Додворување на Facebook

Член од
28 јуни 2009
Мислења
295
Поени од реакции
266
Kazete mi nekoj dobar nacin da se udvaram na devojce na fb, a sto ne se znaeme ni jas ni ona, primer sum i frlil oko i sakam da i se pustam, sto da i pisam ? kako da go zapocnam razgovorot ? fala odnapred, pozdrav
Прашај ја дали сака к*р, ако не ја пали к*р тогаш не е таа за тебе или лезбејка е. Симпле ас тхат, ма ниггаз.

Член од
15 март 2013
Мислења
955
Поени од реакции
620
Сакаш барем некако да не биде на туѓо кога ќе и пишеш? Лајк на профајл сликата и по некои 10 минути лајк на некоја забутана слика у некој албум кај што не е она, туку нешто што сликнала пример, со што малце ќе примети дека се интересираш за неа но не само проѕирно или како и да е..
После некое време, пример ден, два, искоментирај на статус нејзин ама глеј за да ти врати и она но да не биде некое Игор Џамбазов стил на прашање, па откако ќе ти врати ти ќе и пишеш на чат демек да не се спамира на статусот, тука да и објасниш и ете ти муабет одма, без глуп вовед а и таа веќе знае дека се интересираш за неа.
Теее бе деца, тука ли ќе смислувам ванаби тактики. :D

Пиши како ќе поминеш, ме интересира дали тактикава ќе успеаа. :D
Ако му успеала ич да не оди на состанокот,бидејќи сигурно ако не на фејсбук,во живо ќе му ја плесна една.

П.С тоа во случај ако го послуша цитираново.

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Ако му успеала ич да не оди на состанокот,бидејќи сигурно ако не на фејсбук,во живо ќе му ја плесна една.

П.С тоа во случај ако го послуша цитираново.

Абе готово, шамари за 2 лајка и коментар на статус, од Сарај ли е таа? :pos:
Плус и да беше навистина сериозно од мене напишано, пак нема да јаде шамар а барем ќе и пише а не тука да прашува по форуми.

H

HoT IcE

Гостин
Прво ќе и ставиш 2-3 лајка, ако ти врати со еден, стај и уште еден, до два. Ако ти пак врати, што и да пишеш си и упаднал у око.
Ако првово не пали, тогаш и пиши, ако ти враќа ко да сере на 5 минути, не ни вреди да и пишуваш.
Иначе, само сељаци боцкаат, немој ни да помислуваш на тоа.
hot ice facebook swag master, yolo.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
:pos:јаки совети ќе добиеш на форумов, нема што....:ROFLMAO:

ова му доаѓа исто кој бугарскиот виц ( совети од трите глави на ламјата :pos:) еве ти прочитај па може и ќе извлечеш некоја поука
“Принца много искал да ебе принцесата, но не знаел как да постапи. За това отиш'л при триглавата ламја за совет. Попитал првата глава:
- Много искам да еба принцесата, но не знам как да пост'пја. Знаеш ли нјакак'в начин?
- Че много лесно - казала п'рвата глава. - Издебваш принцесата докато се навежда да пие вода от кладенеца и с една тула праас и ја почваш докато е топла.
Обаче принца не му харесал начина и попитал втората глава.
- Молја ти се, кажи ми начин как да еба принцесата!
- Изчакваш принцесата да се наведе да пие вода от кладенеца и ти с една тула праас и ја почваш докато е топла - бил отговора и на втората.
За това принца попитал третата:
- Молја те, кажи ми начин как да наеба принцесата, ама само да не е с'штија като този, којто ми казаха п'рвите две глави!
- Ами вс'штност има и друг начин - казала третата глава. - П'рво трјабва да отидеш и да ми донесеш златното листо. То се намира зад девет планини в десета, зад девет езера в десето, зад девет морета в десето. По п'тја и на отиване и на вр'штане ште те бијат и ште те ебат, ште те бијат и ште те ебат. Готов ли си за изпитанието?
- Готов с'м, много ја желаја!
И принца тр'гнал за златното листо. По п'тја го били и ебали, ебали и били. Нај-накраја намерил златното листо. На вр'штане отново го били и ебали и ебали и били. Отиш'л тогава при ламјата и ј казал:
- Ето го златното листо. Какво сега да правја?
- С това листо ште направиш чај на принцесата. Когато тја се наведе да отпие от него, ти с една тула праас и ја почваш докато е топла!

Член од
27 октомври 2013
Мислења
323
Поени од реакции
248
Јас некни и се додворував на една од фејсбук и кога дојде редот да искочиме заедно го имав најбламираниот состанок у живот. На состанокот не дојде девојче туку кит.

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Eте една многу добра статија на темата од @Синдикат

Затрзај ...

Леле ете ја онлајн сега ќе му пишам. Ќе му се пријавам со солиден муабет, ќе ја освежам, ќе се постигнат добри поени. Денес сине, сега е моменто, општ муабет значи да се отвори прича. После друго си е, ако добиеш добар флоу ќе си воспоставиш фонд на теми и едноставно разбиваш во следната интеракција. Добитен сум бе нема шо, сега ќе му пишам ...

здраво женска _
здра_

Не бе бегај шо муабет е сега „здраво женска“, фкрај клошарски е, кај сакам јас така да се изложам. Ќе си речи, еееј која патетика чоек, каква фројдова сопка одма женска ми напиша, мора да е очаен. Значи, вака сеа ...

кај си срцка_
ка_

Седи бе матуф еден не си средношколка, какви се овие бламажи со деминитивите. Земи смајли со 9 загради пушти му лигуш еден. Ќе си речи ја овај каков шарлатан е, изиграва нешто ме имитира. Остај ќе ја посерев работата ...

шојма? _
шо_

Боо каков баламур, не е можно со ваков муабет да помислив да трзнам. Уште шојма бе глупа, да му напишев и ќе ми вратеше јуче. Шо да му пишам бе пичка му матер и таја шо се занесва па ...

не сум шанкуре јас бе шо ми се понашаш така?!_
SEND …

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Јас мислам дека сум единствениот што му е повеќе срам на фб да и се пушти на девојка отколку во живо. Од 2009 имам фејсбук, ништо немам од таму склопено :D

Член од
17 јануари 2012
Мислења
534
Поени од реакции
1.359
Боцкање никако. Го знаете тоа ваљда. И ако уште на првиот разговор ја викнете за на кафе у старт губите ! :)

smihajlo

Superposition, Relentless
Член од
11 август 2010
Мислења
3.755
Поени од реакции
4.526
Боцкање никако. Го знаете тоа ваљда. И ако уште на првиот разговор ја викнете за на кафе у старт губите ! :)
Па ако си петоделенец ќе го тупиш еден месец (се мисли на менталниот развој) ако си пораснал ќе и кажеш вака и вака дали си за кафе ако рече не, ништо не губиш.

П.С Е сега муабетот е што не би со некоја само преку фејсбук што ја знам, така да и не ми е битно.

Kajgana Shop

На врв Bottom