Додворување на Facebook

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.699
Поени од реакции
34.231
Најлесен начин да дојдеш до пичка е да ја поканиш преку фејсбук и да ја однесеш у парк и да и речеш да си играте семафор.
Пипкај ја и нека вика зелено, зелено.. каде што смееш. Портокалово е да се свестиш или да намалиш.
Кога ке ја зграпчиш меѓу нози ќе се развика црвено, црвено.. кажи и пожарна не запира на црвено!!!!

Курт Кобејн

Вистинскиот
Член од
25 јануари 2014
Мислења
56
Поени од реакции
73
Tи се запна првично против несериозноста и глупирањето(така звучеше). Сега почна да ги подоправдуваш, само ги модификува демек да се оригинални, а не излитени.
Ај одлучи се што точно оправдуваш, па да се вратам да правиме муабет :)

И не секој ги слушнал тие работи 300пати во живот. Еве јас сум го чул Кобејн, али појма немам кој е. Ваљда познат е нешто. Па ако некој ми го расприкаже можеби и ќе ме заинтересира.
Не сите луѓе чуле/допреле исти работи, во исто време.
Далеку од тоа дека не поддржувам несериозност и глупирање.
Немоеш ти од прв муабет да почнеш со смислата на животот, се дешава на заебанција да откачам некоја ваква фраза со намера да ја насмеам.
Ама ѕирни го муабетот со типов и ќе видиш дека он у принцип си ги користи фразите сериозно, не за да насмее некого. Он тврди дека тоа покажувало самодоверба. Да покажува самодоверба и женските се палат на самодоверба, ама тоа е најсељачки начин да и покажеш самодоверба. Ја на девојка ми да и кажев вакво нешто у сериозна смисла кога почнавме да искачаме, никад више немаше да ме погледне.
За да напраиш нешто со такви фори треба да идеш и да муваш осмооделенки.

Иначе ме дупи серверов нешто можно е да се дуплира риплајот.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Прашај ја: девојко имаш упаљач, ак не е тајна?

Член од
23 јануари 2014
Мислења
239
Поени од реакции
250
Речи вака: Девојче мастика имаш? (одговорот не е битен) А дечко? :D

Бате кани си ја за муабет у четири очи зашто ако чекаш Марк стројник да ти биде.... тешко тебе....

Член од
5 февруари 2014
Мислења
138
Поени од реакции
60
Абе поарно е у живо отколку на Facebook.Така се вежба и комуникација ако е со говор.

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Така почна фејсбуков и со него донесе доста машки без муда што се јаки преку фб само. Нема подобар муабет од тој во живо.

Член од
5 февруари 2014
Мислења
138
Поени од реакции
60
Така почна фејсбуков и со него донесе доста машки без муда што се јаки преку фб само. Нема подобар муабет од тој во живо.
Таке е брат пред женско се врзуе не знае шо да каже.

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Пиши и демек на грешка - Готов е ручекот? (демек сакаше да и пишеш на мајка ти), или - Ја клецна бе онаа сношти? (демек по грешка ти се утна пораката шо сакаше да ја пратиш кај другар ти), или пак ако сакаш да испаднеш уште по фраер пиши и.. - Не ме замарај јас ја сакам ... - тука нека стои нејзиното име, и ќе и речиш - Упс грешка не беше за тебе ама еве признавам се издадов..:pipi:
И твоја е :vozbud:

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Пиши и демек на грешка - Готов е ручекот? (демек сакаше да и пишеш на мајка ти), или - Ја клецна бе онаа сношти? (демек по грешка ти се утна пораката шо сакаше да ја пратиш кај другар ти), или пак ако сакаш да испаднеш уште по фраер пиши и.. - Не ме замарај јас ја сакам ... - тука нека стои нејзиното име, и ќе и речиш - Упс грешка не беше за тебе ама еве признавам се издадов..:pipi:
И твоја е :vozbud:
Oва озбилно?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.638
Поени од реакции
31.857
Зар стварно не си ги пробал форите до сеа ? :eek:
Читав една книга за Казанова, баш истите беа наведени во неа....сега се присетив со коментариве.

Ф

Флеш

Гостин
Погоре од постот во право е .... зависи дали не се познавате или познавате со личноста и првиот контакт на комуникација .... ако се познавате ,одличен начин е во живо комуникација ,едноставно оставање брз впечаток и потреба доколку си успешен и влијателен и забавен при муабетот да му зголемиш потреба за што поголемо дружење во иднина .... а додека пак не го познавате ,добар начин е и фејсбукот , но начинот на пристап мора да внимавате како започнувате муабет ,да не мисли дека сте манијак .... па после шо побрзо натерајте во живо средба ... секогаш и секогаш приматот да ви е средба во живо .... не е само разменување на зборови ,туку и начин на размислување и интереси и уше подобро физичка привлечност :D

Kajgana Shop

На врв Bottom