- Член од
- 16 декември 2013
- Мислења
- 53
- Поени од реакции
- 10
Касно е сега за слика, може утре 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
носи го точакот од кај што си го земал и нека ти го поправат, тоа гумата не легнала или дискот фаќа се глупости и нема што да чекаш до прв сервис, веднаш нека го поправат!Дечки едно прашање. Денес купив нов точак 500е. И гледам малку на возење дека предното тркало малку делува ко да не е право. Му се јавив на газдата кај шо го зедов и ми рече дека гумата не е легната и дека можно е малку да фаќа дискот. И сето тоа ќе се средело на првиот сервис кој ќе го однесам. Дали е ова нормално?
Фала
Инаку точакот е Merida Matts 20D не е кујзнае шо али за тој буџет тоа е![]()
Фала друггар што не информираше да не идеме вака неинформирани. Со тој твој мозок нема далеку да стигнеш!За 500 евра се купува авион точак од надвор.Али неинформираност тоа ти е![]()
Незнам зашто толку му се нафрли на човековФала друггар што не информираше да не идеме вака неинформирани. Со тој твој мозок нема далеку да стигнеш!
Јас па мислам дека е обратно, кога работеше Гари во Бајкмаркет сервисот им беше топ. Не викам дека сега се катастрофа, но без и со споменатиот човек има разлика, голема. Според мене изгубија голем мајстор.Сега во Бајк маркет колку толку мислам дека е потсредена работата.Имаат неколку добри сервисери.Инаку порано беа катастрофа.
Туку сега видов.13кг и 800 грама.Другар абе ти си земал олово,
Како и да е со здравје да се вози.И совет.Носи го побрзо да го средат тоа со гумата.После ќе имаш гужви во сервис и ќе чекаш многу за оправка.
Не секој сака половен точак од странство и зафрканции си има кеш иде у продавница си купува точак со документи и не му ја мисли. Исто ко сега некој да купи нова кола и да му тупиш дека во странство се поевтини нема логика муабетот. И ја не би купил точак на ново од нашиве продавници ама не е исто не се движат сите луѓе во тие кругови да дојдат лесно до добар точак. А да претерав и ја со ракцијата ама лошо сум го сфатил постотНезнам зашто толку му се нафрли на човековАпсолутно е во право.Зарем немал да земе боље за тие пари.
Добро, за парите (400 ЕУР) е супер, кај и да си барал на друго место нема да најдеш за тие пари од оваа класа. Зборам за нов и од супербренд.немајте гајле си го зедов со 20% попуст 500е му е оригинална цена
Добро, за парите (400 ЕУР) е супер, кај и да си барал на друго место нема да најдеш за тие пари од оваа класа. Зборам за нов и од супербренд.![]()
Тркалото мрда напред и назад
Инаку тоа шо викам криво е кој ќе се концентрираш убаво малу на самиот крај шарата на гумата иде лево десно 1мм. Инаку сум презадоволен, ко за мене noob mountain biker(5 пати ако отидам офроуд), супер е. Ко шо ми рече газдата ќе почекам и ќе го однесам да видам дал ќе се среди на прв сервис. Инаку го за инфо гледав половни точаци(specialized, scott i corratec), знам дека се бољи ово оно али од крај сум мрзел половно да купувам и кога се договорив за цената нов одма отидов да го зеам, без размислуање. Инаку за од странство цена, едно знам дека у Германија 2 години по ред идам и гледав точаци цена иста ко овде оЃин
![]()
Е сега и ти. Ова твоево се вика цепидлачење. Мрдала гумата лево - десно 1 мм, хахах.Инаку тоа шо викам криво е кој ќе се концентрираш убаво малу на самиот крај шарата на гумата иде лево десно 1мм.
За тие е пари ќе мора да ги гледа. Не знам што очекуваш од делови за тие пари. Тоа е тоа.Овие промaкс и хајес кочници нејќам да ги видам.Во прва прилика нека ги менува кочниците.Инаку се сложувам цената не е лоша.Туку мрда ли уште тркалото![]()