UEFA Лига на шампиони 2013/14

Статус
Затворена за нови мислења.

JimmyFloydBottleBank

Rimtutituki
Член од
29 ноември 2010
Мислења
6.801
Поени од реакции
8.600
Професионалниот дел да си го одработам....:D

Иначе резултативе на англискиве екипи лани и годинава у ЛШ...е тоа да ми го објасни некој?????!!!

Како тоа најјаката лига у светот вака се бламира....Коментаторине денес од англија ќе заплачеа....
Кога Челзи ќе освои и Торес ќе даде гол ќе свршаваат и ќе доживеат оргазам.:ROFLMAO:

Иначе не ги отпишувајте педериви уште, Мојс е заебан лик, али после ждребката за 1/4 финале можете.:D

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.

Па ако поставеноста на камерите ја спречуваат Шпанија од тоа да биде најјака лига у свет,ондак треба колелтивно како федерацијата да се затворат пошто поголема глупост немам у животов прочитано...

А и тебе ти препорачувам да не го читаш дотичниот пошто стварно е штетен по интелегенцијата.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
Најпосетена можеби е али најјака тешко, џабе Баерни, Реали џиџи миџи Англиската е најака лига...најпоштено.
Најпоштено, според ФИФА Шпанската лига е најјака.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Кога Челзи ќе освои и Торес ќе даде гол ќе свршаваат и ќе доживеат оргазам.:ROFLMAO:

Иначе не ги отпишувајте педериви уште, Мојс е заебан лик, али после ждребката за 1/4 финале можете.:D
Па ако не успеат и дома да извадат добра утакмица и да пробаат да идат даље ондак стварно нема помош.....

Член од
25 мај 2010
Мислења
3.155
Поени од реакции
6.363
јест да се очајни Манчестер, ама Мичел после неуспехот со Севиља одлично се снајде во Олимпијакос и повторно прави добри резултати како со Гетафе, а и Олимпијакос немаат воопшто лош играчки кадар т.е. одлични се на сите позицији! (+ искусни играчи) добра работа направија што го продадоа Митороглу, а го одкупија голмачево од Атлетико. (y)
И не памтам вака доминатни да биле во домашно првенство + одлични игри во Европа (добро сега и ПАО не е тоа што бил ама сепак)

Судија ни дадоа 2 гола, каде е пеналот?!

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Озбилно бе, ова го иам прочитано кај Филе на фб, демек премиер лигата била најјака затоа што камерите биле поставени поубаво за разлика од шпанија и утакмиците истотака се снимани со повеќе камери и зафаќаат повеќе агли.. а и стадионите им се мали и слични глупости... Жими се.
Јас па мислев до тревата е и до дренажата, јбг...

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.748
Поени од реакции
22.961
Колку и да е смешно и глупаво, баш подобрата организација на Премиер најчесто е аргумент зошто таа е подобра од Примера.

Verdict

Galadriel
Член од
21 мај 2012
Мислења
2.197
Поени од реакции
2.114
Тоа со камерите точно е дека Англиската лига има подобра технологија и натпреварите се попривлечни за гледање ама дека влијае на јачината на лигата нема врска, а иначе и мене ми е поинтересно да гледам Англиска лига пошто секој втор викенд има дерби, јаки утакмици, ама и точно е тоа што го пиша еден дечко погоре дека неможат топ 6те тимови од Англија да се мерат со топ двете екипи на Шпанија, бар така мислам јас.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Па ако поставеноста на камерите ја спречуваат Шпанија од тоа да биде најјака лига у свет,ондак треба колелтивно како федерацијата да се затворат пошто поголема глупост немам у животов прочитано...

А и тебе ти препорачувам да не го читаш дотичниот пошто стварно е штетен по интелегенцијата.
Абе мрднат е, го оставам така да му се ситам после некој пораз на Барса или сеа у мода му е женска репрезентација у фудбал...Штета што го следам само па не можам да му пишувам..

Еднаш на Топки страната во еден текст кај што ги пишува Масчерано, Демичелис и сл. и му пишав Филе у кој филм си со ова имињава, и овој еден текст од 1 гига ми објаснува како тоа правилно е така да се изговараат а јас ако не сакам да научам како правилно се изговараат играчите да продолжам да ги читам останатите мкд ванаби порталчиња. :facepalm:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Оној глушецот што 100пати сврши на поразот на Милан минатата недела го нема нешто вечерва со неговите ‘‘јаки‘‘ досетки. :icon_lol:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.810
Поени од реакции
44.129
Тоа што Англиската лига е најдобра, не ги прави најдобрите тимови од Англија појаки од Барса/Реал/Баерн на пример.
Или Олимпијакос на пример... :D

Шала на страна, бар имаше добри заебанции на темава. Ако го избркат Мојс до реваншот ќе имам надеж за 2-0 барем. :) Ама во оваа одбрана Олимпијакос мислам дека сигурно дава гол, а 4 да дадеме, многу тешко. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom