Не знам колку би ми завршиле работа,ама и дечкиве ме премислија,не ми се исплати да инвестирам до негде во Собим точак XD
....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
....
Не знам колку би ми завршиле работа,ама и дечкиве ме премислија,не ми се исплати да инвестирам до негде во Собим точак XD
ubavo ti pisal kastro, sobim sobim, ne e vazno sto pisuva, ok ne se isti ama moze da go napravis mn dobar.Не знам колку би ми завршиле работа,ама и дечкиве ме премислија,не ми се исплати да инвестирам до негде во Собим точак XD
Ако не се лажам, овие ги продаваа во Бајкстоп, така ?? Или не ??Некој да ги користел?
![]()
Хаха, не сме се разбрале, тоа е веќе друга работа.Не мислев на опрема за велосипедот,туку опрема за него.Кацига,дрес,виндстопер,бициклистички итн.![]()
Ако не се лажам, овие ги продаваа во Бајкстоп, така ?? Или не ??
Знам дека се користат многу за DH, најчесто како штитници и кациги. Од нигде никаде ми испаднаа, другиот викенд ќе идам да ги испробам.Одличен бренд е, во DH многу се користат нивните производи. И така веќе си ги купил па ќе споделиш искуство. Убаво и долго да те служат.![]()
Гуми возам од Maxxis и сум ептен задоволен, во Пробајк ги има. За педали зависи колку сакаш да вложиш. Цените ти се движат од кај 700-800 ден. за no name па нагоре за брендирани.Знам дека се користат многу за DH, најчесто како штитници и кациги. Од нигде никаде ми испаднаа, другиот викенд ќе идам да ги испробам.
Сега уште педаљи и поквалитетни надворешни гуми да земам, неможам со овие основниве, премногу трнови ми закачуваат и на секое возење мора да се дупне гума. Нешто моментално да има некој попуст или да ми понудите надворешни гуми и педаљи?![]()
Maxxis знам дека се поскапи. Јас планирам да земам до 1200, +/- нешто. Педаљи само да бидат алуминиумски, во Вучко пред неколку месеци видов такви за 400 денари.Гуми возам од Maxxis и сум ептен задоволен, во Пробајк ги има. За педали зависи колку сакаш да вложиш. Цените ти се движат од кај 700-800 ден. за no name па нагоре за брендирани.![]()
Гуми евтини ако сакаш земи си Keda kadre мислам дека се околу 600 денари и за тие пари се одлични. Педаљи за offroad не се гледаат дали се алумински туку каков грип имаат. На пример добра педаља ти е овааMaxxis знам дека се поскапи. Јас планирам да земам до 1200, +/- нешто. Педаљи само да бидат алуминиумски, во Вучко пред неколку месеци видов такви за 400 денари.
Или во Бајкмаркет да ѕирнеш Continental, или во Проспорт Speciаlized гуми. Во твој ценовен ранг се.Maxxis знам дека се поскапи. Јас планирам да земам до 1200, +/- нешто. Педаљи само да бидат алуминиумски, во Вучко пред неколку месеци видов такви за 400 денари.
Ова е DH педала и тежи пола кило (двете) и плус цената нема да им биде подоле од 70 - 80 ЕУР. Инаку топ ствар, смрт нема ова ако правилно се одржува.Гуми евтини ако сакаш земи си Keda kadre мислам дека се околу 600 денари и за тие пари се одлични. Педаљи за offroad не се гледаат дали се алумински туку каков грип имаат. На пример добра педаља ти е оваа![]()
На google ми улета педаљава инаку има и лесни со пинови педаљи.Или во Бајкмаркет да ѕирнеш Continental, или во Проспорт Speciаlized гуми. Во твој ценовен ранг се.[DOUBLEPOST=1393762858][/DOUBLEPOST]
Ова е DH педала и тежи пола кило (двете) и плус цената нема да им биде подоле од 70 - 80 ЕУР. Инаку топ ствар, смрт нема ова ако правилно се одржува.
Помини во пробајк или работилница ти ги пратив линкови претходно имаш слична педала на овие алуминиум не мн тешка за 350-400 денари за планина се одлични супер грип имаат, единствена разлика од овие што јас ги возам им е што пиновите не им се променливи.Maxxis знам дека се поскапи. Јас планирам да земам до 1200, +/- нешто. Педаљи само да бидат алуминиумски, во Вучко пред неколку месеци видов такви за 400 денари.