UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.
Џ

Џонтра Волта

Гостин
Идеме во револуција летоска, Интер, Милан, Манчестер, Ливерпул, Барселона, Валенсија.:D

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682
Вие не кажавте оти Мурињо нема шанса да го продаде Мата на Манчестер? :D[DOUBLEPOST=1393369945][/DOUBLEPOST]
Ај јас и ти опклада на аватар оти Манчестер ќе помине во 1/4 финале?

Или еве ако си во Скопје може и на милка и кока кола или на сендвич од Вили да не кажеш дека аватарот не вреди ништо. :)
Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.:ROFLMAO:Ќе ми го дадеш Велбек да го носам..:tapp:

За да нервозата ти замине на 19 Март подобро е да частиш ракија(марков манастир)..А за јадење само во Дестан.:love:
Бирај што сакаш,секако отпаѓате.:pipi:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Е тоа дали ќе се промени или не не знам, затоа вие ќе се замарате :D А и баш поради тоа што Јунајтед е екипа која што со години се држи на свои принципи ме тера да мислам дека можеби и не би се сменило ништо летово. :)
Во тој случај ќе си почекаме уште некоја година за ЛШ.

Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени? :) Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа. :) Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Абе коцката е дел од мене ама ова со аватари не личи на ништо.:ROFLMAO:Ќе ми го дадеш Велбек да го носам..:tapp:

За да нервозата ти замине на 19 Март подобро е да частиш ракија(марков манастир)..А за јадење само во Дестан.:love:
Бирај што сакаш,секако отпаѓате.:pipi:
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.

Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...

Член од
14 април 2012
Мислења
33.021
Поени од реакции
67.938

Ама пример Мата не ли ти кажува дека сепак ќе се промени? :) Му ја дуплираа платата од кај вас и стана најскапиот трансфер на Манчестер до сега. Ќе видиме како и да е, јас пишував на крајот од минатата сезона колку и да се пуваме оти во ПЛ имало најмногу конкуренција, сите ќе го цуцнеме еднаш ради таа конкуренција. До сеа беше Ливерпул, оваа сезона ќе сме ние, нема да ме чуди после Венгер и Арсенал да го осетат тоа. :) Мислам ме разбираш што сакам да кажам, за ЛШ има 6 конкуренти, 2 мора да испаднат од игра. Ама тоа е фудбалот.[DOUBLEPOST=1393371411][/DOUBLEPOST]
Не знам каде е Дестан точно, ама како што гледам на гугл е ќебапчилница, па нема да ми смета да изедам некое ќебапче на твоја сметка. Договорено.

Верувам оти Манчестер, со нормална тактика за условите на фудбалот од 2014та може да победи 2-0 со Олимпијакос. За понатака не знам...
Kaко бе за Дестан не знаеш, според Скопјани, најдобрата скара во градот...

MiaSanMia

Chipolopolo
Член од
7 април 2012
Мислења
9.974
Поени од реакции
8.682

Не знаеш што пропушташ.:noze:

Само греота ја да јадам а ти да ме гледаш.:rolleyes:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129

Абе си се збунил нешто. Тоа што ќе ги платиш, не значи дека ти треба да ги изедеш. :D

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930

Мучас грасијас Ел Нињо. Не го испуштам веќе смајливо од рака.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.416
Поени од реакции
26.414

Ти додека јадеш тој ќе ти зборува и убедува дека за нив наредната сезона ќе биде подобра од оваа. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364

Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ? :D

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Многу паметен бе ти ? Ливерпул во ЕПЛ титула не видоа 20ина години, вие една година криза и после Венгер пак до смрт во криза а ? :D
Него за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ... :) Како и да ја вртиш, конкуренцијата во Англија на која дркаме на сите ќе ни нанесе болка. :D

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Него за вас и Сити не ми текна нешто, ама и вие поминавте 2012 лошо во ПЛ, се извадивте во ЛШ... :) Како и да ја вртиш, конкуренцијата во Англија на која дркаме на сите ќе ни нанесе болка. :D
Јас не се жалам :D Ние си освоивме ЛШ и ЛЕ. 2 европски титули за две години. Лигата нека си биле квалитетна. Подобро да имаме квалитетна лига. Види ги Јуве,Порто,Партизан :D Оп во Буднес почна и Дортмунд и Леверкузен да се вмешуваат и оп ете ги Баерн на врв на Европа.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Јас не се жалам :D Ние си освоивме ЛШ и ЛЕ. 2 европски титули за две години. Лигата нека си биле квалитетна. Подобро да имаме квалитетна лига. Види ги Јуве,Порто,Партизан :D Оп во Буднес почна и Дортмунд и Леверкузен да се вмешуваат и оп ете ги Баерн на врв на Европа.
Епа тоа те викам, ве извади вас тоа што земавте ЛШ, иначе и вие имавте мизерна сезона во лигата со најјака конкуренција. Остај друго и Хазард немаше да го земате јас мислам. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom