УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
не мислеа дека ќе победи ;), а и играат натпреварите во софија а таму главно се фанови на левски цска, лудогорец се од еден мал град во североисточна бугарија со население 36 000 лица
Разград, сум бил таму на поминување:)

Лацио во Софија ќе биде поддржан и од десетина Лацијали од Македонија. (не ја знам точната бројка, не ме фаќајте за збор) :)
мммм со Ултрасите и фашистите од левски чудо ќе си поминете:)
на 7:40

мммм со Ултрасите и фашистите од левски чудо ќе си поминете:)
на 7:40
Не знам што ми се обраќаш на мене. Колку што гледам, нит ова е тренерот на Лацио, нит дресот на Лацио (на аватарот). Само кажав. А тоа дека во дуелот сум за Лацио, т.е. би сакал Лацио да освои (само тешко тоа), е друга работа.

А да, ќе има и фанови на Лацио од Бугарија. http://www.sportal.bg/news.php?news=473032

Не знам што ми се обраќаш на мене. Колку што гледам, нит ова е тренерот на Лацио, нит дресот на Лацио (на аватарот). Само кажав. А тоа дека во дуелот сум за Лацио, т.е. би сакал Лацио да освои (само тешко тоа), е друга работа.

А да, ќе има и фанови на Лацио од Бугарија. http://www.sportal.bg/news.php?news=473032
погрешно ме разбра, нема проблем добро си дошол!сакав да ти кажам дека повеќето од навивачите на Лацио кои знам се како овој на клипот да знаеш со какви луѓе најверојатно ќе бидете сместени

Пак не се разбравме. Јас не сум Лацијал и јас нема да одам. :D Ама знам луѓе кои се за Лацио и ќе одат затоа само ја пренесов информацијата. :)

Срамота е ова бе....еден Лудогорец да го победи Лацио...макар бил и најтрофеен и најбогат и незнам си што нај клуб ( а не е)

За малце три во едно ќе направеа.
Лацио на последни 10 домашни меча во Европа нема/ше пораз.
По одбрана Лудогорец се први,а Безјак е втор стрелец во Европа Лига.

Последно уредено:
На мача, ке има над 20 000 луге.

За Лудогорец - Лацио збориш така?

А колку луѓе собира стадионот? Утре претпоставувам ќе можат уште да се најдат карти.

Последно уредено:
Стадионот собира 45 000 луге! До сега са продадени 23 000 карти. Ке могат да се наjдат карти. Утре на натпреварот ке има около 30 000, което е рекорд за тим надвор Софиja.[DOUBLEPOST=1393459175][/DOUBLEPOST]
За Лудогорец - Лацио збориш така?

А колку луѓе собира стадионот? Утре претпоставувам ќе можат уште да се најдат карти.
Ти сакаш да доагаш ли?:)

Последно уредено:
Супер, една потешка екипа помалце :icon_lol:[DOUBLEPOST=1393526860][/DOUBLEPOST]Него, знаете кога се играат осминафиналињата?

супер играат Бетис (y)

дада малце над моите очекувања, очекував некое сценарио на продужетци(нешто како лани Рубин со Леванте) многу потценети беа а овие Рубин не се ништо посебно.
да се само цитирам од кладилница
Рубин - Бетис 1 ? не би рекол.
Бетис се срање сезонава во лига ама во Европа играат потполно различно, во првиот натпревар Бетис изгледаше како Реал Мадрид за Рубин, јест да сега ќе се играат нови 90 минути, ама незнам зошто толкава сигурност дека Рубин иде понатаму... 1.35? не се исплати...
ако не сте запознаени и на Рубин не им цветаат ружи, Рондо и Ријазанцев отидоа во Зенит, Мачадо во Олимпијакос, Натхо во ПАОК. Бердиев после 12 години го напушти клубот, а им дојде некој нов тренер кој е тотална непознаница.
Одбраната им е крш двајца спори старци им се стартери, едино во средината се солидни со Карадениз - Еременко - Вакасо и М'Вила ама и тие не функционираа како што треба во првата утакмица.
Очекувам тесна утакмица и ништо чудно да има продолженија.

Шахтјор е спакуван (влијае и кризата), Порто е очаен.
Се префрлив на Наполи - Свонси, изедначена утакмица, би рекол дека Велшаните се подобри и се надевам дека ќе пројдат (еден конкурент помалку ќе има :D), мада Бенитез е тренер кој е искусен во вакви утакмици, само чудна ми е ситуацијава со Наполи и Лига Европа дека Де Лаурентис го критикуваше ова натпреварување и немал намера да игра ЛЕ, а Бенитез вади најдобар состав .... :eek: сигурно желбата на Бенитез е голема да ја освои Лига Европа/Куп УЕФА уште еднаш, веќе освоји со Валенсија и Челзи па така би станал најтрофеен тренер во ова натпреварување и тоа со различни екипи....

Супер, една потешка екипа помалце :icon_lol:[DOUBLEPOST=1393526860][/DOUBLEPOST]Него, знаете кога се играат осминафиналињата?

13 и 20 март.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom