Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Вори
  • Време на започнување Време на започнување
Како што очекував.

И сега после сите натпревари, кој бираме за наредна фаза? :D

Значи вака на хартија само ние и Јунајтед не си обезбедивме ептен лесен пласман во 1/4 финале (ако обезбедиме)

Реал
Барса
Баерн
Дортмунд
Атлетико (?)
ПСЖ

Атлетико би ги одбрал јас од овие или подобриот од Јунајтед-Олимпијакос. Сакам ПСЖ,Дортмунд и Реал да ги одбегнеме али ако се паднат првиве две не би жалел. Во секој случај имаме шанса да влеземе во 1/2 финале. Живи били па видели.

Борриииииииинг. :D Мислам малку повеќе да нападнеше Мурињо, дека ќе им закачевме бар уште еден гол. Торес имаше прилика, но Нандо одбрани. Аматерска реакција при голот, Тери не знам кого чуваше, а Чех и да беше на гол линијата не верувам дека ќе имаше големи шанси да реагира. Искрено, сакам да тепаме во Лондон, не ми се верува 0-0 да биде. Таму ќе треба по брза постапка два гола да се дадат.

Ме нервираат вакви пристапи на игра. Мразам да го гледам Челзи ваков. Без идеа за игра...како да водеа 4-0 па ајде ќе си го ладеме сега. Па цело второ бе(со исклучок на шансата на Торес) го поминавме во наша половина. Офанзивците ни се во катастрофална форма моментално, сите до еден. Резултатот е повеќе од добар споредувајќи го со пристапот на игра, но со таква игра во 1/4 финале Баерн на пример би не збришале.
Ни малку не очекував дека толку не заинтересирано ќе влезат во второ полувреме. За очекување беше Галата да нападнат, но нашиве бе...се бранеа ко со Баерн или Реал да чуват резултат...

Топ резултат, сега ќе биде сјебано со Фулам у Сабота со тој диктаторот како тренер и позицијата во која се наоѓаат има да гризат.

Ако ги тепаме Фулам наша е титулата во пивскиот куп.

Премногу рано почнавме со бранење. Треба да напаѓат што кур се плашат!? Али ај, у Лондон турците нема да знаат дека им е гзо а дека главата.

Првото добро изиграа али второто катастрофа.
Во Лондон ќе ги јадиме.

Само РЕАЛ И БАЕРН да ги одбегнеме,ништо друго.

1-1... Not bad! Kje go jadat nemien na mostot. (y)[DOUBLEPOST=1393455261][/DOUBLEPOST]
Значи вака на хартија само ние и Јунајтед не си обезбедивме ептен лесен пласман во 1/4 финале (ако обезбедиме)

Реал
Барса
Баерн
Дортмунд
Атлетико (?)
ПСЖ

Атлетико би ги одбрал јас од овие или подобриот од Јунајтед-Олимпијакос. Сакам ПСЖ,Дортмунд и Реал да ги одбегнеме али ако се паднат првиве две не би жалел. Во секој случај имаме шанса да влеземе во 1/2 финале. Живи били па видели.

Sekoj samo ne Barsa, Real i Baern.

Премногу рано почнавме со бранење. Треба да напаѓат што кур се плашат!? Али ај, у Лондон турците нема да знаат дека им е гзо а дека главата.

Ако ги потцениме ќе јадеме како Јувентус што јаде.. Галата е незгодна екипа и надвор кога игра...

Последно уредено:
Ваљда нема да примиме 2 гола ? :unsure: А и ваљда ќе дадеме 1 ? :unsure:

Очекувани се резултативе од нас, не сме ние како другиве што влагаат по 7-0 на гости уште првата си решаваат работа, таков ни е стилот на игра, ќе се заебеме ако напаѓаме 90 мин.

Очекувани се резултативе од нас, не сме ние како другиве што влагаат по 7-0 на гости уште првата си решаваат работа, таков ни е стилот на игра, ќе се заебеме ако напаѓаме 90 мин.

Најискрено јас нема да сум толку ладнокрвен кога ќе играме во Лондон со Галата,уште еднаш велам,ако ги потцениме ќе јадеме од Галата,и тоа 90% ти гарантирам..

Ме нервираат вакви пристапи на игра. Мразам да го гледам Челзи ваков. Без идеа за игра...како да водеа 4-0 па ајде ќе си го ладеме сега. Па цело второ бе(со исклучок на шансата на Торес) го поминавме во наша половина. Офанзивците ни се во катастрофална форма моментално, сите до еден. Резултатот е повеќе од добар споредувајќи го со пристапот на игра, но со таква игра во 1/4 финале Баерн на пример би не збришале.
Ни малку не очекував дека толку не заинтересирано ќе влезат во второ полувреме. За очекување беше Галата да нападнат, но нашиве бе...се бранеа ко со Баерн или Реал да чуват резултат...

Chudnoto e zashto se zatvorija celo vtoro poluvreme... Trebase da se ide na 2 gol. Inache da, so vakva igra Bayern bi ne zbrishale definitivno.

Ниту има снага тимов а ниту напаѓачи за таа работа, штом Мурињо е задоволен со резултатов нема потреба за паника.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom