Џ
Џонтра Волта
Гостин
Идеме во револуција летоска, Интер, Милан, Манчестер, Ливерпул, Барселона, Валенсија.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.Вие не кажавте оти Мурињо нема шанса да го продаде Мата на Манчестер?[DOUBLEPOST=1393369945][/DOUBLEPOST]
Ај јас и ти опклада на аватар оти Манчестер ќе помине во 1/4 финале?
Или еве ако си во Скопје може и на милка и кока кола или на сендвич од Вили да не кажеш дека аватарот не вреди ништо.![]()
Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.Е тоа дали ќе се промени или не не знам, затоа вие ќе се замаратеА и баш поради тоа што Јунајтед е екипа која што со години се држи на свои принципи ме тера да мислам дека можеби и не би се сменило ништо летово.
![]()
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.Ќе ми го дадеш Велбек да го носам..
За да нервозата ти замине на 19 Март подобро е да частиш ракија(марков манастир)..А за јадење само во Дестан.
Бирај што сакаш,секако отпаѓате.![]()
Идеме во револуција летоска, Интер, Милан, Манчестер, Ливерпул, Барселона, Валенсија.![]()
Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.
Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени?Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа.
Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Не сум ни слушал до сеа најискрено.Kaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...
Не знаеш што пропушташ.Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Абе си се збунил нешто. Тоа што ќе ги платиш, не значи дека ти треба да ги изедеш.Не знаеш што пропушташ.
Само греота ја да јадам а ти да ме гледаш.![]()
Не знаеш што пропушташ.
Само греота ја да јадам а ти да ме гледаш.![]()
Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ?Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.
Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени?Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа.
Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.
Него за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ...Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ?![]()
Јас не се жаламНего за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ...Како и да ја вртиш, конкуренцијата во Англија на која дркаме на сите ќе ни нанесе болка.
![]()
Епа тоа те викам, ве извади вас тоа што земавте ЛШ, иначе и вие имавте мизерна сезона во лигата со најјака конкуренција. Остај друго и Хазард немаше да го земате јас мислам.Јас не се жаламНие си освоивме ЛШ и ЛЕ. 2 европски титули за две години. Лигата нека си биле квалитетна. Подобро да имаме квалитетна лига. Види ги Јуве,Порто,Партизан
Оп во Буднес почна и Дортмунд и Леверкузен да се вмешуваат и оп ете ги Баерн на врв на Европа.