УЕФА Лига Европа 2013/14

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
добар резултат има Лудогорец, се надевам дека ќе успеат да го сочуваат во реваншот.
па осмина-финале: Валенсија - Лудогорец :D

Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.
до пред неколку години тој имаше дел од левски но се откажа, потоа почна да се занимава со лудогорец, инаку неговиот главен бизнис е со лекови има неколку големи фабриката, исто така, држи 70% од бугарска поморска флота, градежни фирми, и што ли уште не.
знам дека левски имаат добри односи со Лацио но се надевам да поддржат лудогорец како бугарски одбор или барем да не прават проблеми (y)

до пред неколку години тој имаше дел од левски но се откажа, потоа почна да се занимава со лудогорец, инаку неговиот главен бизнис е со лекови има неколку големи фабриката, исто така, држи 70% од бугарска поморска флота, градежни фирми, и што ли уште не.
знам дека левски имаат добри односи со Лацио но се надевам да поддржат лудогорец како бугарски одбор или барем да не прават проблеми (y)

гледав посетеност, против ПСВ имало мизерни 3.200 :eek:

Не знам, дали е наjбогатиот бугарин, но парите на Лудогорец не са повеке од 5, 10 милиона.
повеќе се, за стадионот само даде 5 милиони евра, но навистина не се многу!

гледав посетеност, против ПСВ имало мизерни 3.200 :eek:
не мислеа дека ќе победи ;), а и играат натпреварите во софија а таму главно се фанови на левски цска, лудогорец се од еден мал град во североисточна бугарија со население 36 000 лица

не мислеа дека ќе победи ;), а и играат натпреварите во софија а таму главно се фанови на левски цска, лудогорец се од еден мал град во североисточна бугарија со население 36 000 лица

да знам дека Лудогорец е од Разград (источна Бугарија), муабетот ми е дека ПСВ е име и требале да привлечат повеќе публика (иако беше натпревар без значај).
Ќе видиме сега како ќе биде против Лацио, ако помине Лудогорец ќе игра во Софија против Валенсија на 13 март (y)

да знам дека Лудогорец е од Разград (источна Бугарија), муабетот ми е дека ПСВ е име и требале да привлечат повеќе публика (иако беше натпревар без значај).
Ќе видиме сега како ќе биде против Лацио, ако помине Лудогорец ќе игра во Софија против Валенсија на 13 март (y)

Eте ти шанса да си ја гледаш Валенсија во живо

Ќе збеснат Левскарите во Софија на реваншот, имаат добри односи со Лацио, ми изгледа дека Лудогорец и во Софија ќе игра како да е на гости. Добра екипа се, квалитетна. Него, со шо се занимава Домусчиев со кој бизнис? Знам на времето, па и сега, Локо Пд беше на мафијата, на вис, а Славија на Маџото.

Газдава на Лудогорец вика дека активите му се над 1 милијарда евра.

http://football24.bg/novina/111127-domuschiev-upravlyavame-aktivi-za-1-miliard-evro

Иначе колку ја пратам ситуацијата таму,он инвестира највеќе инфраструктурно,им изгради нова база,нов стадион,сега стадионот и ќе го проширува,автобус од милион евра ќе купува...буџетот за селекцијата и се друго не верувам да им е поголем од 10 милиона евра..

Иначе Левски побарал 1500 билета од Лудогорец за да идат да го подржат Лацио.
Мене ме чуди колку се жестоки тие меѓуклубски односи во Бугарија,во Србија исто.

http://www.sportal.bg/news.php?news=473005

Последно уредено:
^толку негде тежи и новиот газда на Интер, Тохир.

Лацио во Софија ќе биде поддржан и од десетина Лацијали од Македонија. (не ја знам точната бројка, не ме фаќајте за збор) :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom