SANDER VAN DOORN @ EXPO CENTER - 28.02.2014

• Креатор на темата Креатор на темата SanIker
  • Време на започнување Време на започнување
ДРОГЕРАШКА МУЗИКААААААА !!!
:vozbud:[DOUBLEPOST=1393293525][/DOUBLEPOST]
Размислувам дали да земам карта за доле или за вип. Одсекогаш повеќе сум сакал да бидам доле кај што се случува вистинската журка и сум бил анти вип настроен ама експо е премало за вакви настани. Очекувам да има повеќе луѓе одколку на Шулц и доле да биде ко во воз за накај аушвиц.
Ваше мислење ?
Доле, доле, доле :vozbud:

Се разочарав малце. Таман се израдував на малце хаусче журче ама пусти гужви и секаква раја. Гарант нема да има место да се игра, Експо е мало за волкава навала од народ. И организаторите за никаде се, пушти ограничен број на карти а не место што собира 500 на пример а пуштени 1000 карти. Пуста алчност што прави.

Се надевам следна журка ќе биде негде на отворено, таман сонцето доаѓа за месец дена :D

Како да кажам а да не ве навредам, па на која јака журка нема народ?

На се и сешто критика да се има, па Сандер ти го носат на 5 евра карта а вие критикувате за гужва, споредбата ми е малку екстремна ама дали мислите дека на Ултра имаат комодитет фановите пред main stage

Последно уредено:
А и да размислат да тргнат тоа глупите коњопои од доле тие ствараат уште поише гужва. Поше некои ќе застанат ко мисири околу нив и останатите ќе треба да се пробиваат околу нив.
Генерално многу ме нервира трендот во Скопје во последно време во сите клубови има премногу коњопои сегде, значи нема подиум, нема место за играње и после сакаме добра атмосфера. Епа неможе коа поинтересно им е да седат пијуцкаат и од време на време да си проверуваат ФБ на телефончињата и да пишуваат статуси „Леле топ журка“. Ако ти е топ мафни телефонот и земи играј и уживај. Секоја чест на исклучоци али клубскава сцена отиде у пм. Затоа само деца ќе идат а овие озбилниве од 25 па нагоре, не бе за нив веќе е испод част журка, знаеш нешто мирно кафенце и после дома. Останатите по Цеци и кафани. Има по некој што ќе отидат ама за град како Скопје пеногу малку.

Нема некоја средина кај нас, пред едно 3-4 години кога носеа добри имиња во колосеум зимското работеше само долниот дел и имаше доволно народ за да си поминеш топ и да си џускаш ( ама можеше уште народ да влезе и пак да биде океј ) а сега носат пак исто добри имиња и наеднаш бум нема место кај да се мрда, и коа би бирал нормално дека би ја избрал првата варијанта кога не беше толку mainstream али организаторите нормално дека втората ќе ја изберат :)))) сеа ќе искочи некој од организаториве и ке продава муда за бубрези како нас ништо не ни чини и само наоѓаме мани, али да бидеме реални ако се ограничи влезот на 18+ тогаш журкава би била идеална и со задоволство би идел ! и да го согледаме третиот аспект... коа бев и ја копиљ и ја сегде сум пробувал да се бутнам :))))))))) ама тогаш беше потешко, и тоа е тоа ја мислам дека ако се ограничи на 18+ ке биде супер вистинските журкаџии ке бидат задоволни а и оние што немаат 18 ќе имаат време кога да отидат на журка, до тогаш грејтест хитс бродер.. :)

Се надевам дека бината и осветлувањето ќе бидат солидни, колку што видов на клипови организацијата за Фери била добра

Две карти итно ми требаат,пишете ПП

Од 3000 карти пуштени во продажба само 1500 се продадени. :cautious:

До некаде ве разбирам зошто толку не мразите нас у-18 :icon_lol:
Ваљда се осеќате исто ко што ја би се чуствувал кога би оптишол на журка во вулкан или некој друга осмооделенска дискотоека ама реално доколку забранат у-18 посетеноста ќе падне за 50% и од до сега продадените 1500 би се продале 750 карти. Па со 750 карти воопшто не е исплатливо да носиш ДЈ од калибарот на Сандер. :cool:

2 карти кој има нека пишува, сите се продадени останато е само за прв кат 500 карта ако не најдам регулар ке зеам вакви..

abe znam deka e kaj nova zeleznicka
ama problemot e sto jas neznam tocno kade se naogja zeleznickata :D
Од кој град си?
Ако одиш со автобус/комбе до Скопје најверојатно ќе оди до автобуска станица. Автобуската во Скопје ти е под железничка станица. Излезов од автобуска ти е на Никола Карев, a Expo e на В. Комаров од каде што влегуваат автобусите.

Од кој град си?
Ако одиш со автобус/комбе до Скопје најверојатно ќе оди до автобуска станица. Автобуската во Скопје ти е под железничка станица. Излезов од автобуска ти е на Никола Карев, a Expo e на В. Комаров од каде што влегуваат автобусите.
so kola ke idam
avtobuskata znam kade e,otprilika znam kade e ke go najdam :D

Кога поминуваш под железничка од центар накај аеродром одма од лево ти е експо центар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom