Заедно сме веќе 8 месеци.
Ова ти е како да поправка на југо од 600 евра ќе те чини 800 евраДа. Заедно сме веќе 8 месеци.
Знам, ќе пробаме на помалку болен начин.тебе нема да ти биде лесно гледам, али подобро да ја преболиш за 2-3 месеца од колку да страдаш 2-3 години
Не го измотавај, за беља ќе врати ќе умре од нервози детево.Прати и од друг број да видиш дали ќе врати.![]()

Да ти дадам ја еден совет од мене, пати сакаш прифати го сакаш не,немој да се глупираш и да пишуваш вакви глупави љубовни пораки ако те насети мекуш и дека си папучар ке ти ја ебе мамата после ке те мота ке те лаже и слично, најдобро е да бидеш ладен и да се правиш дека не ја сакаш да не и покажуваш љубов ти пак сакај си ја ама да не и ја покажуваш колку ја сакаш и дека вени ке сечеш за нејзе биди ладен се нормален прави се наудрен и ке видиш дека повеќе ке трча по тебеЗдраво.
На девојка ми и пишав денес порака. Еден вид љубовно писмо, за тоа дека ја сакам премногу ова она. ( не е препишано, само го напишав).
Дилемата ми е во тоа што, не ми врати на пораката. После тоа разговаравме на тел, не спомна дека нема кредит или слично. Разговаравме и на фб, повторно ништо не спомна. Не сакам сам да ја прашам, чекам да видам дали ќе ја спомне самата.
Што би можело да биде според вас?![]()

хахахаха не не, добро е овака. Ако имала во план да врати ќе вратела.Не го измотавај, за беља ќе врати ќе умре од нервози детево.![]()

Не ја сакаш, ја симпатизираш. Сакањето е многу многу подлабинска работа.Како да и кажам дека ја сакам? Учиме во исти клас,онака си допишуваме на фб ништо посебно..
Помогнете![]()

Во мое време, немаше компјутери и интернет и ко ќе те бендисваше некоја од класот - ќе ја искорниш за коса на големиот одморКако да и кажам дека ја сакам? Учиме во исти клас,онака си допишуваме на фб ништо посебно..
Помогнете![]()